Kamarátsky trojuholník

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kamosko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kamosko »

Dam ti velmi dobru radu... Kamarat je urcite prednejsi ako ona. Aj ked si zalubeny. Prijde druha laska. A ak je do nej ten tvoj druhy kamarat zalubeny a aj ona tak radsej ustup a nechaj ich. Ono to casom preboli. A nestratis kamarata... ... Toto je jedna z najhorsich situalciii aka moze nastat fakt ti to nezavidim,.,
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Mr.Jack napísal:ja viem preto to aj tak beriem bo to su dobrí kamaráti a keby som si mal hned vybrať vyberiem si určite bez váhania ich... ale... srdcu nerozkážeš....
bolo by dobre nazyvat veci pravymi menami. Nejde o srdce, ide o hormony.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Kamosko napísal:Dam ti velmi dobru radu... Kamarat je urcite prednejsi ako ona. Aj ked si zalubeny. Prijde druha laska. A ak je do nej ten tvoj druhy kamarat zalubeny a aj ona tak radsej ustup a nechaj ich. Ono to casom preboli. A nestratis kamarata... ... Toto je jedna z najhorsich situalciii aka moze nastat fakt ti to nezavidim,.,
do toho čo je zalubena ten povedal že snou konči (žiadne stretka) a ten čo je donej zalubeny (včera mi povedala že ho berie ako brata....) že má smolu
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:bolo by dobre nazyvat veci pravymi menami. Nejde o srdce, ide o hormony.
...myslíš...? :wink: su v tom aj city... :oops:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Haha mne sa stala taka volovina ale napadlo ma to napísať tu keď je tu napísané trojuholník.Asi pred rokom som spoznal v pohode ženskú asi 2 mesiace na to ju spoznali kamoši a bratranec.Asi 3 týždne sme teraz chodili spolu von (iba ja,ona a bratranec).Vonka bola celkom zima tak sme sa prechádzali a bratranec mi napísal na telefon : Chces ju este?Samozrejme som mu odpisal preco sa pyta.On ze len tak.Tak som mu napisal ze asi nie nieco v tom zmysle (mal som ju rad viac ako kamaratku skor ako sestru /este aj mam :)/.Potom sme ju isli odkopnut domov a sedeli sme este pred jej dverami na schodoch.Ona a bratranec si nieco pisali na telefone a pytal som sa co si pisete?A oni nic nemozeme ti povedat a tak dalej ma odfajcievali.Sedel som tam asi 5 minút potichu a oni si písali a ja ako usmievavá a priama povaha som im povedal : Tak teraz ste ma už fakt nasrali a ostal som ticho ďalších 5 minút.Na to mi začali že nebuď nasratý a tak.Išiel som sám domov /chcel som ísť sám/ rozlúčili sa so mnou akoby sa nič nedialo.Na druhý deň ma kamoška volala do mesta ale nič ani zmienka o včerajšom dni.Tak nakoniec ideme ja ona a bratranec napivo a tak dobrá nálada vládne.Potom som sa ich pýtal na to že prečo sme ešte pred chvíľou boli trojuholník a práve ja som musel z neho vypadnúť.A oni že : povieme ti zajtra.Ja že : nie sakra povedzte mi to už ma fakt seriete.Oni : fakt to chceš počuť?