Aký seriál je podľa vás najlepší ???
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Daemonko
Light Expert
toto leto frcim na Stargate Atlantis... povodne som myslel, ze SGC s Jack O'Neilom aka MacGyver uz nic netrhne, ale ked som v SGAcku videl hrat Davida Nyklu, tak proste ten serial ma dostal
, aj ked tam hovori po cesky len par viet, aj tak to stoji za to 
ale inak...
Heroes (cakam na 2. seriu), 44oo (uz ma to moc nebavi),
PrisonBreak,
IT Crowd, Black books (ach ten britsky humor)
Futurama
...atd
ale inak...
PrisonBreak,
Futurama
...atd
jj doktor Zelenka nema chybusAcro napísal:toto leto frcim na Stargate Atlantis... povodne som myslel, ze SGC s Jack O'Neilom aka MacGyver uz nic netrhne, ale ked som v SGAcku videl hrat Davida Nyklu, tak proste ten serial ma dostal, aj ked tam hovori po cesky len par viet, aj tak to stoji za to
ale inak...
PrisonBreak,
Futurama
...atd
K teme: tak tych oblubenych je viacej: spomeniem Dexter, Heroes, My Name is Earl, 4400 a mnoho dalsich
1. Simpsni-genialne a skvele vedia zobrazit stavy spolocnosti, vazne no.1
2. Lost - aj ked osobne ma fest nastvali, tym datumom poslednej serie, mali to uz vysvetlit a zabalit
3. Bol raz jeden zivot - ked som bol maly, tak som to zral
4. Alias 1,2,3,4 seria- Zial, 5.seria je uplny brak, uz dalej nemozem
2. Lost - aj ked osobne ma fest nastvali, tym datumom poslednej serie, mali to uz vysvetlit a zabalit
3. Bol raz jeden zivot - ked som bol maly, tak som to zral
4. Alias 1,2,3,4 seria- Zial, 5.seria je uplny brak, uz dalej nemozem
-
LLucia
Star
...akurát som išla napísať že som včera dopozerala Band of Brothers a bolo to super. Fakt že hej. Ja síce nemusím také príliš naturalistické zobrazenie vo filmoch, ale tu je celý seriál veľmi vierohodný takže aj také zábery k tomu patria. Odporúčam každému.
No a v súčasnosti pozeráme Jericho, nie je to až také dobré, vadí mi tá už-takmer-typická-americká paranoja, ale budiž...
No a v súčasnosti pozeráme Jericho, nie je to až také dobré, vadí mi tá už-takmer-typická-americká paranoja, ale budiž...
No akurat zacinam pozerat How I met your mother a mozem len odporucit. Neskutocne vtipne, mam neustale zachvaty smiechu... 
Konecne prisla nahrada za Priatelov.
Konecne prisla nahrada za Priatelov.