torrent

Informácie o software, ankety...
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

torrent

Príspevok od používateľa Jake »

Cau ja som trochu lama do torrentov ale skusam to proste prvy krat a ide mi to strasne pomaly, napisalo mi to ze sa mam presmerovat ci co na nejaky iny port, a niedkde v hlaseniach mi to zas napisalo ze unable, skusal som vsetko firewall to ma povolene len neviem preco to nejde, neviete mi poradit? mam utorrent alebo to s tym vobec nesuvisi?:) alebo co pls help:)
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Mno uTorrent je naj torrent client aky zatial uzrel svetlo sveta takze, tie tvoje problemiky bolo by dobre keby si hodil nejaky screenshot toho co ti blbne pretoze som moc nepochopil kde mas problem :( ak pouzivas dsl tak by som odporucil zhodit upload na minimum co je 6kb ak das menej utorrent ti obmedzi download takze zatial by to bolo odomna vsetko.. co ti mozem tako poradit..
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

oki, aj tak dik moc:)
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no ani by som nehovoril

Príspevok od používateľa cislo5 »

na zaciatok by som nezacinal s niecim takym ako ntorrent nie je zlozity ale ma svoje muchy nevidis do nastaveni ked sa nevyznas skus nejaky iny program

co tak bittorrent alebo bitspirit alebo bit tornado 8)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

zatial vsetky problemy ktore som mal s uTorrentom som vyriesil na jeho materskom fore...
http://forum.utorrent.com/
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

ale zas necakajte od utorrentu zazraky(aj ja ho pouzivam). Ked raz nemate verejnu IP a stahujete torrent ktory ma 15 seedov a znich 13 tiez nema verejnu IP(od nich si nic nestiahnete) a ty zvysny dvaja maju dial-up tak nemozete cakat rychlost väcsiu ako 5-6 KB/s. Jednia zachrana je mat DSL, alebo si priplatit u ISP externu IP, aleo byt na nejakom sukromnom trackeri kde je vela svedov s 100mbit pripojkami :lol:
Napísať odpoveď