tymto novy c&c uz chyba ta rychlost. RA2 bol aj tak najlepsi, to je faktDem0n napísal:Mne sa novy Tiberium Wars nepaci len kvoli nezazivnosti, je to pomale a proste neakcne! Ja sa vraciam k hard-core RA 2
Command & Conquers 3 - Tiberium Wars
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
V novom datadisku Scrin nahradi nova frakcia, viac tu:
http://pnmedia.gamespy.com/screenshots/ ... 682463.jpg
vsak to potom GDI a NOD nemaju sancueMPiko napísal:V novom datadisku Scrin nahradi nova frakcia, viac tu:
-
Hulkm
Professional
tu to hru som objavil nedavno aj ked je uz vonku celkom dlho a hend ma to priputalo ku kompu.....lenze som mal iba rip verziu a tak som z videii a aj z pribehu vela nemal ale teraz som si zohnal plnu verziu a v tej ripnutej som niekde v polde kampani za GDI ale nechce sa mi to hrat od zaciatku tak ze ci neviete kde to ma save nieco som nasiel ale neviem ci je to ono...mam vistu tam to bude mozno niekde inde ako na xp..ak niekto vie nech sa ozve pls...diky 
tak to pridaj ! :)
Tiberian sun bol niečim výnimočný.. hratelnost sa neda porovnat... tiberian sun ako keby bol robeny z radosti toto len cisto pre cash.. je to sranda... ale aj tak ma C&C 3 nieco do seba ... nema však na starú dobrý krásny čačaný C&C tiberian dawn a tiberian sun ...masino napísal:ved prave preto sa mi to nepaci...
akurat ta grafika je krajsia... ale nic noveho tam neni...
ak mam povedat pravdu ovela viac ma bavil a bavi C&C Tiberian Sun
-
AXO
Professional
cus, kolko mate alebo ste mavali fps v tejto hre ?
ja mam podla fraps stale 30-31 ci uz na najnizsich(800x600, 1lvlAA) alebo najvyssich(na 17" monitore 1280x1024, 4lvlAA) a ci je na obrazovke jedna alebo sto jednotiek....
neni tam AA ako 2,4,8 ale lvl 1,2,3,4,
neseka to, ale ma zaujima ze preco nie viac fps alebo ani neklesne stale 30-31
ja mam podla fraps stale 30-31 ci uz na najnizsich(800x600, 1lvlAA) alebo najvyssich(na 17" monitore 1280x1024, 4lvlAA) a ci je na obrazovke jedna alebo sto jednotiek....
neni tam AA ako 2,4,8 ale lvl 1,2,3,4,
neseka to, ale ma zaujima ze preco nie viac fps alebo ani neklesne stale 30-31
Re: Command & Conquers 3 - Tiberium Wars
Zdar, muj komp chcipnul tak jsem vyfasoval od tatu starej na kterym sem hraval. No tak jsem naistaloval cac3: tiberium wars. (jede to na nejnizsi rozliseni a nizke deatily
) Ale prekousl jsem to protoze to uz chci dohrat mam to rozehrane. Tak ze si dam do toho stare ulozky z meho pc( mel jsem je na externim hdd) ale byly z windows 7. Nemyslel jsem ze to udela problem ale udelalo !! No mel jsem tam celu slozku tiberium wars z dokumentu a v ni bylo profily, maps, mapPreviews, AdCache a záznamy. A po instalaci tam byly jenom zaznamy. Jsem si rekl jeste jsem nic nedohral atd. tak tam nic neni. zkopiroval jsem to tam a ve hre zadny profil. Tak jsem si vytvoril jiny. Hral prvni misi a ulozil jsem si to. kuknu do dokumentu a v profilech je ten co jsem zkopiroval a druhy co jsem vytvoril ve hre. V to mco sjem udelal ve hre byly ulozene hry a ve vnitr ulozky. A v druhem viz. obrazek :
.
Pls kdo vi co s tim tak mi pls helpnete, budu vam velmi vdecny
Pls kdo vi co s tim tak mi pls helpnete, budu vam velmi vdecny