>> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?
>> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?
Keď sú problémy to znamená že nieste si tí praví. Jedine z bezproblémového vzťahu môže niečo byť. Ak niekto vymýšla to už znamená že tam niečo nesedí a skôr či neskôr to skončí. Ak si navzájom vyhovujete že ona lúbi teba a ty ju nemáte dúvod vymýšlať somariny a normálen chodíte von a všetko je bezproblémov...
Ja som už nato prišiel a preto už nepíšem do tejto sekcie. A vieme aj to že 90% vzťahov nefunguje úplne bez chyby. Veru je to tak. Nájsť si tú pravú je šanca jedna k miliónu. Niekto nájde pravú lásku len raz za život, a niekto nikdy. Kto povie iné číslo ten klame.
Pravá láska aj keď odíde, sa vráti. Ak sa nevráti... Tak nebola pravá...
Ja som už nato prišiel a preto už nepíšem do tejto sekcie. A vieme aj to že 90% vzťahov nefunguje úplne bez chyby. Veru je to tak. Nájsť si tú pravú je šanca jedna k miliónu. Niekto nájde pravú lásku len raz za život, a niekto nikdy. Kto povie iné číslo ten klame.
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Gratulujem k takémuto významnému poznaniu!
Ale dovolím si oponovať aspoň trošičku. Osobne som tiež toho názoru, že keď vzniknú nejaké pochybnosti, tak so vzťahom nie je niečo v poriadku. Ale nemusí to nutne znamenať, že tí dvaja si nie sú súdení. Možno ich vzťah stagnuje a len to chce nejakú zmenu. Nemusí to nutne znamenať, že sa tí dvaja majú rozísť, niekedy stačí len snaha oboch strán a zapojenie nových aktivít do spoločného života.
Ale dovolím si oponovať aspoň trošičku. Osobne som tiež toho názoru, že keď vzniknú nejaké pochybnosti, tak so vzťahom nie je niečo v poriadku. Ale nemusí to nutne znamenať, že tí dvaja si nie sú súdení. Možno ich vzťah stagnuje a len to chce nejakú zmenu. Nemusí to nutne znamenať, že sa tí dvaja majú rozísť, niekedy stačí len snaha oboch strán a zapojenie nových aktivít do spoločného života.
-
zuzkazuzka
VIP
-
zuzkazuzka
VIP
Ja si dovolím napísať, že aj nezhody vo vzťahu sú dôležité. Posúvajú vzťah ďalej, otvárajú nové možnosti.
-Avšak, čo je dôležitejšie je, ako sa k tomu obaja partneri stavajú. Ak sa problémy nedajú riešiť, resp. jeden z partnerov ich riešiť nechce alebo sú mu ľahostajne, tak tu už niečo napovedá, že si nie su súdení.
-Avšak, čo je dôležitejšie je, ako sa k tomu obaja partneri stavajú. Ak sa problémy nedajú riešiť, resp. jeden z partnerov ich riešiť nechce alebo sú mu ľahostajne, tak tu už niečo napovedá, že si nie su súdení.
A ja mám presne opačnú skúsenosť. Keď boli problémy vo vzťahu tak sa to nikdy nedalo zachrániť a nech sme sa snažili akoľvek stále sa to kazilo a sám osud nám ukázal že sa zbytočne usilujeme ajtak nieje tá pravá...
A to nieje len moja skúsenosť ale aj kamaráta a kamarátky. Všetci sme dopadli rovnako.
A to nieje len moja skúsenosť ale aj kamaráta a kamarátky. Všetci sme dopadli rovnako.
Mayday, v kazdom vztahu musia byt aj konflikty, lebo ak by neboli, znamenalo by to ze jeden vo vztahu nema vlastny nazor, resp. si ho nechce presadit. A nielen to, necha si (akoby povedal Te-wei) sr*ť na hlavu a na vsetko odpoveda ano milacik. Potom su za konfliktmi chyby ktore ludia robia a niektore su bohuzial take ktore vztah neposilnia ale prave naopak zahubia. 
