Šek z ameriky na slovensku
Šek z ameriky na slovensku
Kde mi prosim vas preplatia sek z ameriky?Konkretne z programu google adsense mi poslali sek a neviem kde si ho mam nechat preplatit.Dakujem
Re: Šek z ameriky na slovensku
myslim ze normalne v banke ti to prepltia...ale pockas si asi tyzden na overenie seku...za preplatenie do SK ti odpocitaju asi 1 - 2 dolare, to neni velaDieg0 napísal:Kde mi prosim vas preplatia sek z ameriky?Konkretne z programu google adsense mi poslali sek a neviem kde si ho mam nechat preplatit.Dakujem
bol si si niekedy preplatit sek ? ...nie ? lebo by si vedel ze to trva asi tyzden max. dva ....v banke ti povedia ze okolo 3tyzdnov....no nikdy to tak dlho netrva, preplatia ti to skorej.hojko napísal:V banke to preplatia, trva to skoro mesiac. Zalezi ako ktora banka a je jasne, ze tam musis mat ucet.
Ja nemam stym skusenost no bratranec hej, takze viem
aha, takze ked na hojko fore obvinis komercnu banku zo zdieracstva, svet sa zlepsi.Dieg0 napísal:enter00 : Ty si ma asi nepochopil ... Kopa ludi nadava trebars na prezidenta alebo na vladu ... a aj tak tym nic nezmenia a aj tak stale nadavaju.Ma to nejaky zmysel?Keby som nepovedal vsetko co mojimi slovami nezmenim bol by cely svet ticho
nie, nie su. vzhladom na narocnost podnikania/rozsah sluzieb/regulacie/konkurenciu/zavazky a rizika maju maly zisk.
s pouzitim rozumu mate kompletne porfolio bankovych a poistnych sluzieb za 400sk mesacne - a pod kompletne myslim naozaj kompletne - ucet/kto chce investicny fond/debetne karty/2xkreditne karty/dostatocny pocet transakcii/nadstandartne sluzby.
vzhladom nato, ze s tymto ste kompletne vybaveny na cestu hocikde na svete a platbu akymkolvek sposobom(medzinarodne platobne karty,seky) bankove sluzby vobec nie su drahe = 400sk = 2 obedy s prilohou a pitim v beznej restauracii.
s pouzitim rozumu mate kompletne porfolio bankovych a poistnych sluzieb za 400sk mesacne - a pod kompletne myslim naozaj kompletne - ucet/kto chce investicny fond/debetne karty/2xkreditne karty/dostatocny pocet transakcii/nadstandartne sluzby.
vzhladom nato, ze s tymto ste kompletne vybaveny na cestu hocikde na svete a platbu akymkolvek sposobom(medzinarodne platobne karty,seky) bankove sluzby vobec nie su drahe = 400sk = 2 obedy s prilohou a pitim v beznej restauracii.
"""vzhladom na narocnost podnikania/rozsah sluzieb/regulacie/konkurenciu/zavazky a rizika maju maly zisk."""reno23 napísal:Chces povedat ze banky maju maly zisk?
vies citat?
staci plnit cukrovu vodu do flasiek(coca cola) a mas vacsi zisk ako SK banka. to o niecom svedci:)
"1. Ziskovosť bánk v kontexte hospodárstva SR
ziskovosť bánk na Slovensku nie je neprimeraná
prírastky ziskov v roku 2004 boli v niektorých odvetviach vyššie ako u bánk
niektoré spoločnosti vytvorili v uplynulom roku vyšší zisk ako 21 bánk spolu"""
http://209.85.129.104/search?q=cache:lF ... ient=opera
rok 2004
Aktíva; suma 1162 mld. Sk
Zisk po zdanení 2004 - 12,3 mld. Sk spolu vsetky banky. pre ilustraciu, orange mal vtedy ak sa dobre pamatam 4mld zisk.
novsie data sa mi nechce hladat, toto google vyhodil ako prve.