Čo myslíte???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mohol sa zľaknúť, ale nepovedal by takúto odpoveď podľa mňa... reagoval by inak... nie tak, že by jej jasne povedal NIE. :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

P3Bo napísal:NO vieš ETieNne ja to vidím skôr takto keby sa s ním rozprávala do očí nemohol by ustúpiť on ju má rád na 1 000 000% ale myslím že si zabudol na jednu vec už snáď tisíc krát sa tu riešila na hojku takáto neschopnosť chlapca a ty to vieš teda je dosť možné že sa zľakol a povedal tak ani nevie prečo je dosť možné že sa teraz preklína .....takže by som to hneď nevzdával a nehovoril že ju nechce ...jednoducho v tej chvíli mu prestal pracovať mozog a spanikáril ...
No neviem ...nemozem celkovo suhlasit..je mozne ze troska spanikaril ale nech by som sa akokolvek hanbil..akokolvek zalkol tak "odbit" dievca ktore mam akoze rad..to nie..myslim ze v tom bolo viac ako prekvapenie a panika....ja mam jeden navrh ktory by to mohol vyriesit....skuste sa obaja este porozpravat a tentoraz osobne vonka :) za to nic nikdo neda
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Nie nie.. ona už urobial čo mohla.. teraz by som to nechal na ňho, ak má toľko rozumu tak to vyrieši sám, ak nie, jeho chyba, ona za ním ako pes nebude chodiť stále. A Peťo, chcem sa porozprávať... neviem...

A midnajt má pravdu, akokoľvek by sa posral alebo zľakol,nereagoval by takýmto spôsobom, proste by jej to nepovedal ale možno by to zahovoril alebo odložil ale určite nie takto. :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ETieNne napísal:Nie nie.. ona už urobial čo mohla.. teraz by som to nechal na ňho, ak má toľko rozumu tak to vyrieši sám, ak nie, jeho chyba, ona za ním ako pes nebude chodiť stále. A Peťo, chcem sa porozprávať... neviem...

A midnajt má pravdu, akokoľvek by sa posral alebo zľakol,nereagoval by takýmto spôsobom, proste by jej to nepovedal ale možno by to zahovoril alebo odložil ale určite nie takto. :roll:
Ale hovno :) Eti ja ti tu temu najdem a tusim boli take dve jedna bola tusim od slava a druhu nepamatam a tam tiez hovoril ze jej nedokazal povedat ze ju lubi a v tej druhej teme ju doslova odmietol aj ked ju miloval ...

//nemôžem nájsť :cry: ale bolo aj také...preto nechcem aby sa hneď na neho vykašľala ...lienocka ešte raz sa s ním porozprávaj osamote Z OČÍ DO OČÍ ..keď odpovie rovnako tak je to debil ale keď nie tak aspoň Eti a spol uvidí že mám pravdu :P
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Hmm.. tak ale nedokázal jej to povedať ako celkovo alebo vtedy keď mu to povedala ona?

A nech napíše sem ten čo odmietol, že prečo ju odmietol keď mu to povedala..

ako píšem mohol sa posrať a zľaknúť, ale podľa mňa by reagoval hocijako len nie takto... :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

jo chcem pocut nazor toho chalana nech sa vyjadri....sem s nim :wink: :!:
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lienocka1269 »

ETieNne napísal:Mohol sa zľaknúť, ale nepovedal by takúto odpoveď podľa mňa... reagoval by inak... nie tak, že by jej jasne povedal NIE. :roll:
Ale on mi nepovedal nie...Necchel sa o tom baviť...Neviem prečo..
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:No myslím že si si to pokazila sama ..
Vieš,podľa mňa som si to nepokazila...Len som mu to pekne napísala...
ETieNne napísal:Teraz sa mi naskytá otázka čo tým správaním vlastne sledoval?
Tak to nzaozja neviem ani ja...
midnight man" napísal:netrap sa tym aspon vies ako ta "mal rad"
Trápiť sa tým určite nebue´dem,však život ide ďalej...
P3Bo napísal:keby sa s ním rozprávala do očí nemohol by ustúpiť on ju má rád na 1 000 000% takže by som to hneď nevzdával a nehovoril že ju nechce ...jednoducho v tej chvíli mu prestal pracovať mozog a spanikáril ...
Hmmm...NO ja tiež neviem...Vieš aj keď som tu napísala,že som tomu všetkému uverila...Predsa som stále pochibovala...
midnight napísal:o chcem pocut nazor toho chalana nech sa vyjadri....sem s nim
Tak to by som chcela vedieť aj ja...
No a k tomu čo osm mu napísala včera,išlo tam len o to,že som sa potrebovala vo svojom vnútri zbaviť pár vecí...Tak som mu to napísala...A dodala som tam aj to,že ho mám rada a že mi na ňom záleží...A tak...však som to tu už napísala...A som sa ho ešte chcela opýtať,že ako tom ám brať,to,že stáva sa...No on sa ponáhľaľ,lebo som vedela,že ide preč...A teraz neviem,či sa mu mám ešte ozvať ešte k tejto téme,alebo ho mám radšej nechať tak...Ale chcela by som to vedieť,že myslel pod tým,stáva sa..
midnight_man
Guru
Guru

