ETieNne napísal:Bóže, Lienočka, teraz si ma nahnevala. Správaš sa ako nejaká puberťáčka, vlastne asi nie som od pravdy ďaleko však?
Ako, čo si si myslela? Že s ktorým to vyjde, tak s tým budeš? Alebo im spravíš súťaž?
Ak sa nerozhodneš pre jedného, tak nerieš ani jedného, lebo sa budeš veľmi zahrávať s ich citmi a stratíš nakoniec oboch.
Ak sa nevieš rozhodnúť, daj im čas, ale hlavne ani jednému nedávaj nič viac najavo.
Ja chápem, že sa Ti páčia obidvaja, ale Ty si iba jedna ak si si nevšimla, proste musíš sa rozhodnúť. Je to sebecké, musíš myslieť aj na nich. Snaž sa o toho, o ktorého máš väčší záujem, ale toho druhého nerieš.
Ahoj,
nemala som ťa čím nahnevať...Ide mi o Peťa a nie o tohoto chalana,tento je len kamarát...A čo cítim k Peťovi to vieš...Takže...je všetko ok:)))
no ja si myslim ze ano, ale je tu moznost ze ta bere ako kazdu babu cize normalne . Poviem to od seba kedy ja sa otacam, ja sa moc za babami neotacam aj preto lebo uz mam svoju milu , ale ked som nemal tak som sa otacal za tymi ktore ma zaujali hlavne ze sa mi pacila ich chodza alebo ako su oblecene alebo celkovo ako vypadaju !! dalej otacal som sa vtedy ked sa mi zdalo ze uz som tu babu niekde videl alebo je mi znama , alebo mi niekto o nej nieco povedal ( co npr. vyviedla) . Tak neviem mozno ten chalan sa otocil kvoly tomu ze si sa mu zdala uz znama a chcel sa presvedcit ci je to naozaj tak , alebo nie ! Ale je tu moznost ze sa mu pacis to vie len ON a ty a my co ti tu odpovedame len mozeme tusit a rozmyslat ! Ked ho nabuduce stretnes naber odvahu, a zastav ho alebo sa ho nenapdne nieco spytaj alebo to sprav ako minule otoc sa za nim a ked sa zas bude obzerat , moznost ze sa mu pacis sa zvacsila a je to viac pravdebodbne !! Prajem ti vela stastia trpezlivosti a hlavne lasky !!! neboj otvor svoje srdce a LASKA si najde cestu k tebe sama
jojcek napísal:no ja si myslim ze ano, ale je tu moznost ze ta bere ako kazdu babu cize normalne . Poviem to od seba kedy ja sa otacam, ja sa moc za babami neotacam aj preto lebo uz mam svoju milu , ale ked som nemal tak som sa otacal za tymi ktore ma zaujali hlavne ze sa mi pacila ich chodza alebo ako su oblecene alebo celkovo ako vypadaju !! dalej otacal som sa vtedy ked sa mi zdalo ze uz som tu babu niekde videl alebo je mi znama , alebo mi niekto o nej nieco povedal ( co npr. vyviedla) . Tak neviem mozno ten chalan sa otocil kvoly tomu ze si sa mu zdala uz znama a chcel sa presvedcit ci je to naozaj tak , alebo nie ! Ale je tu moznost ze sa mu pacis to vie len ON a ty a my co ti tu odpovedame len mozeme tusit a rozmyslat ! Ked ho nabuduce stretnes naber odvahu, a zastav ho alebo sa ho nenapdne nieco spytaj alebo to sprav ako minule otoc sa za nim a ked sa zas bude obzerat , moznost ze sa mu pacis sa zvacsila a je to viac pravdebodbne !! Prajem ti vela stastia trpezlivosti a hlavne lasky !!! neboj otvor svoje srdce a LASKA si najde cestu k tebe sama
No vieš ja tu mám ešte jednu tému...A včera som si získala jeho číslo a píšeme si,no len ako kamaráti...Tento chalan mi je sypmatický,no páči sa mi iný (prečítaj si v téme Čo myslíte???)...A aj tam mi môžeš vyjadriť svoj názor...
jin napísal:Počuj....urči si priority, lebo som s ivšimol, že tu na fóre máš rozbehnuté 2 témy o očividne iných chalanoch, čiže by bolo fajn sa rozhodnúť iba pre jedného - no to je otázka rozhodnutia a to pevného. No ver mi, ušetríš tým trápenie nielen sebe, ale aj iným ľuďom
Tento tu je len kamarát...Má 2 ročný vzťah,a medzi nami nie je nič,len kamarátsvo....Mne ide len o jedného chalana...