AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS
ludia chapete to ze cim viac dalej to budete rozoberat tym vo vas bude vacsia nenavist ? on ma taky styl.. on je chladny ko*ot a nikdo ho nezmeni uz len cakam nato kedy sa postavi pred podium a zacne stat ludom na xsichty.. on je toho schopny.. a hip hop pocuvam..
potrebujem tvoju nenavist.. chapete to preco to urobil ten track a preco urobil to co urobil ??
potrebujem tvoju nenavist.. chapete to preco to urobil ten track a preco urobil to co urobil ??
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
from zero to hero, asi nikdy nepochopim aku ma ten chalan logiku, neviem ci bol ozraty alebo nafetovani ale to co urobil je naozaj trocha dost. Iste ze mu islo o to dostat sa do medii a tak sa aj stalo. Ja som zastancom Slovenskeho hip-hopu lenze rytmusa som nikdy nemal rad a snad ho ani nikdy mat rad nebudem. O takom cloveku sa da naozaj povedat len jedno: pozer ! 
Keby sa na Aurela vykadil, dokazal by ze ma fpici, ale neprinieslo by to efekt. Takto sa o nom pise a deti sa nevedia dockat noveho albumu. Premysleny biznis. Neprekvapilo by ma, keby mu tuto pozu este v zaciatkoch poradil nejaky uchylny promoter. Napriklad teply Jopo. Vrbovsky je pooooozer, keremu neverim ani tu jeho tucnu hlavu medzi usami.
Prave sa na tebe robim Patrik!

Prave sa na tebe robim Patrik!
-
pancuska26
Expert
tak ked si niekto mysli,že nato má rozbiť Aurela
....si asi nechcel srat do huby ked v jednej songe rapuje:,,.........j***m Váš Aurel..."..ale týmto vlastne sklamal svojich fans.... i think...bolo to oživenie,lebo ešte to nikto neurobil..heh škoda tej plakety mohol ju dostať niekto kto by si ju važil
..a sa mi najviac páčilo ako ho je v jednom denníku zosmiešnili:,,Rytmus demoštratívne rozbil svojho Aurel a potom zdupkal,aby nemusel niesť následky."...čo dodať fakt KING!
pancuska26 napísal:,,Rytmus demoštratívne rozbil svojho Aurel a potom zdupkal,aby nemusel niesť následky."...čo dodať fakt KING!
Rytmus je pan
Nova era slovenskych humoristov ale s rozdielom, ze ti predtym boli aspon vtipni. Janko M. je cooler a Patrik V. jeho big brotha for real. A ja som iba internetovy reper, ktory sa skryva vo svojej izbe a kritizuje. Ale tak Patko, narovinu. Kto tu je vacsi blbec a trapko? Tesim sa na novy album KF. Jou jou ma felazzz 
debKo...totalne trapne a keby sOm sa mal vyjadrovat dalej taK mam ban za rasistycke naražky atd. PrOste totalne trapas ale toTalny a bolo to trapne a ešte trapnejšie sa asi chcel hrat na dakeho drsnaka ti vole totalne trapne to urobil preto aby sme o tom tu teraz kecali a všetci ho obdivovali ako rozdr** daku blu sošku...trapne
-
krupica_dnb
Medium Professional
myslíš že ho to strašne sere že to tu rozoberáme? kto si nechce všímať jeho nech si ho nevšíma a naopak, a bude všetko v pohoM0nd0 napísal:debKo...totalne trapne a keby sOm sa mal vyjadrovat dalej taK mam ban za rasistycke naražky atd. PrOste totalne trapas ale toTalny a bolo to trapne a ešte trapnejšie sa asi chcel hrat na dakeho drsnaka ti vole totalne trapne to urobil preto aby sme o tom tu teraz kecali a všetci ho obdivovali ako rozdr** daku blu sošku...trapne
-
Robbie42
Light Professional
Sorry za OT, ale takto som sa už velmi dávno nezasmial, dikyFrikso napísal:Pre tých, čo nepoznajú a radi sa zasmejú http://www.kalerab.sk/article.php?articleid=743
Ak sa to prieči pravidlam, tak sry![]()
K téme, Rytmus je imbecil, ale najviac ma dostal mečoch, no to je korunovaný kkt
no kamarat nechcem ho obhajovat ale tak mne sa to celkom lubilo..daco nove prekvapil vela ludi a aspon si nenasral do huby ked o tom spieva... keby tam neprisiel tak by mu ten aurel dosiel aj tak takze tak ho verejne rozbil a prejavil tym to ze ho vobec nepotrebuje na to aby bol slavny alebo nieco v tom zmysle.....Reli.c napísal: počkám si na super expertov, čo sem za chvíľu prídu, a začnú ho obhajovať.
-
Reli.C
Medium Star
no nejak ti to trvalo nezdá sa ti?body25 napísal:no kamarat nechcem ho obhajovat ale tak mne sa to celkom lubilo..daco nove prekvapil vela ludi a aspon si nenasral do huby ked o tom spieva... keby tam neprisiel tak by mu ten aurel dosiel aj tak takze tak ho verejne rozbil a prejavil tym to ze ho vobec nepotrebuje na to aby bol slavny alebo nieco v tom zmysle.....
Týmto činom si nasral do huby, pretože "Môžem j***ť celý aurel" znamená j***ť a ja si pod takýmto slovom predstavujem skôr nezáujem. Aspoň tak mi to významovo vyznieva.
Keby "spieval" "Rozjebem celý aurel" Tak by to k jeho činu pasovalo lepšie. Takto aurel jednoznačne aj podporil a hlavne aj seba... takže určite aurel nemôže j***ť, to je jasné. Ako som už písal aj predtým.
