Problem s procesorom
Problem s procesorom
Mam taky problem.Aj ked nic nerobim s pc stale mam presypacie hodiny a procesor pracuje na 60 niekedy aj 80 percent.Potom mi pracuje pomalsie pc a sekaju mi hry.Mam AMD Athlon 64 X2 Dual core 3800+.Grafiku ATI x1600.dik za pomoc
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Apache - Ak neprogramujes, tak neviem na co ho mas, dokonca nevidim ani ziadnu databazu k nemu, takze nemyslim, ze sluzi ako webserver, skor je tam iba ako odpad.
InCD - Vyuzivas paketovy zapis na RW media az tak, aby si musel mat nainstalovany tento program?
SMax4 a smax4pnp - Nieco nezname, prec s tym.
ICQ - krasne toho zerie, skus inu alternativu: QIP, Trillian, Miranda.
GoogleWebAc. - Pouzivas to vobec? Vsimol si si rozdiel pri surfovani s tymto programom a bez neho?
MDM - Opat nieco nezname, prec s tym.
Qttask - To vyzera ako cast z programu QuickTime, prec s tym a aj s celym QT, je to viacmenej zbytocnost a len malokedy sa to da vyuzit.
AshServ - To musi byt nieco zaujimave, ale nenapada ma k comu by to bolo. Zerie to strasne vela, skus to vypnut.
AswUpdServ - Rovnako ako AshServ.
InCD - Vyuzivas paketovy zapis na RW media az tak, aby si musel mat nainstalovany tento program?
SMax4 a smax4pnp - Nieco nezname, prec s tym.
ICQ - krasne toho zerie, skus inu alternativu: QIP, Trillian, Miranda.
GoogleWebAc. - Pouzivas to vobec? Vsimol si si rozdiel pri surfovani s tymto programom a bez neho?
MDM - Opat nieco nezname, prec s tym.
Qttask - To vyzera ako cast z programu QuickTime, prec s tym a aj s celym QT, je to viacmenej zbytocnost a len malokedy sa to da vyuzit.
AshServ - To musi byt nieco zaujimave, ale nenapada ma k comu by to bolo. Zerie to strasne vela, skus to vypnut.
AswUpdServ - Rovnako ako AshServ.
Mam dojem, ze by to mohla byt zvukovka. Btw, podla tohoto tipovat co sposobuje popisane stavy je dost zcestne. Poznam ludi co maju X procesov na pozadi spustenych a pc bezi bez problemu. To chce skusat kym nepride na to, co to robi. A nie tipovat stylom "toto potrebujes, toto nie..."test napísal:SMax4 a smax4pnp - Nieco nezname, prec s tym.