BUde stacit 350 W zdroj ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

a ta druha bedna zo 400 W nieje v phoode ? mne je jedno jaka je len ci to pojde...
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

1. toto je v pohode
2. toto nieje v pohode
v tej bedni je nieco podobne ako v moznosti c.2

EDIT: ale spustis to aj s tym zdrojom z tej bedne ale to bude take 50/50 kedy ti to moze odist
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

aky je tam rozdiel ?
Harun
Medium Star
Medium Star

zeby v kvalite=cene
ale tento moze byt taky rozumny kompromis http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7752953 dobra znacka a nieje prehnana cena
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Harun napísal:zeby v kvalite=cene
ale tento moze byt taky rozumny kompromis http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7752953 dobra znacka a nieje prehnana cena
potrebujem vedet konkretny rozdiel..a nie cena=kvalita...
Harun
Medium Star
Medium Star

juslik napísal:to kvalita=znacja..upresni mi to ..to si mi porovnal Skodu 120 a skodu 125... a je tam len 1 rozdiel...povedz mi aky rozdiel je hentam ..konkretne..asi nieste volaky profesionali ked toto napisete ..to som si mohol odvodit aj sam...radsej bduem prispevky pisat cez den ked su tu profici
heh vykat mi nemusis :) A o mojej odbornosti pochybovat mozes co uz, len som zvedavy aky profesionali tu pridu zajtra a ti poradia ze si tam kup eurocase sracku za 500Sk. Je tam rozdiel v kvalite pouzitych suciastok, cize hlavne v poruchovosti. Ked ti bezi jeden aj druhy tak bezia rovnako a je dobre, ale po case ked ten lacnejsi prestane bezat( a mozno zoberie zo sebou aj maticnu, HDD, etc.) tak ten kvalitnejsi pojde v pohode
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

pomozte mi to nahadzat sem zevraj to je spolahlive :

Kód: Vybrať všetko

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
tak AMD X2 4800+ EE
250 Gb SATAII
7950GT alebo GX2
1GB DDR2
DVD-RW
v PCI slote bude TV-Tuner

a mne to vyslo 339 W

skuste tam vy nahadzat mozno som neico vynechal

dakujem
Harun
Medium Star
Medium Star

tuna mas realne maximalne spotreby namerane wattmetrom
Asus Striker Extreme, 2GB ram a 500GB HDD, DVDRW
Obrázok
ale vzdy musis pocitat s nejakou rezervou lebo zdroje nemaju 100% ucinnost tie najlepsie zdroje maju 85% ucinnost, eurocasy maju ovela mensiu. Cize ak ti vysla spotreba 340W tak ak zaratas ucinnost tak ti vyjde cca. 400W s kvalitnym zdrojom s neznackovym by som pocital minimalne 500W s rizikom ze sa ti to moze vsetko hocikedy odpalit
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak ja tam vidim 278 a to ja budem mat este len 250 Gb HDD a 1 Gb RAM a tu case co som daval ako prvu s 350 W by tak mal stacit podla mna teda..lebo je to aj odbra znacka..
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

:roll:
Prílohy
power-load.gif
(23.13 KiB) 437 stiahnutí
zostava.JPG
Harun
Medium Star
Medium Star

juslik napísal:tak ja tam vidim 278 a to ja budem mat este len 250 Gb HDD a 1 Gb RAM a tu case co som daval ako prvu s 350 W by tak mal stacit podla mna teda..lebo je to aj odbra znacka..
dobre kup si tu dobru znacku 350W, uz nemam chut ti tu nieco vysvetlovat. Neviem naco sa vobec pytas, ked si nechces nechat poradit
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Harun napísal:dobre kup si tu dobru znacku 350W, uz nemam chut ti tu nieco vysvetlovat. Neviem naco sa vobec pytas, ked si nechces nechat poradit
ale sak vidim ze podla toho co si napisal ze to je este aj pod 350 !! tak co
chronix
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chronix »

Nebud lakomý ešet vyhodit do nevého PC tu tisícku na nový a dobrý zdroj! Mysli aj trocha dopredu čo ked bude ramku pridávat čo ked budeš dávat ešte jeden HDD :roll: .... Ja na tvojom mieste by som tam dal niejkaký dobrý CORSAIR alebo FORTRON....
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

http://smart.ekatalog.biz/zbozi/fortron-400w-ln-12fan-pfc-p4-20-4pin-atx-400pnf/detail.aspx?p=z:81154
alebo tento

http://smart.ekatalog.biz/zbozi/fortron-400w-ln-12fan-pfc-p4-20-4pin-fsp400-60gln/detail.aspx?p=z:59772
takyto by nestacil ?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ono tu toho vela na vysvetlovanie nie je. cez pci-e zbernicu dostava karta 75 W. vyzaduje externe napajanie priamo zo zdroja (6 pin konektor), co predstavuje dalsich 75W. takze karta v plnej zatazi nespotrebuje viac ako 150W. niektory vyrobcovia ju dodavaju s pasivnym chladicom, a tieto modely maju samotnou nvidiou deklarovanu spotrebu 82W. s aktivnym chladenim to bude o nieco viac.
Karta obsahuje přídavný napájecí konektor a pro její bezproblémový chod je doporučen kvalitní zdroj o výkonu minimálně 350 W.
zdroj: www.alza.sk
tymto prispevkom ale nechcem odporucit kupu 350W zdroja. ako uz bolo spomenute, nejaka rezerva sa vzdy hodi, ale stacit, staci!
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:ono tu toho vela na vysvetlovanie nie je. cez pci-e zbernicu dostava karta 75 W. vyzaduje externe napajanie priamo zo zdroja (6 pin konektor), co predstavuje dalsich 75W. takze karta v plnej zatazi nespotrebuje viac ako 150W. niektory vyrobcovia ju dodavaju s pasivnym chladicom, a tieto modely maju samotnou nvidiou deklarovanu spotrebu 82W. s aktivnym chladenim to bude o nieco viac.zdroj: www.alza.sk
tymto prispevkom ale nechcem odporucit kupu 350W zdroja. ako uz bolo spomenute, nejaka rezerva sa vzdy hodi, ale stacit, staci!
a staci jeden z tych dvoch ?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ano staci. :wink:
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:ano staci. :wink:
ale vazne...je tam ucinnost 85 % normalne mi povedz ci by si to tak zobral aj ty...
Harun
Medium Star
Medium Star

konecne si si vybral normalne zdroje :) cely cas so msa ti snazil vysvetlit ze zdroje co sa davaju v eurocase a pod. skrinkach niesu dostatocne. Hocico znackove 400W bude stacit
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Harun napísal:konecne si si vybral normalne zdroje :) cely cas so msa ti snazil vysvetlit ze zdroje co sa davaju v eurocase a pod. skrinkach niesu dostatocne. Hocico znackove 400W bude stacit
ok tak berem hento ale potrebujem peknu cerinu bednu...a za 150 korun nemaju ziadnu aby som vysiel do rozpoctu :D
Napísať odpoveď