>> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Balian1186
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Balian1186 »

No už som si všimol, po pár príspevkoch od teba, že si poriadny pesimista. Vieš ty sa asi nedokážeš tešiť z maličkostí, ktoré robia tento svet taký krásny.
Povedz mi prosím ťa, kto sa v živote a vo vzťahoch nesklamal? To jednoducho neide "nepopáliť sa".
Aké ženy sa ti páčia? Usmievavé, bezstarostné, sebaisté, ktoré majú pozitívny pohľad na svet, alebo zatrpknuté a s pesimizmom doslova napísaným na čele? Z tohto pohľadu sa na to pozri, veď aj ostatní ťa takto vidia.
Ako môžu ľuďia mať dobrý postoj k tebe, keď ty sám ho k sebe nemáš!

Jedna vec je pravda a to, že zo zväzku nešťastných ľudí nevznikne šťastný vzťah.

A ešte niečo ako sa hovorí, pravda je vždy niekde uprostred a preto si myslím, že nie vždy bola tá pravda len u teba.
Neľutuj sa, tým si to iba horšíš, je to vždy na človeku badať a aj to cítiť a preto asi nemáš úctu žien. Je nemožné ľúbiť človeka, ktorý obetuje svoju individualitu ,len aby sa ti prispôsobil.
A k téme: Ja neverím na to, že existuje niekto "pravý", je to iba o tom, že sa nájdu dvaja ľudia, ktorí sa cítia byť viazaní akceptáciou a šťastím toho druhého.

Neber to zle, to čo som ti napísal, len som ti chcel "otvoriť oči"
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 5-ula »

ak mozem napisat moj nazor...tak..myslim si ze v kazdom vztahu su hadky...a musia tam byt...myslim ze hadka posilnuje vztah len vtedy zistis ci ti na tom druhom zalezi..
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

MayDaySK napísal:Mne zatial konflikty rozbili každý vzťah alebo kamarátstvo ked bol raálny vzťah v budúcnosti...
Prepáč, ale mne sa vidí, že problém je práve v Tebe. Buď si veľmi konfliktný človek, alebo si jednoducho vyberáš nesprávne dievčatá na chodenie.
Podľa mňa sú občasné malé hádky vo vzťahu úplne normálne a zdravé.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak nemas stastie na tu pravu ... uz som ti to raz povedal a este raz to zopakujem ... alebo nemas stastie na zeny alebo si vyberas take nechcem povedat jake ... ale skor to vidim na Zle okolie ... A nesnaz sa mat babu na silu ...daj tomu cas ... nevybehni von z kamosmi na "polovacku" ... Osud to zariadi ...
Lebo za to obdobie co si tu nepisal si mal tolko bab co som ja mal za polku svojho zivota
// a vztah bez hadok neexistuje ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Suhlasim s P3Bo. Si len velmi zatrpknuty a pesimisticky, co sa tyka vztahov. Nevyslo to 10krat, ale mozno na 11 to vyjde. Svojim postojom si si max. znechutil lasku, ale sam vies, ze bez nej nie je zivot taky krasny, len si to nechces priznat. Podla mna partnera v zivote potrebujeme, aby nam urcil "ten spravny smer", ked nevieme, kam dalej ist.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

MayDaySK : čital pozorne ale stále neviem koľko máš rokov. Ináč bol by som rád aby si sa k tomu čo som napísal vyžšie vyjadril ...keď sa vôbec máš čím brániť lebo mi to tak pripadá že som ťa asi poriadne prekukol keď nič nepíšeš už nejakú tú chvíľu..dik :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: >> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?