Áno alebo nie?Odpovedal som : OK.Oni : Áno alebo nie normálne povedz.Povedal som áno.Oni : si si vedomý toho že ťa to môže zraniť?Hej som si vedomý.A oni : tak dobre ... a chytili sa za ruky.V tej chvíli ma asi na 2 sekundy /doslova/ rozbolelo srdce, nevedel som či sa mám smiať alebo plakať úplne zmiešané pocity.Ale vôbec niesom naštvaný kvôli tej ich láske.Ale kvôli tomu že bratranca poznám 14 rokov ju poznám rok a dozvedel som sa to ako posledný (aj okoloidúca kamarátka sa to dozvedela skôr ako ja).Čo si o tom myslíte?A prepáčte za dlhý a blbý príspevok :o)
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Haha mne sa stala taka volovina ale napadlo ma to napísať tu keď je tu napísané trojuholník.Asi pred rokom som spoznal v pohode ženskú asi 2 mesiace na to ju spoznali kamoši a bratranec.Asi 3 týždne sme teraz chodili spolu von (iba ja,ona a bratranec).Vonka bola celkom zima tak sme sa prechádzali a bratranec mi napísal na telefon : Chces ju este?Samozrejme som mu odpisal preco sa pyta.On ze len tak.Tak som mu napisal ze asi nie nieco v tom zmysle (mal som ju rad viac ako kamaratku skor ako sestru /este aj mam :)/.Potom sme ju isli odkopnut domov a sedeli sme este pred jej dverami na schodoch.Ona a bratranec si nieco pisali na telefone a pytal som sa co si pisete?A oni nic nemozeme ti povedat a tak dalej ma odfajcievali.Sedel som tam asi 5 minút potichu a oni si písali a ja ako usmievavá a priama povaha som im povedal : Tak teraz ste ma už fakt nasrali a ostal som ticho ďalších 5 minút.Na to mi začali že nebuď nasratý a tak.Išiel som sám domov /chcel som ísť sám/ rozlúčili sa so mnou akoby sa nič nedialo.Na druhý deň ma kamoška volala do mesta ale nič ani zmienka o včerajšom dni.Tak nakoniec ideme ja ona a bratranec napivo a tak dobrá nálada vládne.Potom som sa ich pýtal na to že prečo sme ešte pred chvíľou boli trojuholník a práve ja som musel z neho vypadnúť.A oni že : povieme ti zajtra.Ja že : nie sakra povedzte mi to už ma fakt seriete.Oni : fakt to chceš počuť?Áno alebo nie?Odpovedal som : OK.Oni : Áno alebo nie normálne povedz.Povedal som áno.Oni : si si vedomý toho že ťa to môže zraniť?Hej som si vedomý.A oni : tak dobre ... a chytili sa za ruky.V tej chvíli ma asi na 2 sekundy /doslova/ rozbolelo srdce, nevedel som či sa mám smiať alebo plakať úplne zmiešané pocity.Ale vôbec niesom naštvaný kvôli tej ich láske.Ale kvôli tomu že bratranca poznám 14 rokov ju poznám rok a dozvedel som sa to ako posledný (aj okoloidúca kamarátka sa to dozvedela skôr ako ja).Čo si o tom myslíte?A prepáčte za dlhý a blbý príspevok :o)
viem presne ako si sa musel cítiť ja som to už tiež zažil, nemyslím teraz tento prípad čo som tu písal vtedy mi to trvalo asi mesiac kým som si nato zvykol
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Najviac na tom ma stvalo ze som ich poznal jedneho viac menej 14 rokov druhu 1 rok a ani jeden nemal tu doveru aby mi to povedal...
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Te-wei napísal:Podpisujem sa pod toto.

