nastavenie php.ini ?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
zupanok
Medium Star
Medium Star

nastavenie php.ini ?

Príspevok od používateľa zupanok »

Používam CMS e107, nainštaloval som si do neho plugin Image_gallery, ponastavoval som všetky potrebné hodnoty (chmod) podľa návodu, php_gd2.dll mám povolený, pri uploadovaní obrázkov všetko prebehne bez závad, ale obrázky sa nezobrazujú, keď si kliknem na odkaz obrázka a vyžiadam zobrazenie obrázka tak mi vypíše túto hlášku:
Obrázek “http://127.0.0.1/e107_plugins/image_gal ... ame=am.png” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
skúšal som rôzne typy obrázkov (jpg, png, gif), inak obrázky sú v poriadku, v príslušných adresároch sa po uploadovaní riadne uložia, takisto aj údaje do databázy sa riadne uložia,
problém je len so samotným zobrazením v galérii,

na freeserver.sk hostingu mi ten istý image_galery funguje bezchybne, takže vylučujem chybu pluginu, avšak na inom hostingu (over.cz) to tiež nefunguje, chová sa to úplne rovnako ako na localhoste, môže byť tento problém v súvislosti s nastavením php.ini, ak áno, čo tam treba nastaviť?

na localhoste používam vlastnú inštaláciu apache(2.0.59), php(5.2.1), mysql(5.0.37)
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Skus zapnut/vypnut safemod ;)
safe_mod = On
safe_mod =Off

Mozno to pomoze, uvidis.
zupanok
Medium Star
Medium Star

k tomu dodám len upresnenie, na safe_mod som myslel ako na druhú vec, tada toto som vyskúšal, bez zjavného výsledku,
inak safe_mode používam štandartne na "On"

pre prípadných vtipálkov pripomínam, že som aj server resetoval po každom nastavení php.ini
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Skús si stiahnuť, čo ti ten skript vlastne posiela. (wget, flashget...) Možno pred samotným obrázkom pošle ešte niečo (napr. ak je to v utf-8, tak sa možno pred obrázkom pošle BOM). Odkiaľ si stiahol ten doplnok?
zupanok
Medium Star
Medium Star

plugin je z e107.org, ďalšiu variantu som stiahol aj zo stránky autora, zatiaľ bezvýsledne,
tomu ostatnému bohužiaľ nerozumiem (ako pozriem čo sa odosiela a kedy sa čo má odosielať?....)trochu polopatistickejšie, prosím
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To rozšírenie má poslať náhľad toho obrázka. Je ten vygenerovaný obrázok v poriadku?
Máš to niekde na internete, aby som sa na to mohol pozrieť?
Nemohol si dať presný link na to rozšírenie? (mne sa ho hľadať nechce)
zupanok
Medium Star
Medium Star

áno obrázok je v poriadku (Iview, PSP)
prv som trochu zazmätkoval, tu je presný link:

Kód: Vybrať všetko

http://e107coders.org/download.php?view.1553
a ukážku ti asi nedám, lebo je to na localhoste, na webe mi to funguje, to čo mi na webe nefungovalo, už neexistuje (bola to len skúšobná stránka)
Napísať odpoveď