orange internet
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
orange internet
Chcel by som sa spytat na tento internet. Nedavno v pravde bolo o intenetoch a tam bol orange internet express za 961 sk (3,6mb/s) ale bez limitu. a ja ked som bol na predajni mi povedali ze iba 3500mb mozes satahovat. neviete niekto kedy je ten bez limitu??? ci musim byt nejaky VIP zakaznik alebo co???
tu mas vsetko potrebne:
http://www.orange.sk/images/static/edge/ceny.html
napr:
Limit pre objem prenesených dát na jedno zúčtovacie obdobie pre programy
Orange internet expres, Orange internet expres pre verných zákazníkov8 - 3500 MB
a dole:
8 Pri druhom a každom ďalšom prekročení limitu v rozmedzí 4 zúčtovacích období, bude prístupová rýchlosť znížená na 64 kb/s
http://www.orange.sk/images/static/edge/ceny.html
napr:
Limit pre objem prenesených dát na jedno zúčtovacie obdobie pre programy
Orange internet expres, Orange internet expres pre verných zákazníkov8 - 3500 MB
a dole:
8 Pri druhom a každom ďalšom prekročení limitu v rozmedzí 4 zúčtovacích období, bude prístupová rýchlosť znížená na 64 kb/s
-
Armageddon
Light Star
ved praveArmageddon napísal:Toto viem ale mne ide o to, reco bolo potom v Pravde napisane, ze "Bez limitu"??? tieto informacie mam vsetky!!!
toto je reklama: internet bez limitu
skutocnost: po druhom preneseni 3500MB za mesiac v rozmedzi 4 mesiacoch ti z najvacsou pravdepodobnostou znizia rychlost
takze je to bez limitu, lebo internet ti pustia aj ked prenesies 10GB dat, ale aku budes mat potom prenosovu rychlost tak to je otazne
btw toto vsetko sa jednym slovom vola: FUP
-
NumBer_One
Star
-
NumBer_One
Star
-
Armageddon
Light Star
Aj 4G internet od T-comu je bez limitu v reklame a pritom ma limit .Armageddon napísal:Momentalne by som chcel pocut nazory ludi, ktory maju ten orange internet express. Teda chcem sa spytat v akom rozmedzi maju sa im pohybuje rychlost downloadu a uploadu, potom ak niekto pomocou neho hrava cs-ko ci ma velke pingy. A co je otazne ci ten net velmo nepada. Diky za odpovede!!!
Ja mam orange a limit tam je tomu ver ci nie. "spect" mal pravdu.
Ale je tam trosku horsi ping (len malo)
-
Armageddon
Light Star
Re: rychlost
ten downlaod by sa mi aj pacil ale chcel by som pocut aky je ten upload.tysan napísal:takze rychlost stahovania sa pohybuje v rozmedzi 200Kb/s az 370 Kb/s. zacne to pri tych 200 a potom sa to postupne zrychluje ale pod 200neklesne. up je slaby nieco ako dsl
-
Armageddon
Light Star
-
Armageddon
Light Star