heroes of might & magic 5... oproti starej dobrej trojke o ktorej sa mi v mladosti dokonca aj snivalo je to uplny prepadak
taktiez Age of empires III...oproti dvojke katastrofa
vinancan napísal:CARBON. Bol asi najhorsi z celej serie NFS
Presne aj ja...tešil som sa ako malý..ako som videl trailery cez prázdniny v lete minulého roka,som sa nevedel dočkať..a keď som si to zahral..slzy mi tiekli po tvári
Supreme Comander - na strednych detailoch dost hnusne a ku tomu PC killer
Gothic3 - no coment
Testdrive unlimited - dobra ale kusok neovladatelna hra
Dark Messiah of Might and Magic - Skvela hra, ale mohla by byt este o dost lepsia
U mna jednoznačne NFS:Carbon tešil som sa na tu hrú asi pol roka všade na nete som pozeral trailery a tešil sa ,že to budem hrať od rána do noci a............nakoniec urobia toto..fuujjjjjj
aj pre mna jednoznacne bolo najvacsim sklamanim NFS: Carbon.... bolo to na moj vkus moc kratke, a nezazivne....... mal som to za par hodin prejdene..... a to bolo vsetko... moje emocie neboli vobec pekne
u mna sklamanie GOTHIC 3 (nedokoncena hra a oni ju vydaju omg) NFS: CARBON... nie je sklamanie.. je to super hra... hlavna vec ze ste to vsetci hrali a presli co ?
a TEST DRIVE UNLIMITED... ovladanie je na rit.. (iba na klavesnici) na volante je to super...
na klavesnici treba jemne tukat inak ste uz mimo trate..
akurat ta dementna policia v hre mi vadi inak nic
No podľa mňa bol najváčší prepadák NHL 2007, tí ľudia čo to robili za ten rok nič nové tam nepsravili, dodrbali ovládanie hry, nedali si prácu s novými animáciami, anglický komentár tam je už asi 5rokov starý, jediné plus čo to má je česká liga a komentár český inak 0 bodov
Just Cause prepadak na celej ciare... dovody som uz pisal v teme k tejto hre, a nie som sam, kto je tohto nazoru
na to, ze to ma skoro 8 GB, som cakal daco lepsie...
súhlasím s hojkom, Locomotion najväčší prepadák!!! Tak sa snažili zdokonaliť a vynoviť pôvodný TransportTycoon, až sa to stalo nehrateľné. A pritom stačilo urobiť tak málo.. viď OpenTTD..
viem je to trocha od temy ... ale si zoberte tie stare hry ,rok 98 , ake boli preparacovane , clovek si vazil , teraz sa vsetci ponahlaju , pri tom ake maju v rukach moznosti by mohli robit vyborne hry, oni vacsinou urobia graficky peknu hru ale dej vas rychle omrzi..cest vynimkam ,mna najviac sklamal STALKER a Polda 5
vladopt napísal:No podľa mňa bol najváčší prepadák NHL 2007, tí ľudia čo to robili za ten rok nič nové tam nepsravili, dodrbali ovládanie hry, nedali si prácu s novými animáciami, anglický komentár tam je už asi 5rokov starý, jediné plus čo to má je česká liga a komentár český inak 0 bodov
S týmto môžem len súhlasiť, každý rok čakáme už KONEČNE na nový engine, no stále je to o tom istom, sem tam pridajú nejaké to vylepšenie, ale celkovo to hru nezlepší.
teraz ma napadlo, ze asi najvcasim sklamanim kazdym rokom je ta ista hra....
DUKE NUKEN FOREVER....
mali by to premenovat na Duke Nuken if ever.... LOL