srdcove zalezitosti + rozvedeni so zavezkami (markiza)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

srdcove zalezitosti + rozvedeni so zavezkami (markiza)

Príspevok od používateľa kachna »

tak? cudujem sa ze tu tato tema nie je. je to uzasna relacia, pri ktorej sa tak osmejem, ze mam na cely tyzden dost a potom je tu zrazu nedela. ide to dookola :)
najlepsia cast bola ked si uz objednavali nieco (chlap a zena) cerstvo zoznameny a ona si objednala caj ci co a on surovo vodku :)
alebo tuto nedelu ten chlapik z michaloviec. to bol neuveritelny gol. myslim si, ze sa zase kopec zapadoslovakov preorientovalo na vlnu typu: vychodnare su gadzove.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

myslim ze je pod moju uroven pozerat to, takze to nepozeram uz len z principu, ale sranda to moze byt. mne sa viac pacia prcave prilezitosti :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

nechapem z duse ludi, ktori chodia do telky prezentovat svoje intimne city atd. Musim priznat ze aj mne je to niekedy vtipne aki tragedi chodia do tej relacie, ale Rozvedeni so zavazkami este ta prva seria, tak to bola sila fakt :D jak tam ten chlap paktoval s dvomi zenskymi :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to je parada ako vypravaju o zivote a najviac idem k zemi ked sa povie namiesto slova VZŤAH slovo SŤACH :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

chodia tam už taký ludia , aby sa len vykupkali pekne zadarmíko vo vodičke, dostali pekne napapkané, a ak sa nájde nejaká/ý chuderka/chudák, tak si aj zašmykajú....
je mi s toho na grc..... :x preto to nepozerám.... :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Neviem, videl som to zoparkrat v živote a je to suche, bez deja, zle moderovane, nenačasované s kopou hluchých miest.. A tí hostia :lol: tak buď sú uplne zufalí alebo maju o koliesko menej, inak si to neviem vysvetliť.

A ta relacia, že rozvedení so záväzkami :hehe: tam je kucharka od nás zo školy, čo naklada obedy :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Drago napísal:nechapem z duse ludi, ktori chodia do telky prezentovat svoje intimne city atd. Musim priznat ze aj mne je to niekedy vtipne aki tragedi chodia do tej relacie, ale Rozvedeni so zavazkami este ta prva seria, tak to bola sila fakt :D jak tam ten chlap paktoval s dvomi zenskymi :)
On bol riadne cislo. Ved povedal ze keby v istej miestnosti bol väcsi zaves, tak by si to tam rozdal aj s tou 3.

Ked sa pozeram na tych ludi tak casto si myslil ze su tam len pre $. Neviete nahodou kolko dostanu ti akteri za jeden program?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Relacia pre skrachovancov a nuly ale aj tak ked to bezi a mam cas tak si to rad pozrem uz len kvoli tej srande. Napriklad tuto nedelu tam bol super par ked sa zenska pochlapovi lepila ako besna a on sa jej snazil uhybat :) Obcas sa hold vydari :)
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

srdcove zalezitosti.....pekna sprostost aj ked sa na tom da celkom dobre zasmiat...ale rozvedeni so zaväzkami, tak toto je fakt uuuzasne...ja pri tom vzdy kapem od smiechu....vtipnejsiu relaciu som este nevidel..nema to chyby...ty ludia tam su asi fakt drbli
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

"Privádzam ťa do rozkapov..." alebo "Velmi si ma ponížil ale taká retiazka..." (a on jej kúpi retiazku za 4 tisíc) :lol: Nie je čo dodať proste trapas
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

su to chory ludia, ktori nemaju co doma robit tak idu na telku. jednym slovom somarina jak bic.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

beznemu ludskemu priemeru, ktory nic v zivote nedokaze, stacia aj podobne bullshity.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

hezo napísal:ale je tu taka tema...

http://www.hojko.com/rozvedeni-so-zavae ... 56556.html
najprv som dal temu ze: srdcove zalezitosti ale ked tu zacali pisat aj o rozvedeni so zavezkami tak som automaticky zmenili topic...
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

strasne ubohe :lol:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Hej ty čo si založil temu ved maš chybu v nazve, bije mi to oči oprav to prosim :)

A k teme : Kukala som obidve, lepšiu rodinnu zabavu si neviem ani predstaviť to bolo smiechu až sa plakalo. :lol: A bolo to dost priehladne, ved toto nemohla byť skutočnosť a ta blondyna v Rozvedenych so zavazkami tam bola dokonca druhy krat :roll:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

natom sa nasmejem jak pes vzdycky ked zacina zvucka srdcoviek tak uz revem od smiech a ked pocujem Jarka Buceka , toho zlatuuuuusika tak uz aj stim , a ked uvidim tych zoznamujucich sa tak vacsinou umieram smiechom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tuto temu musim ozivit..

Po dneskajsku tuto relaciu vyhlasujem za najzabavnejsiu v portfoliu TV Markiza:D:D.. Marcelka, Bobík.. a ta posledna 50rocna nymfomanka.. ja nemozem :D:D:D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jop prave pozeram :D ta nymfomanka prave prisla na to, ze je citliva :) ale aj kombinacia angeliky s merlyn monroe bola celkom vesela...je to extremo, pre doplnenie obzoru odporucam pozriet si SOS, v jednej relacii ich perfektne parodovali..petra polnisova na hrad :)
btw. pamata si niekto na to, ako tam bol taky jeden chlapik a zenska mu vycitala, ze vela pije a on na to:"nie dam si (uvodzovky s prstami spravil)J-o-g-u-r-t" :D
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

nepozeravala som to, no asi pred mesiacom som to mrkla. no LOL :D
ti ludia co tam idu.. v zivote by som sa nesla takto strapnit.. a ked uz, tak ked vidim, ze z druhej strany je to stale len odmietanie, tak sa po nom nebudem lepit.. lenze takym je to asi uplne jedno.. ja to fakt nepochopim. a ked si povedia po dvoch dnoch, ze lubim ta, tak to ma zabija. a komolene slovicka rulez ako uz ktosi pisal "sťach" :lol:
ako moja mama hovori ked to vidi v telke: radsej budem cely zivot sama jak si ist hladat chlapa takymto sposobom. no vynimocne suhlasim :D
Napísať odpoveď