MS sa nezadržatelne blížia , vaše prognózy , tipy , obavy , radosti i sklamania ; ) adresujte sem
Info +
Rozpis zápasov
Najnovšie správy ( zatiaľ o tom istom ) :
1.
2.
3.
Šou môže začať

prečo by to bolo nereálne ; ) však útok je dosť pravdepodobne , že taký bude , Trenčianska úderná čata jedine v takej formáciiades napísal:viem ze je to nerealne, ale predstavte si take nieco ako demitra, hossa, gaborik a vzadu jurcina s charom![]()
keby sa tak radšej budaj uzdaravilschw33k napísal:prečo by to bolo nereálne ; ) však útok je dosť pravdepodobne , že taký bude , Trenčianska úderná čata jedine v takej formácii
btw dnes som sa dozvedel , že uvidím len zápas s Nemcami ( skur*** robota )
a ešte jedna myšlienka , neviem či sa to iba mne zdá , ale keď NHL- kári oznámili príchod , neuzdravil sa ten Karol Kržan zázračne ?
všetko je v poriadku , sme spokojní , Karol je trieda , ale prečo najprv nie a po ozname hneď ?
ja ako trener by som ich nedal asi vsetkych spolu, pretoze treba mysliet aj na to, aby boli relativne dobre aj ostatne formacie, predsa len su NHL-kari zvyknuti na ine tempo a iny styl, takze nechat dajme tomu hrat hracov cisto z europskych lig proti nejakym amikom alebo kanadanom, kde hraju vsetci rovnaky styl by bolo dost o hubu. aspon tak, nech su 2NHL a 3EU alebo tak. pripadne ich dat vsetkych dokopy az v pripade nudze. ale ja nie som trener, necham to teda na kvalifikovanejsichschw33k napísal:prečo by to bolo nereálne ; )