Príspevok od používateľa jin »

MayDaySK napísal:...
Bohužiaľ s tebou nemôžem súhlasiť :( . Chápem, že z teba hovorí osobná negatívna skôsenosť, no ak by sme sa všetci riadili podľa toho,čo si napísal, ľudstvo by už dávno vyhynulo (preháňam). Každý vzťah by sa totiž rozpadol predčasne iba kvôli tomu, aby sa neskôr nerozpadol kvôli tomu aby ani jeden z artnerov nebol sklamaný, alebo ako? Nedáva mi to vôbec logiku. Každý jeden vzťah prejde či už jednou, alebo viacerými krízami, no ot ten vzťah iba utuží a nerozbije. Dokonalý vzťah, aký tu ty opisuješ, je proste nemožný, nakoľko chyby robíme každý!
Z tvojich príspevkov sála sklamanie a zatrplkosť z tvojich skúseností. No aj ty sa raz bezhlavo a spontánne zamiluješ (teraz si hovoríš, že nikdy v živote). Len nie je to náhodou tak, že pokiaľ sa zamiluješ a budeš si myslieť, že je to tá pravá predsa sa ešte aj potom popáliš? Teraz na Teba neútočím, iba rozmýšľam. Podľa mňa sa celá tvora teória (zistenie ako to Ty voláš) zakladá čisto na tvojich skúsenostiach, ktoré sú momentálne nad akúkoľvek objektivitu a vidíš iba jednu stránku problému (?). Časom Ťa táto zatrpknutosť prejde a možno aj sám uznáš, že si sa mýlil...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Ked sa dvaja fakt že mylujú nieje problém.... hádka? no bože ak im na sebe záleží dokážu spraviť kompromis a všetko je zase v phode... pretože ked ja niekoho strašne lúbim spravil by som pre nu aj nemožné a fakt že to musí byť obojstranné...
a tu prichádzam k uznaniu že niekoho takého je strašne ťažké nájsť.. 1:100000 asi.. ale ked už sa tí dvaja nájdu tak prejdu všetkým podotýkam SPOLU. vzťah je o dvoch
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

MayDaySK, nechap zle, to co ti teraz napisem. pises o viacerych babach, padli aj mena, ale zaujal ma popis ohladom lucie. a pravdepodobne to je podobné aj pri ostatnych babach, zenach. mam pocit, ze ak ta niektora baba o nieco poziada, poprosi, popyta tak ty si automaticky myslis, ze chce s tebou zacat chodit. ides do toho po hlave. a potom ked vysvitne, ze tomu tak nie je, hadzes vsetku vinu nane. dalej, pravdepodobne si pasivny pri zoznamovani s opacnym pohlavym. preco sa nepokusis ty urobit prvy krok, a ist za babou, ktora od teba este nic nechcela? iba vtedy sa v tvojom zivote nieco zmeni, ak budes vychadzat od seba a uvedomis si svoje chyby, vyvarujes sa ich.uz nebudes sam, ale aj stastny. :wink:
peace
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja ho aj celkom chápem, ale neuvedomuje si, že na všetko sú vždy dvaja a že chyby robia obidvaja.

Balian mal pravdu s tou individualitou napr., že partner nesmie potláčať individualitu toho druhého... lebo ten sa mu potom prispôsobuje.. a preto si ho potom ten prvý ani neváži.

Jednoducho základ je úcta. Ak žena pociťuje rešpekt, úctu, váženosť, autoritu.. tak sa bude tak aj správať. Ale ak budeš všetko robiť tak ako ona chce, tak Ťa možno bude mať rada, ale nebude si Ťa vážiť...

Takže v prvom rade si Ťa musí vážiť.

Ďalšia vec, ľudia nie sú dokonalí a bohužiaľ sa všetci musíme pripraviť na to, že každý aj ten najbližší človek nás aspoň raz sklame.

Ľudia nie sú dokonalí a robia chyby, nie sú dosť vyspelí a skúsení na to, aby predišli všetkým problémom.

Ale ja viem ako to MayDay myslí. Ak by sme to aplikovali ako všeobecne, ako princíp ako na podstatu toho vzťahu.

Ak sa vyskytnú občasné problémy, môže to byť v poriadku, ale ak sa to opakuje stále, a celý vzťah je iba o tom, naozaj tam nie je niečo v poriadku.