To je to prvoradé na čo by si mal brať ohlad...
Tiez si myslim... radsej z toho vycuvaj, ziadna kocka nestoji za kamaratstvo
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

po dlhšej dobe som našiel tu to tému... a vlastne ako to všetko dopadlo...? chodil som snou 3 meisace a nakoniec ma nehala kvoli tomu kamarátovi čo bol donej zamilovaní.... ja som ho prestalpovažovať za kamaráta a ak ho niekde stretnem tak mu asi natiahnem jednu... lebo ma velmi sklamal... :cry:
takže asi tak... ale to sa dalo čakať.... ...nie každy den su vianoce... :cry:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dovolim sa citovať:
eritrocit napísal:Mr.Jack: Fakt neviem čo ti poradiť, ale jedno ti poviem. Nenechajte si rozbiť priateľstvo kvôli jednému dievčaťu, ktoré nevie čo chce. Za to to určite nestojí :!:
To máš tak, keď niekto si nedá poradiť od zrejme skúsenejších.
Popáli si sa, máš novú, síce trpkú, ale cennú skúsenosť.
Pozeraj sa na to takto a kamaráta nechaj na pokoji. Je len taký blbý ako ti sám, takže si môžte podať ruku.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

bull shit JEEB na ňu... som bol v tej istej situáci... nebud proste hračka s ktorou sa môže hrať ked s ostatními sa nemôže..
rovne ti vravím VYYJEB sa no tkým je čas
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

noo kamarat nehcaj tak ked uz tak stalo tak ho uz nezmenis , je to sice blby pocit ale ide odpustit ..... ked im je spoluy dobre nechaj to tak,ono pride aj nova laska ved nieje jedina dievca co beha po vonku :wink: nakoniec mozno budes rad ze si si z nou nic nezacal a mas moznost mat nejaku inyu lepsiu :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Lolofon napísal:nakoniec mozno budes rad ze si si z nou nic nezacal a mas moznost mat nejaku inyu lepsiu :P
jo toto je pravda ja som strašne rád že som z jednou holkou mal len to čo som mal... síce ja som bol jej iba druhý chalan vtedy ale teraz je to prvotriedna kur*a....

a ešte for anonyma
"to jeeee fakt hlupe takto prezentovat svoju mienku , trosku slusnejsie by neslo ?"

Nie nieje to hlúpe inak by som to asi nerobil... je to proste totálne sklamanie ale že totálne chápeš.. vieš čo takto dokáže holka robiť s troma chalanmi naraz ked ju oni lúbia.... ráno jeden popede druhý a večer tretí... si ochotný zažiť niečo takéto?
preto som to napísal spôsobom akým som to napísal lebo to tak cítim a chcem ušetriť mladších a menejskúsených kolegov aby nestúpili do tých istých sračiek ako ja. .mne to nemal kto povedať a vyvarovať ma....
tak sorry
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No do tejto témy som už písal ale ešte mi nedá nedodať, že keď sa už len pozriem na názov témy "Kamarátsky trojuholník" ani tému nemusím otvoriť a po :

1. Viem o čo ide.
2. Z kamarátskeho trojuholníka sú len problémy/konflikty a rozbité vzťahy/priateľstvá.
3. Ako náhle začne niekto skákať z jedného na druhého... je to o ničom.
4. A keďže je to o ničom, tak ani nič netreba riešiť. :idea:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

triple napísal:jo toto je pravda ja som strašne rád že som z jednou holkou mal len to čo som mal... síce ja som bol jej iba druhý chalan vtedy ale teraz je to prvotriedna kur*a....
nikde sa netreba ponahlat ak mame nejake pochybnosti o dotycnom lebo chyby mozme potom horko olutovat , ja som zatial (tuk tuk) este nic nemusel :oops:
midnight_man
Guru
Guru

All

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tento kamaratsky trojuholnik je somarina..Nikdy to nevesti nic dobre....Preto ako pisal etiene sa na to treba hned vykaslat kym je cas...podla mna no :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hmm, ja mam za sebou taky dost "solidny" kamaratsky trojuholnik. Skoncilo to tak, ze moj kamarat z toho vypadol a ostali sme dvaja. S odstupom casu to nelutujem, ten chalan mi za to ani nestal, ale zato som rad, ze tu holku mam stale pri sebe. Len tolko moja skusenost, inak taketo situacie takmer vzdy koncia nejakou tou stratou, ak nie uplne vzdy a je lepsie sa im vyhnut uz v zarodkoch.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jo proste je to celé na prd.. skôr ako to začne ten čo má najviac rozumy by sa na tomal vysrať nie? a tý dvaja hlúpejší nech sú tam....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:jo proste je to celé na prd.. skôr ako to začne ten čo má najviac rozumy by sa na tomal vysrať nie? a tý dvaja hlúpejší nech sú tam....
Ono to vzdy zacne ten co ma rozum s toho potom radsej vycuva pretoze tieto trojuholniky su strasne zamotane (tak ako v matike tak aj v laske) a potom uz su tam len dvaja a to uz je potom iba úsečka :D :D :D
Napísať odpoveď