Majskému hrozí 11 a pol roka väzenia
Majskému hrozí 11 a pol roka väzenia
http://www.sme.sk/c/3261508/Majskemu-hr ... VIDEO.html
skoda, ze mame taky mierny trestny system...
11 rokov a 5 mil sk, to je ako vysmech, za par rokov vyleze a bude si uzivat nakradnute miliardy.
skoda, ze mame taky mierny trestny system...
11 rokov a 5 mil sk, to je ako vysmech, za par rokov vyleze a bude si uzivat nakradnute miliardy.
test.. no ešte nevieš, že v akom zariadení si to bude odpykávať. Keď dajú to najnižšie, tak sa tam bude mať ako v bavlnke. Samozrejme ho prepustia za dobré správanie a určite mu do toho trestu zarátajú aj dobu, ktorú si už odsedel ešte pred vypršaním trestu. Takže doma môže byť čo nevidieť. 
A tá pokuta? Veď to je jeho vreckové.. by som sa zasmial, keby provokačne na súde vytiahol z vrecka obálku a povedal sudcovi, tu je tých 5 miliónov.
Je to výsmech, ale ako sa vraví, aj to lepšie, akoby ho mali pustiť takoj nevinného.
A tá pokuta? Veď to je jeho vreckové.. by som sa zasmial, keby provokačne na súde vytiahol z vrecka obálku a povedal sudcovi, tu je tých 5 miliónov.
Je to výsmech, ale ako sa vraví, aj to lepšie, akoby ho mali pustiť takoj nevinného.
-
last_knight
Light Professional
tak plny trest si urcite neodsedi, prepustia skor kvoli zdravotnym tazkostiam alebo co, alebo mu skratka odpustia cast trestu. ale co sa tyka tej sumy, tak je to na smiech a do placu zarovenFrikso napísal:Ten majsky je total nešťastný človek. Je živý dôkaz, že za peniaze sa nedá kúpiť všetko.
-Uvidíme, že či dostane plných 11,5 roka, alebo sa z toho vykluje nejakých 8. Čo sa týka pokuty, tak naozaj je to smiešne.
najviac ma zaraza tych 5 mil, ved na sude sedi za kradez oficialne zalovanych 800mil sk tusim, teda ako ja nieco ukradnem, zaplatim z toho percento ani nie a 2 roky si posedim pri telke a som free? kur*a toto je co za stat?
prepadnutie celeho majetku a vsetkeho majetku, ktory predal/daroval a pod.
kradnute je navzdy kradnute, nezalezi, ako sa to nazve.
prepadnutie celeho majetku a vsetkeho majetku, ktory predal/daroval a pod.
kradnute je navzdy kradnute, nezalezi, ako sa to nazve.
Re: Grázeľ.
vyborna otazka. Meciar sa smeje z puebla.nadl napísal:Čo urobia z grázlami pre ktorých kradol
//1500. prispevok:)
Meciar stal pri zrode Majskeho, no v case nebankoviek Marhula uz davo palil s Dzurinda & Co., ktori ho napokon aj "pochovali".enter00 napísal:vyborna otazka. Meciar sa smeje z puebla.
vsetci su v tom zapleteni, to je jasne. Najviac ale kradol Meciar s jeho partou - slota/gasparovic/STB atd atd...Tomasito napísal:Meciar stal pri zrode Majskeho, no v case nebankoviek Marhula uz davo palil s Dzurinda & Co., ktori ho napokon aj "pochovali".
tento stat je bordel na koleckach.
Hm, neviem ako sa po 98 mohol Meciar spolupodielat na Majskeho biznise, ked ten ho odrbal a "prebehol" na druhu stranu...enter00 napísal:vsetci su v tom zapleteni, to je jasne. Najviac ale kradol Meciar s jeho partou - slota/gasparovic/STB atd atd...
tento stat je bordel na koleckach.
