CPROXY SPOPLATNENE

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

CPROXY SPOPLATNENE

Príspevok od používateľa canopus »

toto mi teraz prislo mailom

********** Česky **********
Vážení uživatelé CPROXY,

po několikaletém bezplatném provozu přistupujeme ke zpoplatnění služby CPROXY.

Hlavním důvodem zpoplatnění je prudký nárůst uživatelů CPROXY spojený s rostoucími náklady na nezbytný hardware, vývoj software a zejména na konektivitu do Internetu.
V posledních měsících jsme proto vylepšili funkce CPROXY klienta (vylepšená komprese, přidána funkce plné anonymity pro registrované uživatele, dodělána vícejazyčná verze klienta - CZ, EN, RU, ES, Arabic, Portuguese …). Dále byl vybudován vícejazyčný web (EN, RU, ES připravujeme Arabic) s popisem systému CPROXY a návodem na jeho instalaci.

Jako poděkování za Váš zájem a spolupráci při vývoji této služby Vám nabízíme posledních 10 dnů bezplatného používání. Zároveň se budeme snažit umožnit bezplatný provoz s některými omezeními i v DEMO režimu. Více se dozvíte na našich stránkach http://www.cproxy.com, kde naleznete i kompletní ceník.

Věříme, že důvody zpoplatnění pochopíte a zaplacením poplatku umožníte další rozvoj této služby.

Váš tým CPROXY

--
Respektujeme Vaše soukromí: Pokud již nebudete mít o naši službu zájem a nepředplatíte si používání CPROXY na další období, bude Váš e-mail po uplynutí 30-ti dnů automaticky vymazán z naší databáze a nebudeme Vás již více kontaktovat.

Na tento e-mail prosím neodpovídejte, v případě dotazů nás můžete kontaktovat na [email protected]
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

doplnim len ceny:
http://www.cproxy.com/default.aspx?pg=26&lg=2

no teraz mi ostava hladat nejaku nahradu, lebo cproxy mi fakt dost pomaha :?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Bola to len otazka casu. Ked som tuto sluzbu skusal pred dvomi rokmi, uz vtedy sa pisalo, ze je to len skusobna verzia a ze ta prava bude platena. Dalo sa cakat, ze s narastom uzivatelom bude nutne zakupit servre a najma platit konektivitu, ktora nie je lacna, takze pristupili k takemuto kroku. Ked sa divam na cennik, tak nie je to extra drahe, ale aj tak, dat tisic korun za nieco taketo mi pripada trochu zbytocne.
Napísať odpoveď