Ale je dôležité povedať, že nezáleží len na problémoch ale aj to ako sa k nim postavíme.

Ale súhlasím v tom, že napr. keď to beriem podľa seba, ja keď milujem, tak si chcem tú lásku vychutnávať a nie hľadať chyby. Nechcem stále niečo riešiť, ale oddychovať... atď.

Tak veľmi stručne môj názor. Z veľkej časti mu dávam za pravdu, nepovedal to presne ako to má byť, ale ja viem, na čo tým narážal.

Chcel povedať, to, že ľudia sa nevedia vo vzťahu správať, musia sa ešte veľa učiť. :wink:

Ale je to preto, že ľudia sú len ľudia... bohužiaľ nie sme nadbytosti ale len zvieratá s rozumom.. podľa mňa... rozum nám dal také vlastnosti ako pýcha, namyslenosť, zaslepenosť, hlúposť, predsudky, tvrdohlavosť.. a tak ďalej. Často konáme na základe emócií a hnevu nie na základe rozumu a citu. :idea:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

heh... po siedmich rokoch manzelstva si dovolim mat iny nazor, ale aj tak by ste mi neverili :D
ale pobavili ste ma svojimi prispevkami :D (cest vynimkam)
...
len prilejem olej do ohna...
neexistuje vztah bez problemov, ak existuje, je to iluzia a zrejme ti dvaja maju taky velky problem ze ho nevedia a nechcu riesit/vidiet...
kazdy vztah je o kompromisoch... vacsich alebo mensich a o tom ze za svoje rozhodnutia kazdy clovek nesie sam zodpovednost... a samozrejme o ochote tuto zodpovednost zobrat na seba... ;)
MayDaySK
Star
Star

Ďalšia ma odmetla.

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Vie ešte žena pri dvorení niečo iné ako ODMIETAŤ?

Ja sa nato fakt vykašlem. Keď som písal prvý príspevok do témy. Som bol čerstvo po diskusii so ženou ktorá má dosť podobný názor. Ale práve dnes v tejto minúte ma odmietla ďalšia (čo je už X-té odmietnutie). Tak ja už fakt nechápem čo robím zle? Idem nato kludne pomaly, najprv sa zoznámim, ideme párkrát von, polichotím semtam. Jak bežný ľudia. Ale každé moje vyznanie lásky je opatované ODMIETNUTÍM. Tak ako vidím nemá to celé zmysel. Môžem sa aj na hlavu postaviť, nikdy sa nedozviem čo je to mať vzťah. Maximálne ta budem obeťou nejakej šlapky ako bola tá jediná ktorú som mal.

Takže ja som nato prišiel že je zbytočné vôbec nadvazovať kontakty. Vždy to končí rozbitým srdcom, smútkom. A ten odmietavý postoj žien, no to je hrozné. Niektorým jedincom nieje súdené mať samicu. A tým pádom ostávam iba pri filozofovaní aké by to mohlo byť... Ale nikdy nezažijem. Môj vynález je len dokonalý vzťah kde by problémy neboli ale niet nakom vyskúšť. A ešte dačo: Definujte mi slovo ,,problém" vo vzťahu. Čo to je?
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Mne to pripadá akoby už len čakali na klonovanie.. oni nás totižto dáko nepotrebujú mi to dnes pripadá. Chalana len na ukážku pred kamarátkami, alebo -ak ju nejaký priťahuje- si ho proste obtočiť, využiť a adios keď prejde chémia. Síce, ehm, Ja keby som bol babská aj tak by som bola lesba :lol: . Chlpatý, smradlavý, drsný... fakt vlastne neviem čo na nás vidia. A keď sa snažím predísť týmto "neduhom" tak ma spoločnosť začne považovať za buznu alebo "sladkého" chlapčeka. Neviem, dnes je to OZAJ ťažšie pre silnejšie pohlavie získať si priazeň ženskej. Odkial má človek mať sebavedomie, keď si ho nemá čím zapezpečiť? Debilný kontrast: majú napr.radi jemných citlivých nežných bla bláá a zároveň vzhľad "fighter/warriora". A vôbec, sú vo výhode, "ženské" zbrane sú totiž silnejšie ako "mužské" zbrane. :(
Preto sú niektorí ešte nadržanejší, pretože silno stúpa sebavedomie žien, a tým pádom sú "prieberčivejšie", NEDOSTUPNEJSIE a vedia že keď budú nejakého chcieť, majú OMNOHO väčšiu šancu mať čo chcú ako keď chce chlap babu. Mať babu ktorá Vás ľúbi je dnes rarita.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ďalšia ma odmetla.

