sirmisoturbo napísal:Keby som nemal viazanost s T-Comom este jeden rok na net tak by som to asi zobral. Lebo ta rychlost ma zaraza
myslim od t-comu).
vraj budu poskytovat aj rychlejsie pripojenie
a ked sa prejde na adsl2 tak to bude o dost lepsie
kazdopadne by som este pockal ako telecom upravi rychlosti
situacia je taka, ze orange este len uvidi ci rozsiri pokrytie, ale telecom moze tuto sluzbu poskytovat takmer vsade
sundevil napísal:vraj budu poskytovat aj rychlejsie pripojenie
a ked sa prejde na adsl2 tak to bude o dost lepsie
kazdopadne by som este pockal ako telecom upravi rychlosti
situacia je taka, ze orange este len uvidi ci rozsiri pokrytie, ale telecom moze tuto sluzbu poskytovat takmer vsade
orangeu neverim,takze ak by som nebol viazany este 17 mesiacov telekomu, a bol by som v podoporovanej oblasti tak nevaham a rozhodnem sa znovu pre t-com
sirmisoturbo napísal:Pockaj, "upravi pripojenie" ako ta rychlost, to sa bude doplacat alebo nie? Bude to nieco take ako pred zhruba pol rokom? Ze zvysili o polovicku?
magio bude dostupne nielen s netom o rychlosti 1mbit, ale aj vyssimi rychlostami
a to ci telecom plosne zvysi rychlost tak ako minuly rok sa este uvidi
sundevil napísal:magio bude dostupne nielen s netom o rychlosti 1mbit, ale aj vyssimi rychlostami
a to ci telecom plosne zvysi rychlost tak ako minuly rok sa este uvidi
My sme chceli brat Magio TV, lebo bol tam cennik aj zvlast pre TV, tak sme tam zavolali a ze to je zatial len v Blave a ze ked uz mame tento net tak by sme platili aj ten co je k tomu, cize je to v podstate drahsie. Teraz budeme brat Digi-TV STV balil+zakladny balik+I. extra balik.
No, ja by som riešil takto:
- poriadne priechodná linka na internet0
- PCI satelitná karta, motor & pozicionér, parabola s konvertorom + "šikovné" programové vybavenie
- nejaký nízky paušál od mobilného operátora (vačšina vecí sa vybaví e-mailom cez internet)
(a nie som závislý na mobilnom operátorovi, ktorý mi bude všetko možné ponúkať pod nosom, diktovať si pravidlá a pekne do bodky účtovať)