Tie crepiny som si vsimol aj ja, ved ludia stali meter ci dva od podia a tak museli kusky z toho odskocit aj ku nim. Ak by niekto dostal ostrym predmetom do oka, tak neviem, neviem.
zhodil sa... ani ten jeho brat nič extra nepredviedol... podľa mňa boli obaja úbohý... to s tými gaťami bolo dosť trápne a čo spravil "rámus" bolo fakt prehnané... jediné čo ukázal je že potrebuje médiá ako soľ a má veľkú potrebu sa v nich ukazovať... svoju "hudbu" neberie vážne a prvoradé pre neho je aby bol na titulke... lebo ak by bola pravda čo tvrdil, že aurela nerešpektuje tak by tam jednoducho stačilo neprísť...
To, čo tam na pódiu urobil bolo vrcholne nevhodné a stupídne....Videla som to dvakrát, no a aj podľa toho som si utvorila názor na neho ako človeka...možno to nie je správne, ale podľa toho viem, čo "to " je...
Smutné, že aj takíto ľudia sa dostávajú na vrchol
dew6 napísal:To, čo tam na pódiu urobil bolo vrcholne nevhodné a stupídne....Videla som to dvakrát, no a aj podľa toho som si utvorila názor na neho ako človeka...možno to nie je správne, ale podľa toho viem, čo "to " je...
Smutné, že aj takíto ľudia sa dostávajú na vrchol
a este smutnejsie je ze sa tam udrzuju tak ako sme to videli....
...no to bolo úplne ZLE!!! Tiež ja osobne som rap vždy mohol, rytmusa moc vypočuvaneho nemam, ale ide mu to good... ale toto čo spravil dilino, tak to pekne po*ral ... si to mohol odpustiť a radčej zaujať niečim iným
rytmus akoze raper nie je zly ale co spravil na tom aurelovi tak uz fakt nevie co si ma mysliet o sebe za to ze ma na koncerte 500.000ludi
tak sa ide zo seba pokakat...to je moj nazor
ale keby to aspon spravil dako tak ze od srdca ale pripravene to uz mal fest dlho ..ked to uz dvihal nad hlavu tak si vsimnite jeho braska ktory sa uz otaca lebo vie co sa ide tiat fakt je to poser aj ked sa zubami nechtami brani ze nieje