Opekanie
-
peterkozel
Medium Professional
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
keby ste mohli k sovojim velavazenym postom dopisovat aj nejake oblubene recepty na opekackach ??? .. nech sa mozeme motivovat, lebo to tak vidim ze f patek alebo sobotu by mohla byt opekacka
...
... aby so nezaostal : ... klasika su spekaciky s pivom, ale ne tak klasicky ze peceny spekacik zapijame pivom, "nýbrž" ze ho pocas opekania pekne oblievame ciernym pivinkom .. tento recept sa vsak vie vydarit, len s nevytrenovanymi ***** ( podstatne meno muzskeho rodu odvodene od slova pit, vyhviezdickovane kvoli tomu ,ze sa napadne podoba na vulgarny vyraz ), alebo, ked sa pride nato, ze nam " prebývá " pivo ...
... o takych klasikach ako chleba nad ohnom netreba asi ani pisat ... kukurica, jablka .. toto vsetko pozname
.. tak sa tesme na vase vynalezy
... len odskusaneee ! ...
... aby so nezaostal : ... klasika su spekaciky s pivom, ale ne tak klasicky ze peceny spekacik zapijame pivom, "nýbrž" ze ho pocas opekania pekne oblievame ciernym pivinkom .. tento recept sa vsak vie vydarit, len s nevytrenovanymi ***** ( podstatne meno muzskeho rodu odvodene od slova pit, vyhviezdickovane kvoli tomu ,ze sa napadne podoba na vulgarny vyraz ), alebo, ked sa pride nato, ze nam " prebývá " pivo ...
... o takych klasikach ako chleba nad ohnom netreba asi ani pisat ... kukurica, jablka .. toto vsetko pozname
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Stoporko
VIP
mno...zacinaju mi tiect sliny... ja som sa nedavno naucil: vajce varene v pomeranci (pomeranc das napoly, vydlabes duzinu, do nej das vajco, das do pahreby a pecies), uzasna a genialna vec je banan v cokolade (banan po dlske narezes - nesmies prekrojit naskrz, len tak cca do polky hrubky a nastrkas tam cokoladu, polozis na pahrebu a ides... potom klasiky ako maso polievane vodkounordkapp_pb napísal:keby ste mohli k sovojim velavazenym postom dopisovat aj nejake oblubene recepty na opekackach ??? .. nech sa mozeme motivovat, lebo to tak vidim ze f patek alebo sobotu by mohla byt opekacka...
koncim, dost som vyhladol...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nevim ale pri klasickej opekacke sa toho vela vymyslat neda. my zvykneme doma grilovat, kedze vedla domu je fajny krb a tam opekame kuracie kridla a stehynka, ktore boli den predtym v naleve+plus plno lakociniek ako zavarana fazula, huby, uhorky atd. mame aj maly gril na balkon, tak aj na tom obcas nieco ale do prirody velmi nezvyknem chodit kedze spekacky mi nerobia dobre a inak uz niet velmi co opekat ale teraz v sobotu ideme varit gulas, tak nato sa celkom tesi.
Správne sa povie pijačmi. Nevytrénovanými pijačmi..nordkapp_pb napísal:... aby so nezaostal : ... klasika su spekaciky s pivom, ale ne tak klasicky ze peceny spekacik zapijame pivom, "nýbrž" ze ho pocas opekania pekne oblievame ciernym pivinkom .. tento recept sa vsak vie vydarit, len s nevytrenovanymi ***** ( podstatne meno muzskeho rodu odvodene od slova pit, vyhviezdickovane kvoli tomu ,ze sa napadne podoba na vulgarny vyraz ), alebo, ked sa pride nato, ze nam " prebývá " pivo ...
Ale poďme k tým receptom
BTW: Opekali ste už marschelow (maršmelov, neviem ako sa to píše)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Frikso: je mi jasne ze to malo byt pijacmi, ale toto mam uz zauzivane a pouzivam to VZDY ked ide o pitie .. minule som dostal facaka, ked som takto povedal jednej holke " ze dobre pije"
...
K tym Marshmallows -> ... fuu nefim niekomu to mozno chuti, ja som to vyskusal raz, ale asi sme mali zlých maršmelákov, alebo fakt nefim, lebo sa krútili ako plastoví
... a chut 0 bodov, sladke ako cica a este to aj smrdelo dymom ...
... s Marshmallows sa daju robit ine veci .. napr. sutaz kto skor zje cely balik .. to ked sa hra s 1 a viac promile, tak to je nehorazna sranda
.. hadam este lepsie ako Šumienkové závody, co je mimochodom dalsia tradicná opekacková súľaž.
...
K tym Marshmallows -> ... fuu nefim niekomu to mozno chuti, ja som to vyskusal raz, ale asi sme mali zlých maršmelákov, alebo fakt nefim, lebo sa krútili ako plastoví
... s Marshmallows sa daju robit ine veci .. napr. sutaz kto skor zje cely balik .. to ked sa hra s 1 a viac promile, tak to je nehorazna sranda
-
punkerka115
Light Expert
opekacka
tieja rada
..vlastne ani ne ... setky ale prveho a osmeho maja zasadne nehcodim
..osobne dovody..jednoducho vtedy mam rada velmo alkohol .. a naposledy sme mali opekacku tuto sobotu ...nato ze nas nahanala macka a potom "ze vraj" pes a napadol na strom
..bolo brutalne 
Tak opekat chodim velmi rad mam vela zazitkov z opekaciek u mojej baby na dedine je super opekacka. Raz sme boli stanovat a opekali sme no skor to bola uz zivanka ale to je jedno. Tam sme sa zabavili. pripravili sme stany a zacalo sa zurovat .. mysleli sme ze pit zacneme az vecer no ked bude tma ale uz o20 : 00 sme boli mimo.. no najmä moj brat a ja
no ale bola sranda
sme isli stavat stan lebo bol dalsi a sme ho cely polamali
sme ho stavali opity tak sa necudujte
teraz najblizsie by som cel ist opekat. tak dufam ze to vide 
opekam len doma, opekal som no byvami zle z tych spekaciek ale sediet pri ohniku a kecat to je balada
no vyjadrim mozno z casti na to co sa pytala zuzkazuzka, myslim si ze je mozne zakladat ohen len na ohniskach ktore su dobre na to stavane cize musia mat ohradu aby sa ohen nesiril, skupinka musi mat so sebou nieco cim uhasi ohen, ohen sa nesmie klast v narodnych parkoch a ani v chranenych oblastiach a ohen nesmie byt velky inak sa platia pokuty ak vas nacapaju alebo vas udaju