HALF LIFE PROBLEM
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
HALF LIFE PROBLEM
JA HRAJEM HALF LIFE 2 A SOM V CASTI BLACK MESA VYCHOD KED TA TETA STOJI PRI VYTAHU A JA NEVIEM CO MAM ROBIT ONA TAM STALE IBA STOJI A NIC NEORBI je to v tej casti tesne predtym kde mi mau dat gravitz gun
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To, keď doktorka Judith Mossmanová prvýkrát zočí Gordona, uvádza ho do komlexu labolatórií a vyberú sa k výťahu do podzemia?
Je to menší bug.
Presne to sa stalo parkrát aj mne. Musíš loadnúť pozíciu z tej mapy, najlepšie vtedy, ako vychádza z kontrolnej kabínky pretlakovej miestnosti. Potom choď normálne popri nej, udržuj krok a keď sa budete blížiť k víťahu, drž sa blízko pri nej (na rozdiel od pozície, ako minule zakysla, sa zarantne zvrtne a hovoriac ku Gordonovi nastúpi do víťahu).
Tako nejako som to riešil ja.
Je to menší bug.
Presne to sa stalo parkrát aj mne. Musíš loadnúť pozíciu z tej mapy, najlepšie vtedy, ako vychádza z kontrolnej kabínky pretlakovej miestnosti. Potom choď normálne popri nej, udržuj krok a keď sa budete blížiť k víťahu, drž sa blízko pri nej (na rozdiel od pozície, ako minule zakysla, sa zarantne zvrtne a hovoriac ku Gordonovi nastúpi do víťahu).
Tako nejako som to riešil ja.
nemyslim ze ta hra bola akoze zla kvoli tomu, len zazitok to dost kaziloJoDo napísal:Tento bug že pokazil celú hru ? Ja som trochu porozmýšľal, skúsil loadnúť a išlo to, rozhodne nejde o nejaký zásadný problém, konieckoncov v hre sú dokopy asi 3 výťahy.
V E1 si zasekávanie nemohli dovoliť, tam celú dobu chodíš s Alyx.
inak best FPS
a bolo tam toho viac nez 3 krat !!
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no su tam 2 miesta kde sa to stane... dva vytahy... pri zaciatku ked alex pobije vstkych tych zloduchov... a potom pritom vytahu kde je rixo.. myslim si ze to problem nie jeBongo-man napísal:inak akože ten bug co ma Hl2 ze zamrzaju postavy je strasni pokazilo to celu hru, este ze v Ep. 1 sa to uz nevyskytovalo aspon u mna.
jj tomu ver... je to asi fakt naj FPS... tie prechody z miesta na miesto.. najprv si vonku a pekne je a zrazu sa ocitnes v kanaly a ani newies ako.. hra je urobena perfektne...Bongo-man napísal:nemyslim ze ta hra bola akoze zla kvoli tomu, len zazitok to dost kazilo
inak best FPS
a bolo tam toho viac nez 3 krat !!
a bug je len 2X