Na parndorf sa vyser, su tam vsetky veci ktore su aj na slovensku. Ja vzdy idem SCS ci CSC (neviem ako sa to vola) ale my to volame Shoping. Tam si ja vzdy vyberiem..
dudinko napísal:Na parndorf sa vyser, su tam vsetky veci ktore su aj na slovensku. Ja vzdy idem SCS ci CSC (neviem ako sa to vola) ale my to volame Shoping. Tam si ja vzdy vyberiem..
ja v pandorfe uprednostnujem obchody na nosetie titus, billabong, ecko, vans a na tenis adidas&nike, ale v shopinngu som este nebol ako to tam je????
Tomasko napísal:ja v pandorfe uprednostnujem obchody na nosetie titus, billabong, ecko, vans a na tenis adidas&nike, ale v shopinngu som este nebol ako to tam je????
Je to velke, asi ako 2x Aupark, strasne vela obchodov dost kvalitnych znaciek...
Cp sa tyka tich znaciek vyssie spominanych, to na 100% neviem, lebo tieto znacky moc nesledujem, ale kazdopadne nieco z toho by tam malo uricte byt.
Ja to rozdelujem takto:
Parndorf: Obchody pre Slovakov, ktory nemaju sajnu co chcu, ale chcu. Vsade pocujete len: "pozri sa, tieto niky stali v poluse 2000 Sk a tu v prepocte 1800". Rakusana pocujete maximalne tak v restike. + ked je skaredsie pocasie, tak je tam "radost" nakupovat.
Shoping:Daju sa tam nakupit aj starsie modely veci, ale aj tie najnovsie. Vsetko je pod jednou strechou (!!!) co sa o Parndorfe neda povedat. Da sa tam kupit uplne vsetko, aj sa velmi dobre najest.
A este nakoniec, teraz ma napadlo nakupne stredisko s nazvom Huma. Nieje to nieco ako Shoping, ale zase urcite lepsie (aspon pre mna) ako Parndof. Mas tam prakticky vsetky obchody ktore priemerny rakusan preferuje. Jedno velke plus toho nakupneho centra je fakt dost velke elektro s nazvom Media Market. To co je tam som v zivote v ziadnom Nay ani Datarte nevidel. Tam sa predavaju procesory do pc normalne na tych vesiakoch ako napriklad ponozky a to nezvelicujem. Aj ked je tam dost zvysena ochrana (trosku drzost ked vam pozeraju do tasiek).
No ja som dnes nabehol do Parndorfu po cca 3 rokoch, kedze handry chodim nakupovat vacsinov do Wien na Mariahilferstrasse a bol som prekvapeny z noveho komplexu. Napr. oblek Pierre Cardin, ktory v Auparku stoji 16 litrov, tam som kupil za 200 €. Prestal som tam chodit kvoli tomu, ze na akcie cakajuci zochari to tam boli schopni vykupit za jedno poobedie a clovek tam nasledne prisiel viac-menej na prechadzku, pripadne na pizzu, ale po dnesnom nakupe tam asi zacnem chodievat castejsie : )