MIDI Tower

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
SSPPYY
Medium Star
Medium Star

MIDI Tower

Príspevok od používateľa SSPPYY »

Chcem si kupit novu skrinku a neviem sa rozhodnut medzi:
3R System R202 Li
Atrix 9001 Black
Recenzie sa hladaju tazko. Nasiel som len zopar skor by pomohli osobne nazory a najme priamo skusenosti ak mate niekto niektoru z nich.
Dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked som bol v pondelok v jednej serverovni, tak tam bolo nieco podobne ako ten Atrix, nevsimol som si co to bola za znacka, ale bolo to krasne. Zaujal ma ten display, velmi sa mi to pacilo, ale domov to povazujem za zbytocnost. Mam normalnu bednu, ma sice display s ukazovatelom teploty, ale pozeral na to asi 3x (aj to v prve dni). Navyse som si nevsimol aky zdroj maju tie bedne. Keby bolo na mne, tak si radsej kupim normalnu bednu, ktora bude mat to co potrebujem a do nej investujem na kvalitny zdroj, ci uz Fortron, Enermax, Silentstorm, Corsair alebo Tagan. Predokladam, ze vyssia cena bedne je len vdaka displayu, na opacnu stranu tam bude ale biedny zdroj, ktory by zrejme nepresiel ani pozadovanymi normami.
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Info o zdroji:
Prílohy
Atrix9001-info o zdroji.JPG
SSPPYY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa SSPPYY »

Na zdroj ja kaslem. Ja nikdy nekupujem skrinku so zdrojom spolu.
Ja som rozhodnuty pre tieto dve len neviem ktoru z nich. Obe maju vyhody aj nevyhody.
Napriklad co si niesom isty pri oboch je zadna diera na konektory maticnej dosky ze ci sa tam vojde zaslepka lebo to tam vzadu vyzera byt dajake divne ze to srubky drzia. Alebo ta atrix ma zaujmavu bocnicu ze sa da kdekolvek umiestnit ventilator bez srubiek.
Alebo atrix ma konektor na fron audio priamo na maticnu dosku pricom ta R3 ma obycajne JACK ktore treba vyviest vzadu vonku z bedne :aasmile19:
A ci sa daju odobrat tie nozky na atrixe a o nej som tiez cital ze viacerim nefunguje regulacia ventilatorov a tie dvierka na mechaniky si mohli odpustit. Ci to je dajake nova moda montovat dvierka na bednu, sak to len zavadza neviem aky to ma vyznam. Aspon keby sa dali tie diody vypnut.
Napísať odpoveď