rychlost pc
rychlost pc
Zdravim,
v poslednej dobe mi strasne pomaly ide PC.
Doslova aplikácie a súbory mi otvára hodinu.
Kontroloval so hardware, a zda sa, ze je v poridaku.
Potreboval by som poradit ako mam obnovit normálnu rychlost pc.
Veľka vdaka patrí aj tebe.
v poslednej dobe mi strasne pomaly ide PC.
Doslova aplikácie a súbory mi otvára hodinu.
Kontroloval so hardware, a zda sa, ze je v poridaku.
Potreboval by som poradit ako mam obnovit normálnu rychlost pc.
Veľka vdaka patrí aj tebe.
Tento pocitac>Spravovat>Prohlizec udalosti>System
Pozri sa ci nema nieco nejaky problem pri starte systemu.
Ak nema hod si log na z HijackThis na www.viry.cz/forum
Vylad si system vypnutim nepotrebnych sluzieb v PC ktore sa zbytocne spustaju a nikdy nevyuzijes. Navod taktiez na fore viry.cz + odkazy tam najdes na ine weby.
PS: Este si aj pozri programy co sa ti spustaju po starte stavim ze tam toho mas neurekom a posuvnik na boku je taky malicky ze ho ani nevidno
Pozri sa ci nema nieco nejaky problem pri starte systemu.
Ak nema hod si log na z HijackThis na www.viry.cz/forum
Vylad si system vypnutim nepotrebnych sluzieb v PC ktore sa zbytocne spustaju a nikdy nevyuzijes. Navod taktiez na fore viry.cz + odkazy tam najdes na ine weby.
PS: Este si aj pozri programy co sa ti spustaju po starte stavim ze tam toho mas neurekom a posuvnik na boku je taky malicky ze ho ani nevidno
Přehled programu Dr. WatsonDr. Watson pro systém Windows je ladicí program chyb programů.
Informace, které program Dr. Watson získává a zaznamenává do protokolu, potřebují pracovníci technické podpory ke stanovení chyby programu v počítači se systémem Windows. Kdykoli je zjištěna chyba, je vytvořen textový soubor (Drwtsn32.log), který může být pracovníkovi odborné pomoci doručen požadovaným způsobem. Máte také možnost vytvořit soubor se stavem systému, což je binární soubor, který může programátor načíst do ladicího programu.
Dojde-li k chybě programu, bude automaticky spuštěn program Dr. Watson. Chcete-li spustit program Dr. Watson, klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit a zadejte příkaz drwtsn32. Pokud jej chcete spustit z příkazového řádku, přejděte do kořenového adresáře a zadejte příkaz drwtsn32.
Pouzivaj google najprv ked budes nieco mazat a pod.
Informace, které program Dr. Watson získává a zaznamenává do protokolu, potřebují pracovníci technické podpory ke stanovení chyby programu v počítači se systémem Windows. Kdykoli je zjištěna chyba, je vytvořen textový soubor (Drwtsn32.log), který může být pracovníkovi odborné pomoci doručen požadovaným způsobem. Máte také možnost vytvořit soubor se stavem systému, což je binární soubor, který může programátor načíst do ladicího programu.
Dojde-li k chybě programu, bude automaticky spuštěn program Dr. Watson. Chcete-li spustit program Dr. Watson, klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit a zadejte příkaz drwtsn32. Pokud jej chcete spustit z příkazového řádku, přejděte do kořenového adresáře a zadejte příkaz drwtsn32.
Pouzivaj google najprv ked budes nieco mazat a pod.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
drwtsn32.txtM@tt21 napísal:Napis mi pls nazov toho txt subora... bo to neviem najst...
a sorry.. som sa sekol s umiestnenim...
je to v zlozke "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson"
celu zlozku Dr Watson zmaz prec
ale je dost pravdepodobne ze pri dalsej chybe aplikacii.. vtedy ked napise odeslat neodeslat sa to tam znova ulozi..
Toto mi nenašloŠu-Do napísal:drwtsn32.txt
a sorry.. som sa sekol s umiestnenim...
je to v zlozke "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson"
celu zlozku Dr Watson zmaz prec
ale je dost pravdepodobne ze pri dalsej chybe aplikacii.. vtedy ked napise odeslat neodeslat sa to tam znova ulozi..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co je toto ?juslik napísal:ak mas tuneup tak ho psusti a tam mas potom hned na prvej stranke 2 polozku tam sa nastavuju subory ktore sa budu spustat hned pri zapnuti PC a tam to vypni...
sirmisoturbo napísal:drwtsn32.exe - mas nejaky program na cistenie registrov or tak? ak ano, toto mozes ukoncit a v msconfig odstranit z ponuky Pri starte. inak tam nevidim nic podozrive, stiahni si tune up utilities 2007 a precisti registre.
a hlavne toto ?sirmisoturbo napísal:start - spustit - msconfig - pri spusteni - tam by mal byt tak daj fajku prec a daj pouzit
Šu-Do napísal:on sa spusta automaticky (ked sa naskytne chyba) nie je pri spusteni WINU