FABLE-PROBLÉM

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

FABLE-PROBLÉM

Príspevok od používateľa safan »

ludia hraval som fable.teda davnejsie som hraval fable.a zrazu som si ho nainstaloval znovu.najprv to slo v pohode a po case zrazu zapnem...a nic.program provedl...bude ukoncen.zakazdym.hned ako zapnem tak ma vyhodi po takejto udajnej chybe.preinstaloval som windows,chvilu to slo a potom zase.poradte mi niekto prosim :cry:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

mal som problem nešla mi spusťiť hra, spravil som nový učet wo windowse, a na tom druhom išlo v pohode...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

safan a skusal si tam dat nejaky novy patch/crack? Popripade skus odstranit zaznam z registrov. Ale pochybujem zeby v tom bola chyba.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Storm Keeper napísal:mal som problem nešla mi spusťiť hra, spravil som nový učet wo windowse, a na tom druhom išlo v pohode...
dakujem ti velmi pekne.vyriesilo to moj problem.fable je moja srdcovka a dost ma to sralo.este raz diky.mozeme :lock:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

jjj np:) mna to tez sralo:D
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

zdravim,
mam maly problem s Fable. vzdy ked ho spustim tak nastavim v nastaveniach graficke nastavenia ake chcem lenze vzdy ked sa mi spusti hra tak sa mi to automaticky prepne na 640x480 a v hre sa to uz neda prestavit pretoze je to mimo obrazovku. neviete cim to je/ako by som to mohol vyriesit? pred tym mi islo Fable normalne takze mam pocit ze to bude mat nieco s monitorom. thx for help
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ak máš pocit že je to monitorom tak skús napojiť iný alebo PC napoj na TV. Máš Win XP?
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

ano mám. problém je ze momentalne ziadny iny monitor nemam a k telke tiez nemozem vsetko zapajat. vyskusal som uz rozne skombinovat graficke nastavenia aj preinstalovat hru ale vzdy mi to hodi na 640x480
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

zdavim mam problem s touto hrou kedy som ju preisel a dostal som chht to spravit znovu ale po prvom instalovani ked islo vsetko fajn som nastavoval controls a zrazu ma hra vyhodila von po znovu zapnuti my vyhodila tabulku ze hra sa vypla nespravne musite si odskrtnut safe mode a pak pride o urcite vyhody hry aj po tomto oznaceny ma hra vyhadzovala stiahol som ju z viacerych inych fr ale problem bol ten isty zaujimave je ze jednu verzi som dal kamosovi a tam mu ide uplne bez problemov neviete cim by to mohlo byt?
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ved zapni v safe mod, nastav si co treba a spusti normalne.
Napísať odpoveď