Príspevok od používateľa triple »

MayDaySK napísal:Vie ešte žena pri dvorení niečo iné ako ODMIETAŤ?

Ja sa nato fakt vykašlem. Keď som písal prvý príspevok do témy. Som bol čerstvo po diskusii so ženou ktorá má dosť podobný názor. Ale práve dnes v tejto minúte ma odmietla ďalšia (čo je už X-té odmietnutie). Tak ja už fakt nechápem čo robím zle? Idem nato kludne pomaly, najprv sa zoznámim, ideme párkrát von, polichotím semtam. Jak bežný ľudia. Ale každé moje vyznanie lásky je opatované ODMIETNUTÍM. Tak ako vidím nemá to celé zmysel. Môžem sa aj na hlavu postaviť, nikdy sa nedozviem čo je to mať vzťah. Maximálne ta budem obeťou nejakej šlapky ako bola tá jediná ktorú som mal.

Takže ja som nato prišiel že je zbytočné vôbec nadvazovať kontakty. Vždy to končí rozbitým srdcom, smútkom. A ten odmietavý postoj žien, no to je hrozné. Niektorým jedincom nieje súdené mať samicu. A tým pádom ostávam iba pri filozofovaní aké by to mohlo byť... Ale nikdy nezažijem. Môj vynález je len dokonalý vzťah kde by problémy neboli ale niet nakom vyskúšť. A ešte dačo: Definujte mi slovo ,,problém" vo vzťahu. Čo to je?
ja by som povedal, že vôbec nejdeš na to zle.. to je dobre to čo robíš.. len urobíš jednu chybu (čo fakt dokáže odohnať aj mna ked mi to holka povie) VYZNANIE LáSKY človeku ktorého ani nepoznáš? to nie.. ja by som to urobil inak a vlastne to aj robím...
normálne sa stretávajte častejšie a hlavne ju pozuruj a počúvaj čo vraví a hovor jej to čo chce počuť hlavne sa jej pozeraj do očí lebo tie strašne veľa povedia ešte viacej ako slová.. a ked budeš vidieť že by tam aj možno bol záujem z jej strany.. tak raz ked ju budeš odprevádzať domov normálne že ahoj a toto a daj jej pusu na jedno líčko a potom na druhé to je všetko viacej nerob.. potom zase ked budete spolu a bude vám spolu dobre (lebo veľa krát sa mi stalo že bol som snou raz , dva tri krát bolo dobre ale potom som sa nou nudil) tak ked príde prvá pusa na jedno líčko potom druhá na druhé tak nečakane ju pozbkaj na ústa (nie že jej vylyžeš mandle hned) a počkaj si nareakciu hlavne sa neodťahuj.. ak bude bozk opatovaný skús ho vrátiť spať a zapoj lightovo jazyk zase si počkaj na reakciu a uvidíš.. ak sa nechití vôbec tak si z toho nič nerob a skús to aj na budúce.. ..
No pre mna je toto zaručený postup hlavné je si to neplánovať proste všetko spontánne lebo ked si plánuješ všetko sa dodrbe skôr ako to začne..
potom daj vedieť či moja rada je ok alebo je to bull shit
ešte nezabudni rozmýšlať nad všetkým čo robí a hovorí (prečo by som to asi robil ja?)napr.. ja zásadne nepíšem prvý smsku ani neprezvoním...ak je jej stebou dobre a cíti sa wphode a chce ťa vidieť znova tak ti napíše ona.. ty jednino čo urob tak zavolaj (nie smska) že čo robí a tak či si nedá puzu v tom čo robí a či nejde niekam a tak .. a ked ti napíše dnes mi bolo s tebou super alebo niečo v takom zmysle.. tak sa oplatí skúsiť to
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ďalšia ma odmetla.

