Lineage 2 Chronicle 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Drake
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drake »

free sa da stahovat
len na ofiku je uz C5 a free servre este C5 nie su takze je problem s tym akurat

inu C5 ma byt posledna chronicle v Chaotic Chronicle a od C6 maju zacat nove Chronicle :)
gembller
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gembller »

Inac pekna mapka :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Mal by som na tupritomnych taku prosbu, poradte mi pls niaky SK/CZ free server. Asi tak pred 1000 rokmi som to hraval na darkage serveri, ale ten je momentalne akosi out :? A este by som potreboval vediet, ako to spojazdnim. Viem, ze sa tam nahravali vseliake patche, clent...atd, ale uz si nepamätam ako na to :roll: tak pls help
mathe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mathe »

jasan,server DA skoncil,ja som presiel na SK L2j server forbidden lands,raty 2x,online 180-230 ludi stabil...a dost slusny coskoro by mali spustit CS-uz testuju..

Kód: Vybrať všetko

www.forbidden-lands.sk/
ak nevies co a ako tak uplne napravo najdes "som tu novy" a tam najdes
vsetky dolezite a potrebne informacie.tak pridaj sa k naaaaam...
:)
ZATIM
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ZATIM »

mama problem, vse nainstaluejm, stiahnem zlozku system, nakopirujem, dam hosts...

spustim, prihlasim sa, a mam si vytvorit charactera...

zadam meno, a ked chcem zadat race (sipka dolava/doprava) tak sekne a konec....

wow mi bežalo v pohode...
Schimansky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schimansky »

mathe napísal:jasan,server DA skoncil,ja som presiel na SK L2j server forbidden lands,raty 2x,online 180-230 ludi stabil...a dost slusny coskoro by mali spustit CS-uz testuju..

Kód: Vybrať všetko

www.forbidden-lands.sk/
ak nevies co a ako tak uplne napravo najdes "som tu novy" a tam najdes
vsetky dolezite a potrebne informacie.tak pridaj sa k naaaaam...
:)
No chalpče tak to si spravil dobrú sprostosť!!! :shock: Ja som člen bývalého clanu Immortal a Ally Lords a skoro všetci sme z FL odišli. Dôvod bola zaujatosť adminov. Na FL som dostal ban, väčšina naších hráčov dostala jail. Dôvod bol ten, že sme vraj využívali zakázané bugy v hre (kill v peace zone....). Event master je aktivny hráč a naspavnoval si na jednom mieste veľa mobov počas eventu s rybárčením. Jeden člen nášho clanu toto miesto omilom našiel a za to dostal jail. Další hráč "Sin" dostal jail za to, že poukázal v hre na bug s už spomínanou peace zonou. Admini si na serveri robia čo chcú a robia zo seba bohov. Nášmu clanu dokonca pobrali veci za zabitých RB (Zaken earing....). Dosť hráčov prešlo na Supremel2 a to by som radil aj tebe.

bwt. na FL hrá čoraz menej hráčov, väčšinou okolo 100 a menej. Hráči si začínajú uvedomovať aký to je server a čo robia admini. A je ich tam menej a menj :!: :!: :!:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Dobra hra jak svina hlavne taky pvp server . ale uz som sa odmotal lebo je to velka strata casu . 8)
Schimansky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Nj je to možno strata času ale na odreagovanie dobre :) . Na Supremel2 hrá viac ako 1000 ľudí takže o PVP sa nebojim :wink: . Ak je dobrá parta v klane tak sa da dobre aj zabavit a popisať :blee:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

vcera som bol pozret na supreme na tom novom Nanaki (15x) a bolo vyse 3000 ludi online :shock: inak hram na Aerith-e(5x)
Schimansky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jj tak tak ty si môj človek :wink: supremel2 forever :) ten rate 15x to ani moc nie ten 5x mi pasuje viac, server ako ma byť a hlavne sa teším na noblese a castle siege. Dosť dobré je aj to, že tam hrá veľa slovákov a čechov.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

