AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
v jednej svojej pesnicke spieva ze : mozem je*at cely aurel chce sa mi grcat je to kandel (pingus - to uz napisal ... )
Tak preco by mal ist pro ti sebe ??
CO mal sa z toho tesit ked nato pred pol rokom pic..uj...e ?
Tiez ho nejak nemusim ...
ale bola to FUN
(mohol a nemusel prist no ale kebyze nepride teraz na hojku by neboli zapisane 4 strany ze aky je kkt
)
Tak preco by mal ist pro ti sebe ??
CO mal sa z toho tesit ked nato pred pol rokom pic..uj...e ?
Tiez ho nejak nemusim ...
ale bola to FUN
(mohol a nemusel prist no ale kebyze nepride teraz na hojku by neboli zapisane 4 strany ze aky je kkt
jemu sa bude teraz lepsie "tvorit" ked ho budu vsetci za to nenavidiet a pouzije nas hnev vo svoj prospech. JO JO RYTMUS! GO GO!! je to frajer. proste ma svoj "styl" ale bolo by vtipne keby sa pri odchadzani podkol o svoje tricko alebo zlatu klobasu...
bodajby sa mu tak darilo ako len on sam chce. aby mal respekt pred seckymi decmi do 15 rokov. tymto si ziskal fannusikov. cisty medialny tah. ukazal aky je husty gangster
btw: mam pocit ze ludi uz hip hop tak za 5-10 rokov uplne unavi. stale pocuvat o tom istom len v inom prevedeni je prizemne...
bodajby sa mu tak darilo ako len on sam chce. aby mal respekt pred seckymi decmi do 15 rokov. tymto si ziskal fannusikov. cisty medialny tah. ukazal aky je husty gangster
btw: mam pocit ze ludi uz hip hop tak za 5-10 rokov uplne unavi. stale pocuvat o tom istom len v inom prevedeni je prizemne...
Ved o to mu slo ... seci sa pytaju ze PRECO to urobil, co potvrdzuje aj tato tema
..bol vo vsetkych dennikoch v tyzdenikoch ..a uz len vdaka tomu ze to drbol o zem ma predanych minimalne dalsich 100 albumov a tisic stiahnutych na lamkach
nechajme ho zit "nekomercne" a ked tato generacia vyrastie bude si RYTMO uzivat nase peniase s "velkym bruchom ktore je sexi"
:D
..bol vo vsetkych dennikoch v tyzdenikoch ..a uz len vdaka tomu ze to drbol o zem ma predanych minimalne dalsich 100 albumov a tisic stiahnutych na lamkach
nechajme ho zit "nekomercne" a ked tato generacia vyrastie bude si RYTMO uzivat nase peniase s "velkym bruchom ktore je sexi"
-
R1k1nko
Darca
ako keby punk a ine veci neboli stale o tom istom.masino napísal:bodaj by to nebolo tych 5-10 rokov ale 5-10 dni..aleho hodin![]()
napr : pop - stale len o laske a slovenske pesnicky su len o laske...
PUnk : alkohol, alkohol mozno nieco + ( neviem zas tak vela som toho nepocul ..)
HH- sex,zeny,vino ,drogy , zbrane a ine haluze....
Rock -
rytmus si mysli ze aky je Kaaaapo ale je to dost ubohy clovek podla mna. a aj ten jeho hip hop stoji za jedno velke h.v.o podla mna. a cely slovensky rap je onicom. rap vznikol medzi gangami je to pozostatok gangov. a nasi "raperi" sa na raperov len hraju. ani jeden neprezil to co ty americky. preto uznavam americky rap. Rytmus si mysli ze je king ale naozaj nieje. moj nazor
-
reno23
Guru wannabe
nikdy som rytmusa nemal rad a myslel som si o nom ze je uplny yebko. Ja neviem cim si spravil ten "respekt" na slovenku, ale jeho texty fakt nemaju uroven. Stale spieva o tom istom (ze jaky je kral, jaky je boh a podobne pi******iny). Teraz to timto zaklincoval jak sa patri. No este aj trochu pred 2,5 rokmi na MusicBox Awards pesnickov "Pi** o mne víš" (ale na tom som sa aspon pobavil). Napriek tomu zostava moj oblubeny styl HipHop, aj ked rytmus mi stale viac a viac kazi naladu pri pocuvani SVK Hiphopovyh albumov.
PS: bodaj by skapal
PS: bodaj by skapal
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. sry necital som celu temu, lebo nemam chut citat o vycinoch nejakeho ch*ja ... proste asi tolko ze mecoch je obycajny fasz kery pride nahodi naramne tvrdy vyraz ( bukvica jedna ! ), vytahne si obalku desi z pr**le trosku prezuje zuvacku a spusti tym svojim hlasom afektovaneho luisa armstronga ... proste styl sam o sebe . . keby som ho stretol na ulici tak asi tazko nozik vo vrecku zatvorim ! ...
... a henten druhy chudak, este vacsia spodina .. taky je sfetovany ze ani sosku aurela v tej svojej hiphoperskej paprci neudrzi ...
... a decka tereaz bduu naramne napichane aky boli obidvaja coolovi ze to vsetkym ukazali ... toto je pre slovensko fakt dobra vizitka .. aj pre ten VAS slovensky hophop ...
... a henten druhy chudak, este vacsia spodina .. taky je sfetovany ze ani sosku aurela v tej svojej hiphoperskej paprci neudrzi ...
... a decka tereaz bduu naramne napichane aky boli obidvaja coolovi ze to vsetkym ukazali ... toto je pre slovensko fakt dobra vizitka .. aj pre ten VAS slovensky hophop ...
predstavte si ze by odfrknute crepy z toho niekoho zranili
..nevem ale zda sa mi ze ludia boli dost blizko pod podiom ..myslim ze keby tam niekto vykrikol s crepom v oku tak by sa stym tucnym bruchom a vyrazom ze "boh mi pucuje jordanky" otocil, posral sa na mieste a zabudol na vsetky gangsta frazy... mozno nikdy by sme ho nevideli vidiet robit podobne hrdinstva
..nevem ale zda sa mi ze ludia boli dost blizko pod podiom ..myslim ze keby tam niekto vykrikol s crepom v oku tak by sa stym tucnym bruchom a vyrazom ze "boh mi pucuje jordanky" otocil, posral sa na mieste a zabudol na vsetky gangsta frazy... mozno nikdy by sme ho nevideli vidiet robit podobne hrdinstva