MayDaySK napísal:...
Hej, súhlasím s tripleom - povedať babe, že ju ľúbiš, hneď po pár stretnutiach je dosť silná káva. Ako píšeš, túžiš po vzťahu, ani sa Ti nedivím. Holke musíš najprv neverbálne naznačovať, že máš o ňu záujem a sleduješ jej reakcie. Ak to pôjde tak pokračuj ďalej narážkami, že je Ti s ňou fajn, ale nehovor hneď o ľúbení. To vždy zaručene iba vydesí. Ak na to pôjdeš tak pekne, ako ti triple napísal, pochopí to aj bez slov :wink: . Ty vzťah (ako sám píšeš) by si chcel, iba Ťa holka vždy odmietne. Píšeš aj, že si sa už všemožne pokúšal prísť na príčinu a my sme Ti ju dúfam pomohli odhaliť. Takže AK ešte chceš, tak to poskúšaj s novou stratégiou a nezlakni sa, keď Ti to nevýde. To, že ženy používajú veľmi rady náznaky toho čo chcú povedať neznamená, že ich vždy pochopia aj od nás. Ak narazíš na ďalší necháavý typ nič si z toho nerob - nájde sa aj chápavejšia. Zrejme si z toho aj tak hlavu robiť budeš (vôbec sa Ti nedivím), no je horšie byť bez holky s vedomím, že sa o to ani nepokúšaš, ako byť bez holky s tým, že si sa o to pokúsil, ajkeď to môže byť frustrujúce. Nevzdávaj to :wink:
A na tvoju otázku by som odpovedal následovne. Áno, ženy dokážu často odmietať, no aj milovať, byť oporou a nekonečne veľa iných pozitív. Tie pozitíva sú, iba ich treba vidieť. :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

2 jin and triple
skutocny pribeh :!:
sedia dvaja mladi muzi v bare pri stole, popijaju, kecaju...
o vztahoch, o zenach...
pri susednom stole sedi jedna slecna...
medzi dvoma muzmi padla stavka: prvy z nich vravi: do jedneho mesiaca budem zenaty!!! druhy na to: nehrozí!!!
prvy vstal od stola a prisadol si k slecne, co sedi pri susednom stole.
este v ten vecer ju poziadal o ruku.
povedala ÁNO.
svadba bola na treti den po zoznameni!!!
do dnesneho dna ziju ako pise deblasco.

nezáleží na tom kedy poviem po prvý krát: milujem ťa, ale na tom komu to hovorím. a radšej skôr ako bude neskoro :idea:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:2 jin and triple
skutocny pribeh :!:
sedia dvaja mladi muzi v bare pri stole, popijaju, kecaju...
o vztahoch, o zenach...
pri susednom stole sedi jedna slecna...
medzi dvoma muzmi padla stavka: prvy z nich vravi: do jedneho mesiaca budem zenaty!!! druhy na to nehrozí!!!
prvy vstal od stola a prisadol si k slecne, co sedi pri susednom stole.
este v ten vecer ju poziadal o ruku.
povedala ÁNO.
svadba bola na treti den po zoznameni!!!
do dnesneho dna ziju ako pise deblasco.