Ďalej, Rytmus žije len zo svojho imidžu a nič viac... ako som písal je to len čistý marketing.
Áno a žije z nenávisti ako to môžeme počuť v skladbe "Potrebujem Tvoju nenávisť" tu to vlastne aj otvorene priznáva už len v názve. Tým vlastne hovorí, že nie je taký nezávislý, pretože je závislý na "penázoch" a tie bude mať, len keď sa bude rozoberať v médiách, keď bude "zlý", pretože potom ho deti budú kupovať.
Ďalšia vec, jeho marketingová stratégia je už stará... zoberme si napr. takého eminema, podľa mňa to nie je práve najlepší rapper, ale urobil okolo seba rozruch svojou "kontroverznosťou", nap**oval na pár celebrít, nadávky, cenzúra niektorých častí tela v klipe, zopár "chytľavých" melódií, ktoré mne pripomínali skoro až POP a je to.
A serie si do huby, pretože predtým robil hudbu pre "skutočných, ktorí ničia komerčných", teraz je komerčný podľa mňa on sám. Napr. reklamou... A nech mi nikto nehovorí, že nejako si zarobiť musí... Ostatní neúčinkovali v reklame a žijú.
Ďalšia vec... "Nikdy by som nescel robit hudbu pre penáze a pre malé deti, chápeš?" Myslím že úryvok z rozhovoru ešte niekedy pred rokom 2003-2002 tuším hovorí za všetko.
Podľa mňa ho už dlhšiu dobu práve tieto dve veci vystihujú.
Obdivovatelia, fanúšikovia a zástancovia Rytmusa... odkazujem Vám... "Môžem Vám do papule nasrať."
(Čo Vy na to? Páči sa Vám takýto spôsob? Spôsob Vašeho miláčika?
)
Keby "spieval" "Rozjebem celý aurel" Tak by to k jeho činu pasovalo lepšie. Takto aurel jednoznačne aj podporil a hlavne aj seba... takže určite aurel nemôže j***ť, to je jasné. Ako som už písal aj predtým.
Ďalej, Rytmus žije len zo svojho imidžu a nič viac... ako som písal je to len čistý marketing.
Áno a žije z nenávisti ako to môžeme počuť v skladbe "Potrebujem Tvoju nenávisť" tu to vlastne aj otvorene priznáva už len v názve. Tým vlastne hovorí, že nie je taký nezávislý, pretože je závislý na "penázoch" a tie bude mať, len keď sa bude rozoberať v médiách, keď bude "zlý", pretože potom ho deti budú kupovať.
Ďalšia vec, jeho marketingová stratégia je už stará... zoberme si napr. takého eminema, podľa mňa to nie je práve najlepší rapper, ale urobil okolo seba rozruch svojou "kontroverznosťou", nap**oval na pár celebrít, nadávky, cenzúra niektorých častí tela v klipe, zopár "chytľavých" melódií, ktoré mne pripomínali skoro až POP a je to.
A serie si do huby, pretože predtým robil hudbu pre "skutočných, ktorí ničia komerčných", teraz je komerčný podľa mňa on sám. Napr. reklamou... A nech mi nikto nehovorí, že nejako si zarobiť musí... Ostatní neúčinkovali v reklame a žijú.
Ďalšia vec... "Nikdy by som nescel robit hudbu pre penáze a pre malé deti, chápeš?" Myslím že úryvok z rozhovoru ešte niekedy pred rokom 2003-2002 tuším hovorí za všetko.
Podľa mňa ho už dlhšiu dobu práve tieto dve veci vystihujú.
Obdivovatelia, fanúšikovia a zástancovia Rytmusa... odkazujem Vám... "Môžem Vám do papule nasrať."
(Čo Vy na to? Páči sa Vám takýto spôsob? Spôsob Vašeho miláčika?
Je to hrozne jak sa na Slovensku vyznava kult debility.Baguvix napísal:Neviem ako vy ale cela tema okolo Rytmusa :-/ Všeobecne vzato keď sa na to tak pozriem tak zdravý človek pochopí,že Rytmus je s prepačenim mentalna subnormaja akože hip hop "študujem" dlhšie ale s takouto demenciou som sa nestretol. Normálne sa slováci môžu hambiť za to že ich reprezentuje takyto idiot
![]()
tolko odomňa
PS:Mentalne subnormy máš od Romana?
-
ANONYMKA17
Light Star
sewa kamo tak viem naco narazas myslis aky je komercny a spieva o tom vo viacerych pesnickach. V tych prvych.. vtedy nebol taky slavny,(zistujeme tu ze sláva ludi velmi meni)Reli.c napísal:no nejak ti to trvalo nezdá sa ti?. ale dočkal som sa
. tak ako rešpektuješ ty jeho konanie, tak ja rešpektujem tvoje vyjadrenie k danej téme
. ok hovoríš, že týmto svojim "činom" čo spravil na pódiu tým že rozbil "šošku" Aurela si NENASRAL DO HUBY
. no dobre obhájil sa teda. "potlesk mu, potlesk mu". ALE si myslím, že Rytmus si už dávnejšie stihol nasrať do huby. a to tak, že keby sa všetky tie jeho slová zmenili v realitu, tak by sa už dávno utopil vo svojich fekáliach. vieš na čo narážam (síce to nieje predmetom témy, ale tak skús)? konkrétne na jednu vec. a ta si myslím, že hovorí za všetko, a ty by si mal isto vedieť o čo sa jedná
. skús sa k tomu vyjadriť ...
teda DAJ BRášKO