Lienocka nepiseme 2 prispevky za sebou ;) pre buducnost ... Som rad ze ta to netrapi ;) Neboj sa nic si nepokazila je malo bab ktore povedia prve a spravia "prvy krok" ....tak mu napis nech sa sem prijde vyjadrit :)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:Lienocka nepiseme 2 prispevky za sebou ;) pre buducnost ... Som rad ze ta to netrapi ;) Neboj sa nic si nepokazila je malo bab ktore povedia prve a spravia "prvy krok" ....tak mu napis nech sa sem prijde vyjadrit :)
Myslíš akože Peťovi?
ETieNne napísal:proste by jej to nepovedal ale možno by to zahovoril alebo odložil ale určite nie takto.
No ja som mu napísala,nech sa k tomu vyjadrí...A on a čo ti mám na to povedať?A ja,že čo chce a že ho potom nechám tak...A on,aj tak by si to musela spraviť,lebo idem preč (je to zahovoenie,alebo sa mýlim?) a ja že ok,ale že mi stále neodpovedal...a potom...hmmm...stáva sa...to je odpoveď...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Ahoj, prečítal som si celú tému... ale myslím, ža on asi nechce nič, mala by si sa ho to spýtať v školo z očí do očí aby si vedela na čom si... ...je zbytočné dúfať.... ved to poznáš sama... (vlado)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mr.Jack napísal:Ahoj, prečítal som si celú tému... ale myslím, ža on asi nechce nič, mala by si sa ho to spýtať v školo z očí do očí aby si vedela na čom si... ...je zbytočné dúfať.... ved to poznáš sama... (vlado)
JJ...ale a preto som tomu neuverila...stále...:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

lienocka1269 napísal:...A on,že či chcem,aby ma teraz ako ľudia ľutovali...A že to čo sa stalo,nevrátim už späť...
Na čo narážal??
Možno je to nepodstatné, no zaujalo ma to.

Jediná "chyba", čo si urobila bolo, že si mu to napísala. Mala si mu to povedať do očí, no však toto nie je taká chyba, ktorá by spôsobila takú reakciu, akú tu opisuješ.
Mňa napadla ešte jedna varianta, no nie je príjemná. Ako sme sa tu zhodli, to, čo ti predtým robil bol vážne jeden zo symptómov zaľúbenosti (alebo ako to nazvať). No mohol to byť aj symptóm dlhodobejšej pobláznenosti. Nie je to časté, no stáva sa to. Keď už zistil, že konečne dosiahol to, o čo tak veľmi usiloval, jeho snaženie stratilo motiváciu, nakoľko si uvedomil, že to s tebou nemyslel tak úplne vážne a stratil záujem. Jeho reakcia mohla byť aj preto tak neprimerane chladná, že mu je to teraz trápne a nevie ako znášať takéto situácie, tak jedná skratovo. A také jeho jednanie bezpochyby bolo. Podarilo sa mu do istého času jednať úplne presvedčivo a všetko nazančovalo, že má o Teba naozaj záujem, no od istého bodu (predpokladám, že ním bolo obdobie po tom, čo si mu odhalila svoje "úmysly") sa na ňom prejavilo ako to skutočne bral. Pochybujem že si vôbec uvedomoval, ako to všetko vypáli (bol Tebou zaslepený)a nemá ešte veľké skúsenosti so vzťahmi. Jeho pauzu v komunikácii bezprostredne po tom, ako si mu povedala o svojich citoch (resp. naznačila) si vysvetľujem tým, že sa ešte chvíľu opájal tým, že sa Ti páčil, no potom "vytriezvel" a uvedomil si, čo skutočne cítil/i.
Je to celé komplikované a pripadá mi to celé trocha detské. Neschopnosť verbálnej komunikácie a pod. Iste, nájdu sa v tomto veku aj takí, no ani tie reakcie mi možno nesedia. Alebo sa proste našli dvaja neskúsení (monžno sa mýlim).
Vážne by pomohlo, ak by sa chalan logol na hojko.com a celú situáciu objasnil - takto máme info z 2. ruky.
Každopádne je to zapeklitá situácia. Východisko vidím iba v priamom dialógu. Inak budeme stále tápať a vyslovovať domienky. :?

