AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

dawo napísal:ale keby to aspon spravil dako tak ze od srdca ale pripravene to uz mal fest dlho ..ked to uz dvihal nad hlavu tak si vsimnite jeho braska ktory sa uz otaca lebo vie co sa ide tiat fakt je to poser aj ked sa zubami nechtami brani ze nieje :roll:
on sa chcel spravit zaujimavy ale mu to nevyslo lebo bol onicom trapny :roll:
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

Nino napísal:on sa chcel spravit zaujimavy ale mu to nevyslo lebo bol onicom trapny :roll:
zjavne bol zaujimavy kedze ho riesite :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Frikso napísal:Pre tých, čo nepoznajú a radi sa zasmejú http://www.kalerab.sk/article.php?articleid=743
Ak sa to prieči pravidlam, tak sry :oops:
tak toto je pecka :lol:

a ako bolo povedane tu povyse, reklama zafungovala a opet sa o nom hovori ;)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT premazany.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ten Džony Mečoch je aky frajer! Dokrýval tam v teplakoch, akoby ho prave zasiahli do nohy pri gangsterskej prestrelke, ktorým musí čeliť deň čo deň. A ta jeho o 2 čísla väčšia čapica :aasmile19: a o tej nalepke z babanu, čo mal na šilte - :lol: - som zvedavý, kedy začnú chodiť s uhorkovým pohárom v ruke a presviečať deti, že je to znak pravosti ich neohrozeneho rebelstva.
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Frikso napísal:Ten Džony Mečoch je aky frajer! Dokrýval tam v teplakoch, akoby ho prave zasiahli do nohy pri gangsterskej prestrelke, ktorým musí čeliť deň čo deň. A ta jeho o 2 čísla väčšia čapica :aasmile19: a o tej nalepke z babanu, čo mal na šilte - :lol: - som zvedavý, kedy začnú chodiť s uhorkovým pohárom v ruke a presviečať deti, že je to znak pravosti ich neohrozeneho rebelstva.
tak toto je cista pravda...akoze ten mecoch sa robi taky dolezity za to ze je tanecnik no boze neposer*e sa z mecocha lebo on bol v NY a tancoval tam no to nikdo uz nespravil :roll: :P
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

RYTMUS aj v jednej pesnicke rapuje ze "mozem je**t cely aurel,.." tak co sa seci cudujete ze tu sosku rozj*bal :twisted:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. pretosa cudujeme, ze ho mal az tak v pr**eli, ze tam prisiel a cely ten cas presedel, len aby sa strapnil a zacalo sa o nom aspon nachvilku pisat .. proste vymetena prasina ...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

nordkapp_pb napísal:.. pretosa cudujeme, ze ho mal az tak v pr**eli, ze tam prisiel a cely ten cas presedel, len aby sa strapnil a zacalo sa o nom aspon nachvilku pisat .. proste vymetena prasina ...
Vy to vážne nechápete je tu 6 strán aký je kkt všetky média rádio stále sa o ňom rozpráva..Tak sa robí promo k novému albumu...Keby si tu sošku zobral len tak tak sa do 3 dní zabudne na celí Aurel...A vlastne by sám sebe prekrúcal slová
NEUTRÁL
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... vies ked poviem ze mam salam parek napr. kostol, tak tam asi nejdem, lebo vtedy by som si kydal do huby, keby som tam co i len isiel .. vies ??? ... Takze keby proste nebol DEBIL tak tam nepride, ked uz tolko nato nadava ... proste vymeteny chlapecek, ludske bludisko ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ja ho chápem , proste chcel byť zaújmavý a chce si zvýšiť popularitu ! On zaraba na nenávisti iných ludí a dosť sa mu to darí !
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Digital napísal:Ja ho chápem , proste chcel byť zaújmavý a chce si zvýšiť popularitu ! On zaraba na nenávisti iných ludí a dosť sa mu to darí !
hej je to tak lenze malo ludi toto nepochopi..
potrebujem tvoju nenavist
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ukazal sa ako fakt frajer, c*rak jeden zatr*k*n*deportovat by ho mali zo SVK niekam do indie nech tam machruje
v skratke: nemam ho rad
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dost mimo ale: jak sa ten cigan vlastne vola? nechcem jeho "umelecke" meno ale obcianske
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:dost mimo ale: jak sa ten cigan vlastne vola? nechcem jeho "umelecke" meno ale obcianske
patrik vrbovsky
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

nordkapp_pb napísal:... vies ked poviem ze mam salam parek napr. kostol, tak tam asi nejdem, lebo vtedy by som si kydal do huby, keby som tam co i len isiel .. vies ??? ... Takze keby proste nebol DEBIL tak tam nepride, ked uz tolko nato nadava ... proste vymeteny chlapecek, ludske bludisko ...
Pravda. Zoberme si napriklad česku skupinu LUCIE. Ich tiež tieto súťaže nezaujímajú. A nikto z ich kapely tam nechodi trieskať sošku o zem. A to vyhrali rozne suťaže niekoľko krát.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Podla mna to mala vyhrat H16 akoze nechapem istotne chalani maju niektore texty aj celkom k veci a nie jak ten kkt Rytmus kazde druhe slovo hresenie si mysli jaky je skvely nekomercny ze on ma vsetko v p... no akoze väcsieho kkt slovensko uz davno nemalo .............a teraz zhovadil aj cely slovensky Hip-Hop fakt trapny je
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ku Rytmusovi: Toľko jeho, rezjebe cenu aby sa o ňom 3dni písalo v Novom Čase, potom aby sa mohol hrat na geroja, aký je on king a ma v pi*i cenu preto ju rozbije. Ale v skutočnosti je to jeden zakoplexovaný cigán, čo si myslí ze je king, ale je to úbožiak
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

No pozrite sa na to takto ... len na tomto fore diskusia o nom zabrala 7 stran ... Preco to urobil ? Lebo aj negativna reklama je reklama... A teraz ked ho nenavidi vecsina slovenska aspon moze hovorit aky je on utlacany a cim vsetkym musel prejst a pre tych co pocuvaju jeho hudbu bude este vecsi "idol" :-!

//edit : ked nad tym tak rozmyslam tak aj ja som na toto reagoval, cize ma negativnym sposobom zaujal, uputal na seba moju pozornost, inac by som si ho ani nevsimol :evil:
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

hip hop male sfetovane deticky nj to si maju od koho brat priklad len tak dalej slovensko
Napísať odpoveď