Ktory hudobny styl neznasate?
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
sak jasne ze je aj take oddelenie ale tomu sa oooooblukom vyhybam ...lenze speedmetal si priam zaklada na texte ..
znie ti toto ako satanisticke?
I
neboj sade je dobre a zle ..treba si vyberat 
znie ti toto ako satanisticke?
I
Kód: Vybrať všetko
stand alone in the darkness
The winter of my life came so fast
Memories go back to my childhood
To days I still recall
Oh how happy I was then
There was no sorrow there was no pain
Walking through the green fields
Sunshine in my eyes
I'm still there everywhere
I'm the dust in the wind
I'm the star in the northern sky
I never stayed anywhere
I'm the wind in the trees
Would you wait for me forever?
I'm still there everywhere
I'm the dust in the wind
I'm the star in the northern sky
I never stayed anywhere
I'm the wind in the trees
Will you wait for me forever?-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ja na to mam taky nazor:mali by sa všetky hudobe štyli a ich fanušikovia navzajom rešpektovat.Ja napriklad počuvam Hip-Hop ale zasa neodsudzujem žiadne ine štyli(ani ich modu a tak len sa možno niekedy zasmejeme napriklad na Michaelovy Jacksnovy) Lebo nemam to rad proste naprikald punk a hiphop každy si navzajom robi z oseba prdel a neznašaju sa ja tiež punk nepočuvam ale nevadi mi to proste len to nemusim.
PS:toto sa netika Tokio Hotelu neviem ani čo je to vlastne za štyl,možno dake tranzvestity strapnovanie sa
PS:toto sa netika Tokio Hotelu neviem ani čo je to vlastne za štyl,možno dake tranzvestity strapnovanie sa
-
Tripmaster
Light Star
si myslis ze na pocitacoch je to lahke? si pozri screeny napriklad z reasonu alebo fruity loopsjojcek napísal:nemusim HIP-HOP RAP, disko, elektricku hudbu ( pocitacovu ) ... mam rad cisto rock, pop-rock, punk ... gitarky, bicie, basa , klavesky, akustika atd ziva hudba nahravana v studiu tvrdou pracou !! to je hudba ktoru milujem a stoji zato si ju kupit a pocuvat ju
a nenavidim slovensky hip hop, kde par "najspravnejsich" chlapcov hovori o o tom ako miluju svoju vlast a ako im vsetci nesiahaju ani po paty...
skusal si uz hrat na nejaky hudobny nastroj? spickovo zvladnut nastroj je mnohonasobne tazsie ako zvladnut nieco na kompeTripmaster napísal:si myslis ze na pocitacoch je to lahke? si pozri screeny napriklad z reasonu alebo fruity loopsv takomto style musi najcastejsie jeden clovek spravit vsetko
![]()
a nenavidim slovensky hip hop, kde par "najspravnejsich" chlapcov hovori o o tom ako miluju svoju vlast a ako im vsetci nesiahaju ani po paty...
-
jamess
Light Professional
toto potvrdzujem. som sice oznacovany ako metlak, ale nepohrdnem dobrym technom. a je okolo toho fakt hodne roboty. uz len taka blbost ako vytvori melodiu co chyti miliony ludi na cele leto je drsnota. a ak si niekto mysli ze to je len par samplov a scratchingu a neviem este ake stereotypy tak nie. a naviac ten fruity loops atd, to je vsetko len na amatersku tvorbu. ked pride na profesionalnu tvorbu treba do toho nieco vrazit aby to aj o niecom bolo.Tripmaster napísal:si myslis ze na pocitacoch je to lahke? si pozri screeny napriklad z reasonu alebo fruity loopsv takomto style musi najcastejsie jeden clovek spravit vsetko
![]()
vlastne, skus si doma spravit totalne jednoduchy song takto, uvidis ze budes milo prekvapeny.
sam hram na gitare, a je to uplne iny druh umenia, tazko porovnatelny, pri kazdom pouzivas uplne ine vnemy. a hra na gitare je tiez drina, aby si si nemyslel ze ulavujem tomu nejako
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak tak, hral som na klavír 6 dokov, na gitaru 3 a teraz sa venujem DJingu, ale na produkciu.... proste mi to nejde, aj keď mám dobré základy z hubnej (samochvála smrdí), pozrite sa na dobrých producentov a potom niečo vravte ako oni nevedia hrať na žiadny nástroj.....
Jedno aj druhé treba vedieť, s elektronikou sa bez znalostí hudby ako akustiky nedostanete ďalej od amaterizmu, k hudobníkom mám tak isto rešpekt...
Jedno aj druhé treba vedieť, s elektronikou sa bez znalostí hudby ako akustiky nedostanete ďalej od amaterizmu, k hudobníkom mám tak isto rešpekt...
-
Tripmaster
Light Star
ked som bol maly, mal som take hrackarske klavesy, na nich som sa z pamati naucil hrat melodiu kohutika jarabyho, inak nic, ale cchel by som sa na nieco naucit hrat, bohuzial mam malo casu lebo mam vzdy co dohanat v skole a popritom mam plno inych zaujmovFall napísal:skusal si uz hrat na nejaky hudobny nastroj? spickovo zvladnut nastroj je mnohonasobne tazsie ako zvladnut nieco na kompe
to je pravda, preto som hned po tyzdni skoncil s pokusmi v reasonekrupica_dnb napísal:Jedno aj druhé treba vedieť, s elektronikou sa bez znalostí hudby ako akustiky nedostanete ďalej od amaterizmu, k hudobníkom mám tak isto rešpekt...
ps: sorry za ot
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
yamahaMiso
Star