začať si niečo z bývalej kamarátkou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

začať si niečo z bývalej kamarátkou?

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Asi pred mesiacom som sa rozišiel s frajerkou (18) Dôvod: proste zaľúbila sa do môjho kamaráta a začali si spolu niečo.... ona bola taký problémový typ.. správanie a tak ale mám ju aj napriek tomu rát.... teraz je tu jej dobrá kamarátka(21) s ktorou sme chodievali spolu von. Ako sme sa rozišli, tak sa mi hneď priznala že som sa jej páčil od 1 chvíle, par krát sme boli von a dosť sa do mňa zamilovala... je celkom fajn a je mi so mnou dobre ale tiež je to také „zatúlané mačiatko“ chce aby sme spolu začali chodiť... ale ja fakt neviem či to mám skúsiť, bo už som sa dosť popálil stou bývalou a oni sú dosť podobne... a jej to aj je dobrá kamoška, stále sa stretávajú... tak fakt neviem...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Je to dilema. Tazko Ti budeme radit, pretoze nepozname ani Tvoju ex- ani kamaratku Tvojej ex-. Musis si hlavne uvedomit, ci chces momentalne vztah, alebo chces "vychladnut". Pises ale, ze su si podobne. Pamataj, nevstupis dvakrat do tej istej rieky... :? Mohlo by to druhykrat boliet... :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ako už bolo napísané, radšej by osm na tvojom mieste troška vychladol a počkal aj, či sa nejkao časom zmení postoj tej kamaratky tvojej ex k tebe. Zataľ zachovávaj neutrány postoj a uvedom si, čo je tvojou prioritou. Rátam, že ku ex sa už nevrátiš, čiže to vidím tak, že sa budeš rozhodovať medzi tou kamarátkou, alebo začneš chladnúť a po čase si buď vybuduješ fungl nový vzťah, alebo sa dáš do kopy s ňou :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

noo tak ak je to nejaka jej super kamoska tak jej to pravdepodobne oznami, je mozne ze sa jej to nebude celkom pacit :wink: a tiez ze to mozno nevyjde lebo pre dotycnu "buducu priatelku" bude kamoska dvolezitejsia. ale ak ti nieco take povedala ,naznacila tak nevidim prekazku. ak mas chut tak sekundu pockaj a uvidis ako sa to vyvinie ci o nu budes mat este zaujem. a ci ta tvoja vzrastajuca naklonnost knej nebola len dosledkom toh ze si sa rozisiel s byvalou.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ja to poznaaaaaaaaam presne moj pripad..ja som to riskal chodim s byvalym mojej kamosky teda byvalej kamosky..prerusila somnou vsetky kontakty ale nelutujem...neboal to kamoska ako by mala byt...good luck
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lolofon napísal: ak mas chut tak sekundu pockaj a uvidis ako sa to vyvinie ci o nu budes mat este zaujem. a ci ta tvoja vzrastajuca naklonnost knej nebola len dosledkom toh ze si sa rozisiel s byvalou.
ved toho sa najviac bojím, že máš v tomto pravdu... :(
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Mr.Jack napísal:ved toho sa najviac bojím, že máš v tomto pravdu... :(
tak ked si si nie isty , tak urcite pockaj aby si nebol potom nestastny opet , taketo vztahy co zaciname hned po rozpade nemusia byt vztahmi z lasky ale z nutnosti :P
"Dvakrat meraj a raz strihaj " :wink:
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: začať si niečo z bývalej kamarátkou?

Príspevok od používateľa lienocka1269 »

Mr.Jack napísal:Asi pred mesiacom som sa rozišiel s frajerkou (18) Dôvod: proste zaľúbila sa do môjho kamaráta a začali si spolu niečo.... ona bola taký problémový typ.. správanie a tak ale mám ju aj napriek tomu rát.... teraz je tu jej dobrá kamarátka(21) s ktorou sme chodievali spolu von. Ako sme sa rozišli, tak sa mi hneď priznala že som sa jej páčil od 1 chvíle, par krát sme boli von a dosť sa do mňa zamilovala... je celkom fajn a je mi so mnou dobre ale tiež je to také „zatúlané mačiatko“ chce aby sme spolu začali chodiť... ale ja fakt neviem či to mám skúsiť, bo už som sa dosť popálil stou bývalou a oni sú dosť podobne... a jej to aj je dobrá kamoška, stále sa stretávajú... tak fakt neviem...
Ahoj:),mno asi viem o kom je reč...A ja na tvojom mieste by som porozmýšľala,či cchem teraz po tom všetkom čo sa ti stalo vzťah a či k tej dotičnej čítiš niečo viac ako len kamarátstvo a či si s ňou vieš predstaviť vzťah...
Keď si odpovieš na tieto otázky,budeš podľa mňa už vedieť čo urobíš ďalej...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

lienocka1269 napísal:Ahoj:),mno asi viem o kom je reč...A ja na tvojom mieste by som porozmýšľala,či cchem teraz po tom všetkom čo sa ti stalo vzťah a či k tej dotičnej čítiš niečo viac ako len kamarátstvo a či si s ňou vieš predstaviť vzťah...
Keď si odpovieš na tieto otázky,budeš podľa mňa už vedieť čo urobíš ďalej...
problem je aj vtom, že už to zašlo dosť daleko, ona je domna zamilovaná,a dosť sa kvoli mne zmenila a aj ja ju mám rád, ale ju nelubim..... proste je mi snou fajn ale to je tak asi sio... :(
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mr.Jack napísal:problem je aj vtom, že už to zašlo dosť daleko, ona je domna zamilovaná,a dosť sa kvoli mne zmenila a aj ja ju mám rád, ale ju nelubim..... proste je mi snou fajn ale to je tak asi sio... :(
Tak by si jej to mal povedať...aby nebola sklamaná a aby nedúfala...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