-
midnight_man
Guru
all
v kazdom vztahu su konfilkty..problemi ci uz vacsie alebo mensie..no sa hovori ze vztahy ked prechadzaju tymto vsetkym su odolnejsie ..potom si jeden druheho viac vazime ..ked je vztah bez konfliktov neviem no ci taky aj exituje...idealny vztah je ze ked nastane problem partneri ho vyriesia.. takze asi na 50% suhlasim a na 50% nie
problemi nutia ludi pojovat zabojovat troska o ten vztah..a vznikaju skusenosti po kazdom probleme sme po nieco mudrejsi ono to vsetko ma svoj tajny vyznam...vsetko v zivote ma svoj vyznam aj rozchody 
a k tomu citatu troska ta poopravim
Neplac ak sa ti laska strati ak to bola ta prava ona sa ti vrati ....myslim ze je to dako takto
a k tomu citatu troska ta poopravim
Neplac ak sa ti laska strati ak to bola ta prava ona sa ti vrati ....myslim ze je to dako takto
-
last_knight
Light Professional
Mne zatial konflikty rozbili každý vzťah alebo kamarátstvo ked bol raálny vzťah v budúcnosti...Mayday, v kazdom vztahu musia byt aj konflikty
Hena: Ma nechala kôli hádkam a nesmel som mať svoj názor, sňou si vychádza len chalan ktorý je ticho. Na presadenie svojho názoru mi odpovedala kopačkami.
Kristína: Pokazil sa jej telefón, tak som jej požičal jeden starý ktorý som mal v šuflíku. Ona tam našla vraj nejaké zalúbený SMS ktoré som nikdy nevidel a napísala mi že už ma nikdy nechce vidieť... Ale pritom skutočnosť je iná a ani vysvetliť si to nenechala.
Natália: Stačí jedna hádka a odutá odíde domov. Viac hádok = Rozchod.
Ostatné baby: Ak nebolo niečo podľa nej tak hneď nadhodila vetu: Nikto ťa v tomto vzťahu nasilu nedrží, ak sa nemiesniš prispôsobiť tak nech sa páči, hladaj si inú...
@ došlo vám už o čom hovorím?? Kým nenájdete tú prvú ktorá vás naozaj lúbi tak to vždy budete mať zlé lebo va väčšine prípadov jedna strana lúbi a druhá to len využíva...
& Radšej byť sám a šťastný ako s babou a nešťastný...
MayDay a ty by si chcel mat realny vztah v buducnosti s babou pri ktorej nemas vlastny nazor (Hena), ktora ti neveri (Kristina), ktora sa oduva (Natalia) alebo ktora sa vyjadruje akoby ti robila laskavost ze s tebou chodi (zvysok)? Z takeho by som vycuval sam a necakal az mi da kopacky.

S babou ktora ta nelubi? ano radsej byt sam ako mat taku, ale radsej budem so zenou ktora ma miluje ako byt sam tak sa nevzdavajRadšej byť sám a šťastný ako s babou a nešťastný...
Ale reálna šanca nájsť babu ktorá ma miluje je ako vyhrať Jackpot na športke takže to beriem s rezervou. Rozprával som sa s viacerými sklamanými ľuďmi a dávali mi rady že načo sa vôbec zaoberám s babami? Radšej nech som sám a užívam si život. Nikto mi doň nekecá, všetky peniaze aj voľný čas sú moje a priznám sa že som sa mal lepšie pred vzťahmi ako sa stále liečiť z nejakého vzťahu kde sa ja zamilujem po uši a jej som lahostajný... Radšej nemať nikoho ako zlomené srdce a keď budem mať šťastie dá ma osu dokopy stou správnou ale niekto to nájde raz v živote e niekto to nenájde nikdy. Toto je realita a tí čo tvrdíte opak máte ružové okuliare nič viac. Nezabúdajte že nie vždy väčšina má pravdu!
Lucia: Ktorá sa dohaduje somnou že ideme von a uprostred dhadovačiek prestala odpisovať a keď zavolám nedvíha. Tak ja doma sedím ako pripečený a s nechápačkami čakám a ona mi na druhý deň napíše že sorry že som nešla stebou ale napísal kolega a šla som sním... Aspon mohla dať odpoveď že vieš čo už to ruším nejdeme nikam a vedel by som čo sa deje. A nespravila mi to len jedna. A tie ktoré ako tak fungujú zase prídu zamnou len vtedy ak potrebujú odvoz alebo niečo napáliť a tak.
Ja mám so ženami IBA ZLÉ skúsenosti a mám už toho dosť! Bodka.
Lucia: Ktorá sa dohaduje somnou že ideme von a uprostred dhadovačiek prestala odpisovať a keď zavolám nedvíha. Tak ja doma sedím ako pripečený a s nechápačkami čakám a ona mi na druhý deň napíše že sorry že som nešla stebou ale napísal kolega a šla som sním... Aspon mohla dať odpoveď že vieš čo už to ruším nejdeme nikam a vedel by som čo sa deje. A nespravila mi to len jedna. A tie ktoré ako tak fungujú zase prídu zamnou len vtedy ak potrebujú odvoz alebo niečo napáliť a tak.
Myslím, že kameň úrazu bude práve tu.MayDaySK napísal:...
