Problem z 6233

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Problem z 6233

Príspevok od používateľa luksiman »

Ludia plz.mam n.6233 a 64mb kartu ktora my robi velke prob.a to take ze:ked prijmem subor ulozi sa do mob(ked je plna pamet neulozi sa)potom ked chcem presunut subor napr 3megovi vipe operacia zlyhala-a na karte mam 5mb volneho.co mam robit help plz
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem z 6233

Príspevok od používateľa zelovoc »

luksiman napísal:Ludia plz.mam n.6233 a 64mb kartu ktora my robi velke prob.a to take ze:ked prijmem subor ulozi sa do mob(ked je plna pamet neulozi sa)potom ked chcem presunut subor napr 3megovi vipe operacia zlyhala-a na karte mam 5mb volneho.co mam robit help plz
skus pouzit kartu v pocitaci ci normalne funguje, ak ano karta je dobra a zrejme treba zmenit firmware, ktory je chybny. pravdupovediac skus forum na mobilmania.sk, tam ti urcite poradia fundovanejsi ludia a v neposlednom rade, co dpc mas za gramatiku? my/mi kua, sak citaj po sebe. a ked to robis naschval tak bodaj by ti v zarucnom servise dali ako nahradu N3310 aspon na mesiac.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

na originalnej nokia sd karte som zaplnil max 58mb a tych volnych 6mb tam muselo byt stale, nemas sancu to tam dat ono si to nechava nejaku rezervu, mozno skus dat format ci pomoze...
ja mam teraz 1gb kingstone za 4kila a no problem
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

format kartu
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

to mas tu original k telefonu?skus format karty alebo ci nemas nastvene dake heslo v telefone na kartu
Juroro
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juroro »

Aj ja by som sformátoval kartu, alebo nahral nový firmware. Do svojej som vždy dal najviac 57-58 Mb.
To je ako s každou kartou či flash-om, vždy sa musí nechať istá rezerva. Ak máš tú pôvodnú 64, tak kúp niečo vyšie. 1gb nájdeš aj za pár šupov, lebo keď sa snažíš nadoraz zaplniť kartu, tak to vždy spomaluje telefón.
...
Napísať odpoveď