lienocka1269 napísal:Tak by si jej to mal povedať...aby nebola sklamaná a aby nedúfala...
skus vysvetlit zamilovanje osobe ze ju mas rad ale s nou nic nechces mat :roll:
ak to spravis sokovou metodou bude to rychle a malo by to preboliet za relativne kratky cas , ak na to pojdes pomaly tak mozno dosiahnes uspech a mozno to skonci ako pir sokovej metode . kazdopadne nemyslim zeby to pochopila ale lepsie je to imho spravit este na zaciatku nech nema pocit ze si ju vyuzival. :wink:
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Lolofon napísal:skus vysvetlit zamilovanje osobe ze ju mas rad ale s nou nic nechces mat :roll:
ak to spravis sokovou metodou bude to rychle a malo by to preboliet za relativne kratky cas , ak na to pojdes pomaly tak mozno dosiahnes uspech a mozno to skonci ako pir sokovej metode . kazdopadne nemyslim zeby to pochopila ale lepsie je to imho spravit este na zaciatku nech nema pocit ze si ju vyuzival. :wink:
Ale je to určite lepšie,ako keby si myslela,že má nejakú nádej...(vlastná skúsenosť)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

lienocka1269 napísal:Ale je to určite lepšie,ako keby si myslela,že má nejakú nádej...(vlastná skúsenosť)
neviem mam taky pocit ze som do svojho prispevku napisal to iste .... idelane by bolo ak by sa zamilovalo dotycne dievca do niekoho ineho,,,aby nestratil tvar :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ak si zalubil, tak nie je o com vahat.
ak je to len fyzicke a chces si uzit, radsej si najdi inu a vyhnes sa problemom.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ako napisala 5-tula, ak sa s nou das dokopy, tak ta ex urcite prerusi kontakty ako s tebou tak aj s tou kamoskou, takze ja byt tebou dobre si premyslim ci by to stalo zato, nirlrn pre teba, ale ajpre jej kamosku. preto by som bol este trosku zdrzanlivy, ale zasa nie az tak aby mala z toho pocit ze o nu nemam zaujem. ale ved ty vies co mas robit, ty najlepsie vies ci by tento risk stal zato, to ze je aj ona podobna ex este nic neznamena, mozno hlada niekoho kto ju podrzi a bude trochu usmernovat.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

V prvom rade si ujasni city, ak si do nej zaľúbený tak choď do toho. :wink:
Ak nie, nechaj tak... lebo jej len ublížiš.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:V prvom rade si ujasni city, ak si do nej zaľúbený tak choď do toho. :wink:
Ak nie, nechaj tak... lebo jej len ublížiš.
ved to je ten najväčší problém sám neviem presne čo chcem a nechcem jej ublížiť... mám ju rád, i ked celkom som ete nezabudol na bývalu.... ale ona mi v tom dosť pomáha....
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:ako napisala 5-tula, ak sa s nou das dokopy, tak ta ex urcite prerusi kontakty ako s tebou tak aj s tou kamoskou, takze ja byt tebou dobre si premyslim ci by to stalo zato, nirlrn pre teba, ale ajpre jej kamosku. preto by som bol este trosku zdrzanlivy, ale zasa nie az tak aby mala z toho pocit ze o nu nemam zaujem. ale ved ty vies co mas robit, ty najlepsie vies ci by tento risk stal zato, to ze je aj ona podobna ex este nic neznamena, mozno hlada niekoho kto ju podrzi a bude trochu usmernovat.
su podobné , ale na tejto vydno že je staršia , že vie čo chce... a myslím že by sa aj zmenila kvoli mne bo vydím že ma má fakt rada... a zda sa mi že viac ete ako ma mala byvala.....
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mr.Jack napísal:su podobné , ale na tejto vydno že je staršia , že vie čo chce... a myslím že by sa aj zmenila kvoli mne bo vydím že ma má fakt rada... a zda sa mi že viac ete ako ma mala byvala.....
No je to už len na teb,ujasni si,čo chceš a budeš potom vedieť čo jej máš povedať...Ale nerozmýšľaj príliš dlho,lebo to môže zájsť do "extrémov"
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mr.Jack napísal:ved to je ten najväčší problém sám neviem presne čo chcem a nechcem jej ublížiť... mám ju rád, i ked celkom som ete nezabudol na bývalu.... ale ona mi v tom dosť pomáha....
Tak vidíš :
1. Nevieš čo presne chceš.
2. Ešte si nezabudol na bývalú.
3. Nechceš jej ublížiť, takže by som to zatiaľ nechal tak.

A hlavne to povedz aj dotyčnej, nie že budeš s ňou chodiť von ako kamoš, resp. že budeš s ňou stále von a ona sa zamiluje a potom ju len sklameš, alebo ublížiš.

Aj keď ako som čítal, písal si, že je do Teba "zamilovaná". Takže už je asi neskoro. Každopádne aj keby si jej to povedal, tak by si tomu asi nezabránil a ani ona by asi nezabránila svojim citom.

Ale aj tak by mala vedieť na čom je a ako to vlastne je. Dôležitá je aj otázka VEKU. :wink:
Napísať odpoveď