Deň narcisov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prispeli ste aj Vy na Deň narcisov?

Áno.
76
72%
Nie, ale chystám sa (SMSkou).
2
2%
Nie! Neprispievam na podobné akcie.
27
26%

Celkom hlasov: 105

erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nie nehanbím sa toto napísať.
Je to môj názor, nikto ťa nenúti prijať ho.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

neprispel som
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

ades napísal:kinjeril: narcis sa nekupuje, to je zakladna filozofia. ten dostanes len tak aj ked okolo nich len prejdes.
No, ja ich len kupujem. A to od ludi s vysackou Ligy proti rakovine. Cena narcisu sa meni z roka na rok. Zavisi od toho, kolko mam v penazenke.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Frikso napísal:...
//24 hodín. Dobre vieš, že na príspevky s nádychom xenofóbie som zvlášť alergický.Toto tu tolerovať nebudem! eritrocit
//
Uvedomujem si, beriem naspäť. Tým, ktorích sa to doklo sa ospravedlňujem :oops: :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Neprispel som pretoze z vlastnej skusenosti (cadca) a z priatelkinej skusenosti (zilina okolie) a jej kamaratky (priamo zilina) viem ze nie vsetky vyzbierane peniaze idu na ligu. Uprednostnujem platbou na ucet aj ked sa priznam tento rok som neprispel, dajako zabudam... :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Flame premazany, vyjadrujte sa k predmetu temy.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

eritrocit napísal:, to nie je paranoja, to je len nedôvera voči takýmto organizáciám. Nič viac, nič menej... :wink:

Mam na to podobny nazor ako eritrocit. Som voci takymto veciam dost skepticka a neverim, nech je liga proti rakovine akokolvek doveryhodna, ze skutocne VSETKY peniaze poputuju k spravnym ludom. Ale poslala som aspon SMS, pretoze aj ked je to len nezanedbatelna ciatka, mozno sa nakoniec dostane do spravnych ruk a pomoze.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

bolek napísal:Mam na to podobny nazor ako eritrocit. Som voci takymto veciam dost skepticka a neverim, nech je liga proti rakovine akokolvek doveryhodna, ze skutocne VSETKY peniaze poputuju k spravnym ludom. Ale poslala som aspon SMS, pretoze aj ked je to len nezanedbatelna ciatka, mozno sa nakoniec dostane do spravnych ruk a pomoze.
Samozrejme, ze nie vsetky peniaze pojdu ludom chorym na rakovinu. Cast z vyzbieranych penazi musi ist na prevadzkovu reziu. Ak je ta cast v rozmedzi 0%-5% tak to je velmi dobre. To znamena, ze z Tvojich 100 Sk pojde spravnym ludom 95 Sk a na prev. reziu 5 Sk.
Neviem presne ake percento je to v Lige proti rakovine, ale iste nie väcsie ako 10%.
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Na deň narcisov prispievam už niekoľko rokov, aj keď vždy iba symbolickými 100 Sk. Snáď niekomu pomôže aj to..
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

ANO, aj ujo Smarton prispel, uz par rokov vzdy prispejem ved preco nie? tych par korun ma z biedy nevytrhne a mam potom lepsi pocit :) len ma trosku prekvapil pristup niektorych ludi, ktory sa v podstate vysmievali ked mal niekto pripnuty kvietok a zdalo sa im to trapne... Ale to uz je o inom :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

svojou troskou do mlyna som prispel aj ja :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja tymto sposobom neprispievam, prispievam 2% z dani a to kazdy rok a vylucne lige proti rakovine, to myslim staci
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Ufff.....myslím, že každý už niekedy na Deň narcisov (boj proti rakovine) prispel nejakou tou korunkou....otázka je asi, či tento rok....
No tak ja som zatiaľ prispela vždy -dokonca som chodila každý rok s tou kasičkou zbierať od ľudí po pešej zóne :oops: , ibaže teraz som bola bohužiaľ mimo SR a tam sa to slávi tuším v inom dátume..... :cry:
Tak sa teda kajám a spytujem si svedomie..... :oops: :oops: :oops:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no jo, eritrocit ma pravdu,... tiez som bol svedkom ako to ti dobrovolnici vyberali,...
a neverim tomu ze som mal akurat stastie na tych "zlych"...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no u nas mali seci reci ze sa nazereme a budeme pripijat na chorych lenze nikto nemal tie gule pomaly sa ani pozriet do kasy taze tych zlych je fest fest malo :wink:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Mozno sa vsetky tie peniaze nedostanu tam kam maju, ale zvnutra by ma to hrozne zralo ak by som aspon kusok neprispel.
Minule som siel po Kosiciach a pytali odomna nejake dievcata ci neprispejem na detsku onkologiu. nejak som ich neregistroval lebo som bol v debate s kamosmi, az neskor som si spomenul na nasu spoluziacku a hladal tie dievcata cestou spet ale zial tam uz neboli. Som sa potom hneval sam na seba.. Snazim sa prispievat na podobne zbierky lebo taketo choroby mozu postihnut hocikoho z nas :|
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

erytrocyt, Tvoje slova su velmi paranoidne, ba az trosku zneju ako "podla seba sudim Teba"... Z 1000 150 no LOL. Niesom taky naivny, aby som si myslel, ze si nic nevyberu... ale ze su pol dna v terene a odovzdaju 500Sk... LOL paranoia rulez. Nech si zaplatia aj to pivo, kaslat na to, tiez z toho cosi chcu mat. Ale verim tomu, ze drviva vacsina penazi skonci tam kde ma. Tiez som kedysi na strednej skole chodil s hliadkou a divil by si sa, nevzali sme ani korunu (aspon nasa skupina nie). Uplne nam stacilo, ze sme sa neucili. Ok, je ina doba, ale zas treba byt trosku realista. Imho, osobne som tento rok neprispel, lebo som nestihol (v Ziline na obed uz nebola snad jedina "hliadka"). Ale poslane 2% z dani (zdar Kibo) ako vzdy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nieco podobne ako k6, mam kamaratky, ktore pred par rokmi nieco take zbierali a povedali, ze si nic nevzali, aj ked ich to lakalo, pretoze nazbierali dost velku sumu a par stoviek by si nikto nevsimol, navyse to nema ako zistit. Navyse tie peniaze idu na dobru vec a ak niekto potrebuje okradat uz tych, ktorych dost zivot bije, tak je to trosku na zamyslenie.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Deň narcisov

Príspevok od používateľa Dieg0 »

JaJeNiektoIny napísal: Hlavne som zvedavy na tych, ktori neprispeli. A pytam sa preco? :?:
Narcis som si nekupil.Niesom typ cloveka ktory nerad pomaha druhym ludom lae napriklad minule som isiel po PP namesti a stala tam tetka co predavala notabene.Tak som jej hodil 20ku a palil prec.Preco so msi potom nekupil narcis?Lebo viem ze ta 20ka jej na nieco pomoze.Na rozdiel od mojich 20 korun na narcis z ktorych sa dostane realne na ucel vytvorenia protilatky na rakovinu hmm ... 3 koruny?A nemyslim si ze je hriech neprispiet.

// Este taka vec.Kolko ludi z vas by prispelo keby za ten prispevok nedavali narcis?Hm?
Napísať odpoveď