nezáleží na tom kedy poviem po prvý krát: milujem ťa, ale na tom komu to hovorím. a radšej skôr ako bude neskoro :idea:
V poriadku beriem :wink:
To bola spomínaná "pravá" o ktorej písal MayDaySK. Ale uznaj, je to veľmi vzácna výnimka.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

krija napísal:...
Pravda ale tu hovoríme o vzťahoch medzi "deťmi" takže to nemá veľkú perspektívu celá táto téma pozabúda na jeden fakt ..a to je vek . MayDay si hľadá lásku lenže tú nájde až vtedy keď dospeje ako som už písal predtým lebo až vtedy sa vlastne dotvorí celá osobnosť človeka a uvedomia si obidvaja čo vlastne hľadajú a čo chcú. Preto ak by sme mu mali dať radu tak súhlasím s jinom netreba na ňu hneď tlačiť...

ako je to v tom vtipe
sedí mladý pekný muž v kupé a oproti nemu mladá pekná žena
po hodine cestovania ktorá prebehla bez akéhokoľvek rozhovoru medzi nimi sa žena začína už nepokojne vrtieť
po druhej hodine si žena šomre sama pre seba
po tretej hodine to žena už nevydrží a spýta sa ho :" počuj ja som mladá ty si mladý obidvaja to chceme tak prečo si neužiť pokiaľ máme na to čas a priestor , alebo naozaj ma nechceš ?
A muž nato : vieš mám takú zásadu radšej 3 hodinky počkať ako 7 hodín presviedčať
:lol:

Nesnaž sa za každú cenu ju namotať na sladké reči ...buď iba rozhodný a z časti aj arogantný a ak si aspoň trochu pekný tak ti dievčatá budú padať k nohám ako zrelé hrušky. A nesťažuj sa furt . Každý tým prechádza /prešiel a nikto zo seba nerobí mrzákaˇ:P . Tak sa snaž. ;)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

je krásne byť sám a volný..ale ešte krajšie je byť s milovanou osobou :wink:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

triple

Momentálne sa zásoby vyčerpali. Jedna mi oznámila že má priateľa, druhá mi oznámila že ma nechce. No a tretia síce si len mailujeme ale keby záležalo namne tak by sme sa stretli aj 100x. Strašne si rozumieme a viem si sňou lepšie pokecať korešpondenciou ako s niekym koho Live poznám. Ale aj tá sa akosi odpojila a mne nezostáva nič iné len zase si lámať nad tým hlavu, čo som pokazil. Na čo sa urazila? Ženské sú také že nepíšeš niečo v nesprávnom slovoslede a už to pochopí zle urazí sa... Toto ma hlavne brzdí že neviem spoznať normálnu babu, stále len nejaké tie čudné typy že sa somnou prestanú odrazu baviť bez udanie dúvúdu. Nedvíha telefón, vyhýba sa mi. A len tak proste im preskočí a paf. Alebo také ste už vdeli? Ja sa dohadujem s babou že ideme von a ona uprostred dohadovačky sa prestane ozývať. Tak zavolám nedvíha. A až na druhý deň mi oznámi že sorry ale napísal mi kolega a šla som sním... Ale tak keby napísala že: Seru ti. Pochopím. Ale tak začne sa somnou dohadovať a uprostred sa vykašle nato, ani sa neozve tak. Čo mám skúsenosti so ženami sa mi zdajú nelogické, nenormálne a robia čudné. Proste niečo im vadí tak sa začnú vyhýbať atď. Alebo sami niečo vyvedú, nechce sa im vysvetlovať tak to zase riešia vyhýbaním, čudesným správaním. Minule som sa na niečo pýtal ženskej a ona sa namiesto odpovedi začne tak žensky smieť viete to hihihi. Totálne mi to pripadá ako vo vtipe o blondínkach.
Áno, ženy dokážu často odmietať, no aj milovať, byť oporou a nekonečne veľa iných pozitív. Tie pozitíva sú, iba ich treba vidieť.
Toto je u mňa v sekcii sci-fi alebo UFO. Nikdy som takú nevidel. Ale nehádam sa, ak sú tak mi prezraď kde??? Rád tam pôjdem, pozoznamovať sa :-)
Napísať odpoveď