za radu vopred dakujem
Uprava obrazku
Uprava obrazku
chcel by som na obrazku nieco zmenit, presnejsie mam na obrazku datum a ten by som chcel zmenit na iny ako by sa to dalo, bez toho aby to tam bolo vidno.
za radu vopred dakujem
za radu vopred dakujem
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Uprava obrazku
no photoshopom by to nemal byt problem.... aky datum by to mal byt?
ten prvy su moje narodky? tipol som si spravne?
ten prvy su moje narodky? tipol som si spravne?
-
Thunderspeed
Amateur
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ked mas slaby comp a chces PS tak si stiahni 7micku alebo 8 maximalne lebo 9 CS2 a ta najnovsia co si stiahol....
pocedzme ze to je star trek pre tvoj comp ked nemas ani SP2. inac ta uprava by sa dala tusim aj v klasickom malovani 
Jednoducho si povystrihuj pismenka a poprehadzuj....
na take triviality nepotrebujete navody snad, lol ze tutorialy atd
Nepotrebujete aj tutorialy ak vobec zapnut PS?
Jednoducho si povystrihuj pismenka a poprehadzuj....
Nepotrebujete aj tutorialy ak vobec zapnut PS?
ako nevem ako ste prisli na to ze mam slaby komp
(CPU -- Intel Pentium4 531 - 3.0GHz 800MHz BOX LGA775 64-b, RAM -- Kingston 1GB DDR2- 533 CL4 kit 2x512MB, VGA -- ATI Radeon X1600PRO 256MB DDR2 PCX TD) ale v tejto teme mi neslo o to aky mam komp ale o to aby ste mi poradili
ale aj tak diki (hlavne Thunderspeed)
(CPU -- Intel Pentium4 531 - 3.0GHz 800MHz BOX LGA775 64-b, RAM -- Kingston 1GB DDR2- 533 CL4 kit 2x512MB, VGA -- ATI Radeon X1600PRO 256MB DDR2 PCX TD) ale v tejto teme mi neslo o to aky mam komp ale o to aby ste mi poradili
ale aj tak diki (hlavne Thunderspeed)
V Dairovom príspevku je (okrem iného) aj návod ako to urobiť.
Ak chceš upravovať kvalitnejšiu verziu toho obrázka bude ti stačiť aj Malovanie. Ak chceš upravovať práve ten obrázok, ktorý si sem dal (alebo podobne poškodený stratovou kompresiou), bude lepší nejaký editor, ktorý vie pracovať aj s priehľadnosťou (aby tam nevznikli ostré prechody). Použiť môžeš napr. aj ten Gimp.
Ak chceš upravovať kvalitnejšiu verziu toho obrázka bude ti stačiť aj Malovanie. Ak chceš upravovať práve ten obrázok, ktorý si sem dal (alebo podobne poškodený stratovou kompresiou), bude lepší nejaký editor, ktorý vie pracovať aj s priehľadnosťou (aby tam nevznikli ostré prechody). Použiť môžeš napr. aj ten Gimp.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Alebo použi program Photo Filtre. Je to freeware a v niečom sa vyrovná aj drahým programom ako Photoshop alebo Fireworks. To, čo hľadáš tam iste je.
http://photofiltre.free.fr/frames_en.htm
(Neviem, či sem môžem dať ten link... Ak nie, tak to vymažte... Ale je to freeware)
http://photofiltre.free.fr/frames_en.htm
(Neviem, či sem môžem dať ten link... Ak nie, tak to vymažte... Ale je to freeware)
Mohol by mi niekto prosim pomoct? Mam tento obrazok a potreboval by som z neho dostat tie napisy Company name a Company slogan, ale aby tam ten obrazok pod tym zostal. Da sa to? Aby tam nebolo vidiet ze to bolo napisane tam. VDAKA za pomoc a prosim ak to niekto vie spravit tak to skuste prosim. VELKA VDAKA!!!

Re: Uprava obrazku
ako by sa dal upraviť formáta papiera veľkosti A5, na veľkosť A4? skúšal som to aj v Skicári, aj vo Worde, aj v Zoner Callisto, ale neviem na to prísť