ja hrám na gameparku a som spokojný denne okolo 1000 ľudí tak akurát si myslím 8)
Schimansky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Na gameparku som ešte nehral tak nemôžem posúdiť ale na terajšom servery som spokojný. Veľa ludí a dobrý prístup adminov.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Schimansky napísal:jj tak tak ty si môj človek :wink: supremel2 forever :) ten rate 15x to ani moc nie ten 5x mi pasuje viac, server ako ma byť a hlavne sa teším na noblese a castle siege. Dosť dobré je aj to, že tam hrá veľa slovákov a čechov.
aky mas nick? robim teraz SpS zatial lvl 27 a hladam si daky dobry clan :)
Schimansky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Eru napísal:aky mas nick? robim teraz SpS zatial lvl 27 a hladam si daky dobry clan :)
Ja som lv. 55 a môj nick je "Ghots" ak by si chcel do clanu PM "Rensi"
sme potom na tom prvom servery na ktorom je rate 5x
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Schimansky napísal:No chalpče tak to si spravil dobrú sprostosť!!! :shock: Ja som člen bývalého clanu Immortal a Ally Lords a skoro všetci sme z FL odišli. Dôvod bola zaujatosť adminov. Na FL som dostal ban, väčšina naších hráčov dostala jail. Dôvod bol ten, že sme vraj využívali zakázané bugy v hre (kill v peace zone....). Event master je aktivny hráč a naspavnoval si na jednom mieste veľa mobov počas eventu s rybárčením. Jeden člen nášho clanu toto miesto omilom našiel a za to dostal jail. Další hráč "Sin" dostal jail za to, že poukázal v hre na bug s už spomínanou peace zonou. Admini si na serveri robia čo chcú a robia zo seba bohov. Nášmu clanu dokonca pobrali veci za zabitých RB (Zaken earing....). Dosť hráčov prešlo na Supremel2 a to by som radil aj tebe.

bwt. na FL hrá čoraz menej hráčov, väčšinou okolo 100 a menej. Hráči si začínajú uvedomovať aký to je server a čo robia admini. A je ich tam menej a menj :!: :!: :!:
Ja hram tiez na FL. A odchod tychto velkych klanov som postrehol. Ale nikto mi nechcel vysetlit preco. Pisal som aj pm ale nic som sa nedozvedel. A inak dik za info. Prazdne miesto zaplnili sumienkarske klany. :roll:
Schimansky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Ja hram tiez na FL. A odchod tychto velkych klanov som postrehol. Ale nikto mi nechcel vysetlit preco. Pisal som aj pm ale nic som sa nedozvedel. A inak dik za info. Prazdne miesto zaplnili sumienkarske klany. :roll:
No dôvodom boli admini. Robia na servery zo seba bohov. Popritom sú aktívny hráči a využivaju prava adminov na to aby si napr. na jednom mieste naspavnovali mobov atd. Zohladnujú hráčov ktorý sú "bonzáci" a dávajú im equip ktorý by inak nemali (bol som svedkom ked jednemu hráč z nášej ally z ničoho nič mal Homonkulus +16, šanca na to je veľmi malá a vieme, že skoro nikdy nemal prachy tak odkial ju zobral). Admini dokonca odobrali našmu clanu A šperky vydropene z RB Zakena. atd to by bolo ešte na dlhe rozprávanie a mne zachvilu začina druha hodina.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja som z klanu Maar a moj nazor je ze je vas skoda. Teraz po tomto serveri behaju sami hlupaci a pekari lvl +60 ktory pekarcia v EG. :roll: akoze maximalne trapne. A keby si vedel o niekom kto nevie komu darovat svoje veci tak nie je problem ti dat nick. :wink: Im aj tak uz budu na nic a mne sa zijdu. :)

A Sin s tym svojim lukom bol vazne ze shrac.
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Tak z tejto hry som uz dlhsie zmäteny...kua mi to pride dajake chaoticke po wow, clovek nevie ani kde si ma vybrat quest...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Keso napísal:Tak z tejto hry som uz dlhsie zmäteny...kua mi to pride dajake chaoticke po wow, clovek nevie ani kde si ma vybrat quest...
to bude tym ze L2 nie je tak zamerany na questy ako WoW :) pokial si na ratoch 7x a vyssie tak ani questy nerob. neoplati sa. ak na mensich tak www.forbidden-lands.sk/wiki tu si najdi podla zaciatocnej dediny (hlavne do lvl 20 questy potrebujes) alebo stlac v hre alt+m nech vyskoci mapa a hore napravo ma taku ikonku na ktoru klikni a tam mas info o questoch, a hlavne miestach na expenie vhodnych na urcity lvl. dufam ze som pomohol :wink:
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Eru napísal:to bude tym ze L2 nie je tak zamerany na questy ako WoW :) pokial si na ratoch 7x a vyssie tak ani questy nerob. neoplati sa. ak na mensich tak www.forbidden-lands.sk/wiki tu si najdi podla zaciatocnej dediny (hlavne do lvl 20 questy potrebujes) alebo stlac v hre alt+m nech vyskoci mapa a hore napravo ma taku ikonku na ktoru klikni a tam mas info o questoch, a hlavne miestach na expenie vhodnych na urcity lvl. dufam ze som pomohol :wink:
Tu Wiki poznam aj som hraval na FL ale stale som neprisiel zmyslu tej hry, ma to prestalo bavit po leveli 10 lebo som sa nevedel pohnut dalej.Tak ako potom expis dalej? Len behas po svete a vrazdis mobov?
Napísať odpoveď