Majsky mal jeden velky problem... vela rozpraval, co sa SDKU a KDH nehodilo pred volbami 2002- pravdepodobne bol toto hlavny dovod, preco sa rozhodli dat od neho ruky prec, dat ho "dole" a este z toho vytazit nejaky ten volebny politicky kapital.
ty si skutocne myslis, ze niekoho odrbes o miliardy a neskoncis s gulkou v hlave?Tomasito napísal:Hm, neviem ako sa po 98 mohol Meciar spolupodielat na Majskeho biznise, ked ten ho odrbal a "prebehol" na druhu stranu...
ako to bolo v skutocnosti, vie len par ludi, takze zbytocne sa o tom vadit.
vinni su ale vsetci, to si mozme byt isty.
Majsky odrbal o mnohokrat celozivotne uspory tisice ludi a s gulkou v hlave neskoncil. BTW. Meciara neodrbal o miliardy, Meciar mu tie miliardy umoznil "zarobit" a Marhula na neho nasledne hodil bobek- tento scenar nebol zdaleka jediny. Meciara totiz opustili viaceri jeho privatizeri. Keby mal podla tvojej teorie nalozit olovo do kazdeho z nich, mali by sme tu Chicago 50´s .enter00 napísal:ty si skutocne myslis, ze niekoho odrbes o miliardy a neskoncis s gulkou v hlave?
Suhlas, preto ma prekvapilo, odkial s takou istotou mozes napriek uz uvedenemu tvrdit, ze najviac kradol Meciar s jeho partou. Ja som totiz vychadzal najma z toho, co Majsky neraz otvorene vyhlasoval v suvislosti s jeho podporu politickych stran a politikov... a co sa mu imho napokon stalo aj osudnym.enter00 napísal:ako to bolo v skutocnosti, vie len par ludi, takze zbytocne sa o tom vadit.
teraz sa tu nebavme o majskom, to je len ceresnicka, co sa dostala pred sud. Meciar hlavne rozkradol VSZ, Slovnaft, Nafta Gbely, tazky priemysel, kupele, privatizacne fondy, kuponovka... tie prve tri mas hned desiatky miliard Skk, nieco dostali nastrcene postavicky - ducky, rezes, hatina, siroky a pod. zbytok si rozkradla vladna moc.Tomasito napísal:uvedenemu tvrdit, ze najviac kradol Meciar s jeho partou. Ja som totiz vychadzal najma z toho, co Majsky neraz otvorene vyhlasoval v suvislosti s jeho podporu politickych stran a politikov... a co sa mu imho napokon stalo aj osudnym.
a ano, hodne ludi skoncili s gulkou v hlave. to, co sa dostane verejne von je vzdy len spicka ladovca.
Pokial dobre citam, doteraz bola tema Majsky a kauza nebankove subjekty, za ktoru bol odsudeny. Ak by sme tu teraz mali zacat rozoberat, ktora vlada sa ako nabalila na privatizaciach, mozme zalozit novu temu. Predmet tejto temy je vsak jasny.enter00 napísal:teraz sa tu nebavme o majskom, to je len ceresnicka, co sa dostala pred sud. Meciar hlavne rozkradol VSZ, Slovnaft, Nafta Gbely, tazky priemysel, kupele, privatizacne fondy, kuponovka... tie prve tri mas hned desiatky miliard Skk, nieco dostali nastrcene postavicky - ducky, rezes, hatina, siroky a pod. zbytok si rozkradla vladna moc.
Dostal vyssi trest ako navrhoval prokurator, dokonca v 3. napravnovychovnej skupine. To bude smazka, aj ked dva a pol roka ma odsedenych uz teraz. Uvidime, ako sa k rozsudku postavi Najvyssi sud.vladopt napísal:Hehe už dostal 12rokov a ešte k tomu musí vycálovať 336miliónov korún Jožko veľký veľkopodnikateľ,
BTW. len pre upresnenie, tych 336 mega nema zaplatit len Majsky- zaplatit tuto sumicku ma spolu s Pachingerom a Brtvom.