FABLE-PROBLÉM
FABLE-PROBLÉM
ludia hraval som fable.teda davnejsie som hraval fable.a zrazu som si ho nainstaloval znovu.najprv to slo v pohode a po case zrazu zapnem...a nic.program provedl...bude ukoncen.zakazdym.hned ako zapnem tak ma vyhodi po takejto udajnej chybe.preinstaloval som windows,chvilu to slo a potom zase.poradte mi niekto prosim 
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim,
mam maly problem s Fable. vzdy ked ho spustim tak nastavim v nastaveniach graficke nastavenia ake chcem lenze vzdy ked sa mi spusti hra tak sa mi to automaticky prepne na 640x480 a v hre sa to uz neda prestavit pretoze je to mimo obrazovku. neviete cim to je/ako by som to mohol vyriesit? pred tym mi islo Fable normalne takze mam pocit ze to bude mat nieco s monitorom. thx for help
mam maly problem s Fable. vzdy ked ho spustim tak nastavim v nastaveniach graficke nastavenia ake chcem lenze vzdy ked sa mi spusti hra tak sa mi to automaticky prepne na 640x480 a v hre sa to uz neda prestavit pretoze je to mimo obrazovku. neviete cim to je/ako by som to mohol vyriesit? pred tym mi islo Fable normalne takze mam pocit ze to bude mat nieco s monitorom. thx for help
-
lekoklatik
VIP
zdavim mam problem s touto hrou kedy som ju preisel a dostal som chht to spravit znovu ale po prvom instalovani ked islo vsetko fajn som nastavoval controls a zrazu ma hra vyhodila von po znovu zapnuti my vyhodila tabulku ze hra sa vypla nespravne musite si odskrtnut safe mode a pak pride o urcite vyhody hry aj po tomto oznaceny ma hra vyhadzovala stiahol som ju z viacerych inych fr ale problem bol ten isty zaujimave je ze jednu verzi som dal kamosovi a tam mu ide uplne bez problemov neviete cim by to mohlo byt?
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa: