Nejakym zazrakom sa mi na ploche pri RAR-ovani spravila ikonka, ktora ma cisto bielu ikonu a neda sa zmazat. Ked ju dam ze ODSTRANIT napise mi ze: Položka súboru sa nedá odstrániť: Zo zdrojoveho disku alebo súboru sa nedá čítať
Skusal som aj ze dam tu ikonku skrytu, aj tak to moc nepouzivam, ale nic sa nezmeni. Neda sa napriklad ani premenovat....nic.
a aky ma nazov ta ikonka? lebo mne sa vo winrare podarilo vytvorit archiv s nazvom 11_12_13.rar nieco tam pisalo ze tam su nepodporovane znaky ale ajtak sa ten subor vytvoril a nijak neisiel vymazat az format pomohol(ale ne koli tomu, som si daval linux ) ale to dufam nieje tvoj pripad
možno to práve tuto nepatrí ale potreboval by som poradiť s menším problém ,ktorý tak trocha súvisí aj s ikonami a to že pri prihlasovaní alebo prepínananí medzi kontami na mojom pc(win xp) ,mi sem tam(asi po 10 postupných odhláseniach a prihláseniach alebo prepnutiach kont) samostatne system zmení rozlíšenie a tým padom ak si prepnem naspäť,tak mi to pohádže ikonky...neviete poradiť ako na to ??...dik moc