@ došlo vám už o čom hovorím?? Kým nenájdete tú prvú ktorá vás naozaj lúbi tak to vždy budete mať zlé lebo va väčšine prípadov jedna strana lúbi a druhá to len využíva...
-
ezechiel88
Star
Re: >> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?
Novidis a ani ti to tak dlho netrvaloMayDaySK napísal:Keď sú problémy to znamená že nieste si tí praví. Jedine z bezproblémového vzťahu môže niečo byť. Ak niekto vymýšla to už znamená že tam niečo nesedí a skôr či neskôr to skončí. Ak si navzájom vyhovujete že ona lúbi teba a ty ju nemáte dúvod vymýšlať somariny a normálen chodíte von a všetko je bezproblémov...
Guru wannabe
MayDaySK : no nečítal som túto tému celú ale tvoje posty som ako tak prebehol ..ak by som ťa mal charakterizovať a samozrejme aj tvoj postoj tak to poviem asi takto . Zistil si čo je život a to že si nenájdeš lásku svojich snov na prvý pokus. Zatrpkol a hráš sa na to že radšej budeš slobodný a že je takmer nemožné nájsť si životného partnera. Ale poviem ti to takto....ako som to už napísal mnohokrát preto sorry keď sa opakujem .... hľadanie životného partnera je najťachšia úloha v živote , a môžeš si ho nájsť iba vtedy ak jeden aj druhý ste si už dospeli. To že máš sem tam depku a napíšeš že radšej zostaneš free je iba na oko v skutočnosti by si neviem čo dal za to aby si bol s dievčaťom s ktorým by ste sa aspoň tú chvíľku vášnivo ľúbili. A možno zajtra nájdeš dievča ktoré sa na teba tak krásne usmeje že zabudneš aj na hojko. Partner sa vždy nájde a príde práve vtedy keď ho najmenej čakáme 
//veľa ľudí ešte ani nevie čo je to láska ja sám nemôžem povedať či to v skutočnosti viem ale ak by som to mal charakterizovať tak nemôžeš povedať že niekoho ľúbiš ak si presadzuješ svoje zámery každý človek sa stará iba o seba ale práve pravá láska ho prinúti aby uprednostnil niekoho iného mimo seba a aby bol ochotný svoj život a svoje vlastné štastie obetovať pre druhého a ak to tak cítia obaja tak až vtedy môžete povedať že sa ľúbite a ten vzťah má aj perspektívu.
//veľa ľudí ešte ani nevie čo je to láska ja sám nemôžem povedať či to v skutočnosti viem ale ak by som to mal charakterizovať tak nemôžeš povedať že niekoho ľúbiš ak si presadzuješ svoje zámery každý človek sa stará iba o seba ale práve pravá láska ho prinúti aby uprednostnil niekoho iného mimo seba a aby bol ochotný svoj život a svoje vlastné štastie obetovať pre druhého a ak to tak cítia obaja tak až vtedy môžete povedať že sa ľúbite a ten vzťah má aj perspektívu.
By ma zaujímalo, ako si zareagoval na to, keď si sa s luciou najbližšie z hováral/telefonoval/písal..MayDaySK napísal: Lucia: Ktorá sa dohaduje somnou že ideme von a uprostred dhadovačiek prestala odpisovať a keď zavolám nedvíha. Tak ja doma sedím ako pripečený a s nechápačkami čakám a ona mi na druhý deň napíše že sorry že som nešla stebou ale napísal kolega a šla som sním... Aspon mohla dať odpoveď že vieš čo už to ruším nejdeme nikam a vedel by som čo sa deje. A nespravila mi to len jedna. A tie ktoré ako tak fungujú zase prídu zamnou len vtedy ak potrebujú odvoz alebo niečo napáliť a tak.
Skús im niekedy povedať to, čo tu píšeš, že ťa to hnevá! Niektoré baby vedia byť veľmi vypočítavé a manipulačné. A všetko to zabalia do nežného úsmevu a milých očičiek. Píšeš, že to robia viaceré. To preto, že vedia, že im povolíš a spravíš im povôli.
-
cORP.
Addict
hej hej nezhoda v partnerskom vztahu je na beznom poriadku, zalubenci sa raz hadaju viac a raz menej no ak sa to vyriesi tak je to podla mna take korenie ako je z toho bolebruch pre oboch a je to neprijemne ale je pravda ze vztah po udobreni je troska iny krasny proste to patri k tomu ved bez hadok sa to neda uz len z toho dovodu ze clovek je unikat a kazdy zmysla uplne inak mozeme si len najst partnera ktory sa nasemu zmyslaniu velmi priblizuje a tomu sa vravi laska na zivot , som rad ze to o sebe mozem povedat