Ak Ťa to upokojí, táto stuácia je dôsledkom jeho správania a nie tvojho. Ty si jednala tak, ako bolo v danom čase najrozumnejšie...aspoň relatívne...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Jin:

No niečo také podobné som robil aj ja. ked sa mi páčila baba tak som robil všetko prreto aby som ju získal, a ked už som ju mal na dosah ruky tak ma to akosi už potom prestalo baviť a vykašlal som sa nato... ..teraz je to už iné ... ..vtedy som asi nevedel čo vlastne chcem....
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Na čo narážal??
Možno je to nepodstatné, no zaujalo ma to.
No napísal to presne takto...Sú tam aj moje odpovede...Prečítal si si všetko čo som ti včera napísala?no precital ale nejdem sa ktomu vyjadrovat.prečo vlastne?hmmm?lebo ja sa do druhych nestaram.a pisala si mi to s vlastnej vole ja som ta oto neziadal.to čo hovoríš je pravda,ale chcela som vedieť tvoj názor...ja newem co chces aby ta ako teraz lutovali abo co...........no proste stalo sa to co sa stalo a nic stym uz nenarobis.a taaak no proste ja to riesit nechcem.nie,nemám rada keď ma niekto ľutuje...dobre,nechaj me to tak...a vyjadril by si sa ešte k tomu poslednému čo so mti písala..ale ak nie,to nava...:)uz prestene newem co bolo posledne bo sm to cital dost rychlo.To o tom,že mi sem-tam robíš zle...a že ťa mám rada...a tak..a co mam ktomu povedat??neviem,čo chceš,tak napíš...a už ťa nechám tak...to budes muset tak ci tak bo zachvilu idem prec.jj...ale ešte si mi neodpovedal.hmmm.stava sa.to je odpoved.
A potom som sa ho cchela ešte niečo spýtať,no už išiel preč,tak som sa ho to spýtala večer...Keď bol odhlásený...Ako to mám brať???Keď mi to povieš...normálne...napíšeš všetko čo si o tom myslíš (teraz mám na mysli,to,že mi robíš zle a že ťa mám rada,že mi na tebe záleží a pod.),normálne rozvité vety,sľubujem,že ti dám s touuto témou navždy pokoj...Ale chcem vedieť pravdu!!!!!!!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

lienocka1269: Neboj neotraavuješ nás touto témou...Dobre, čiže nevieš, na čo tou otázkou narážal.
Inak platí to, čo som napísal v predchádzajúcom príspevku - dialóg, dialóg, dialóg. Keď si mu napísala to je síce pekné, no nie to pravé orechové. Veď je to až taký problém mu to povedať do očí. Keď mu to píšeš a keď sa s ním osobne rozprávaš reakcie sú iné - ľudia sa málokedy správajú a píšu na ICQ to, čo by povedali v skutočnosti. Určite nie je osemhlavá príšera a nehryzie :wink:
Mr. Jack: Presne o tomto som hovoril. Ochadnutie záujmu po dosiahnutí cieľa...
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vieš čo,rozhodla som sa,že to už nechám tak...však čas ukáže a tak...:)
Po čase vás budem informovať,či sa dačo zmenilo alebo nie...:)
A ĎAKUJEM všetkým čo sa k tejto téme vyjadrili:)
divoska3333
Amateur
Amateur

Re: Čo myslíte???

Príspevok od používateľa divoska3333 »

ja by som nepovazovala za zle ked sa chlapec na teba pozrie je to naopak dobre
podla mna sa mu pacis ked sa tak na teba pozera:)
nemas sa s kym o tom porozpravat?
napr.s niakym jeho kamaratom ktory nieco o tom vie?
skus to .mne to dost pomohlo ked som mala spojenca s teraz uz mojim priatelom.
aspon budes vediet ako na tom si.
nic za to nedas tak to skus.:)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo myslíte???

Ďakujem,ale neviem či si čítala čo sa tu už všetko popísala,ale ja som si povedala,že dám tomu čas...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked tu vediete dialog, tak zbytocne necitujte. Staci kliknut na tlacitko odpovedat a tam pisat odpoved.
Napísať odpoveď