po starte sa mi spusta toto
ako to pls vypnut ??
_______________________________________________________________________________________________
a hned sem dam aj tuto srandu..
mam takyto proces v PC
.. v startupe nie je ale spusta sa s winom.. ked ho vypnem tak sa az pokym nerestartnem win nespusti
by ma zaujimalo co je zac..
DAKUJEM
Ten prvý screen vyriesis, že zaskrtnes to poličko v lavom dolnom rohu a das ok, nasledne po restarte sa ti to uz nezobrazi. Proces na druhom screene sa uspesne vyriesil tuna: http://www.punksbusted.com/forums/index ... opic=35677 konkretne navod od Kage18e.
Je to mozno service. Spusti msconfig, klikni nie na startup ale na "services", zaskrtni "hide all microsoft" a identifikuj ho medzi zvysnymi - odskrtni a restartuj PC.
druhy problem vyrieseny.. dakujem...
a ten prvy... hmm..
ziadne ovladace ani nic podobne som nevypinal.. akurat procesy
som povypinal toto
ked zaskrtnem to policko ako pisal Pato83 tak po starte je to znova...
Exportni si tie tri kľúče do reg súboru (aby si ich mohol obnoviť) a vymaž ich z registrov (pre istotu tie položky v tom msconfig zapni). Tuším sa tam niekde dá nastaviť, aby sa používala štandardná konfigurácia (a teda aby sa nepreskakovali služby, programi pri spustení...).
dal som to prec z registrov... a nastavil som si normalne spustanie... no ale aj tak sa spusta... zmazal som ten ctfmon.exe zo system32 ale potom pisalo ze moze byt system nestabilny a bla bla...
kaslat na to.. akurat sa mi stale zapinaju 2 procesy ktore nepotrebujem.. ten ctfmon.exe a ece sdhelp.exeten je tusim ze od spywar doctora.. ale pri starte mam vsetko v spyware doctorovi vypnute a ten sdhelp nie je ani pri ponuke pri spusteni...
chrono napísal:Ten sdhelp.exe nie je náhodou medzi službami? (aj tam je nejaká vec od Spyware Doctora)
hej je medzi sluzbami... je zastaveny pretoze som ho dal prec z procesov.. ale ked ho zase odfajknem tak zas je selektivne spustenie a tym padom znova skoci ta tabulka pri starte WINU
ked dam normalne spustanie tak sa mi zrusia vsetky nastavenia na default ale aspon neskace ta tabulka