Pumaaqua sutaz..??
Pumaaqua sutaz..??
skusali ste to uz?? a inac nedalo by sa to spravit tak ze napojim dve mysky naraz na comp(mozu byt dve mysky na compe??)
http://www.pumaaqua.sk/
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pumaaqua sutaz..??
j mozuIceman888 napísal:skusali ste to uz?? a inac nedalo by sa to spravit tak ze napojim dve mysky naraz na comp(mozu byt dve mysky na compe??)
no ja som nahral sam 62 500 a tak teda ked sme dvaja mozme naraz dvaja klikat??...no tak to potom ked ja 60 000 a kamarat nejakych 50 000 tak to som prvy??!!k6 napísal:No klikat ano, ale to ti nieje moc platne... teda aspon nam nebolo... cez 60 000 som sa nedostal ani za .... akurat som si vsimol, ze za tie modre flasky je najviac bodov...
Je to nadherny odrb... skusal som to hrat s pomocou CPU killera asi 5x. Nikdy mi neusla ani jedna bublina, a napriek tomu som sa nedostal cez 77 000. Cize je to hlavne o tom, ake bubliny vam tam skacu. Dost o nicom. Mozes vychytat vsetko, ale ked nechodia prilis 500ky, tak to proste nedas... takze tak.
Presne tak som to skúšal aj ja. Myškou som sa hýbal a touchpadom klikalob3l1x napísal:hmmm no skusal som to mozno to nie je az take nemozne2x za sebou som mal nejak 62 400 hral som to notas touchpad tlacidlo a hybal som sa mysou externou
skusim sa s tym este pohrat aj tak nemam co robit
//edit stale sa to zlepsuje cize snad sa neskor dostanem do top15
primitivny sposob oje*** (je ich viac ale napr)
spustite si hru zacnu behat bublinky pravy klik mysou a odkliknete play bublinky aj cas sa zastavia a vy len pekne odklikate vsetky bublinky ktore vidite potom opat pravy klik a play a idu dalsie bublinky a takto to robite az kym vam neuplynie cas
(moznost nahrat rozny pocet bodov podla toho ake bublinky vam chodia)
druhy sposob
ak chcete urcite vyhrat ale nemate cas serkat sa s bublinkami skopirujte tento link do prehliadaca :
h**p://www.pumaaqua.sk/hra/halloffame.php?acti ... dov_chcete[/b]&ff[1]=Prezyvka&ff[2]=Meno&ff[3]=Priezvisko&ff[4]=99&ff[5]=1&ff[6]=Ulica%20Cislo&ff[7]=&ff[8]=Mesto&ff[9]=PSC&ff[10]=Mobil&ff[11]=Email
spustite si hru zacnu behat bublinky pravy klik mysou a odkliknete play bublinky aj cas sa zastavia a vy len pekne odklikate vsetky bublinky ktore vidite potom opat pravy klik a play a idu dalsie bublinky a takto to robite az kym vam neuplynie cas
druhy sposob
ak chcete urcite vyhrat ale nemate cas serkat sa s bublinkami skopirujte tento link do prehliadaca :
h**p://www.pumaaqua.sk/hra/halloffame.php?acti ... dov_chcete[/b]&ff[1]=Prezyvka&ff[2]=Meno&ff[3]=Priezvisko&ff[4]=99&ff[5]=1&ff[6]=Ulica%20Cislo&ff[7]=&ff[8]=Mesto&ff[9]=PSC&ff[10]=Mobil&ff[11]=Email
Moje prvé 2 pokusy (a zatiaľ jediné) = 66,600 a 70,400
Je to o tom klikať čo najmenej, proste 1 bublina = 1 klik a potom o šťastí na 500-ky.
Takisto prvé odklikávať najrýchlejšie bubliny a kurzor sa treba snažiť držať najlepšie na jednej línií buď po horizontálnej alebo vertikálnej. Proste po líniách odklikávať tie bubliny. Najlepšie asi zhora dole.
//edit : No ako teraz čítam obelixa tak to je naozaj o*eb.
Je to o tom klikať čo najmenej, proste 1 bublina = 1 klik a potom o šťastí na 500-ky.
Takisto prvé odklikávať najrýchlejšie bubliny a kurzor sa treba snažiť držať najlepšie na jednej línií buď po horizontálnej alebo vertikálnej. Proste po líniách odklikávať tie bubliny. Najlepšie asi zhora dole.
//edit : No ako teraz čítam obelixa tak to je naozaj o*eb.