Kaspersky antivirus

Informácie o software, ankety...
kotlas666
Light Star
Light Star

Kaspersky antivirus

Príspevok od používateľa kotlas666 »

Mam kaspersky a pocul som ze dokaze zabezpecit pc ako firewall.Je to pravda?Staci mi len tento antivirus a nemusim mat firewall?Ma to niekdo vyskusane?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Kaspersky AntiHacker firewall je integrovaný v Kaspersky Internet Security.
Predtým bol samostatne KAV a KAH, teraz je už len KIS.
sirZalman
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sirZalman »

Noo ja mam KIS 2006 6.0.0.x a mam aj Kerio personal firewall a som v klidu.....ide o to že v Keriu si dokažem kontrolovat spojenie :D
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

sirZalman napísal:Noo ja mam KIS 2006 6.0.0.x a mam aj Kerio personal firewall a som v klidu.....ide o to že v Keriu si dokažem kontrolovat spojenie :D
je blbost pouzivat 2 firewally ,vyber si bud budes pouzivat Kerio a vypnes ten v Kaspersky alebo naopak :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ravenman napísal:je blbost pouzivat 2 firewally ,vyber si bud budes pouzivat Kerio a vypnes ten v Kaspersky alebo naopak :wink:
s tym si nedovolim celkom suhlasit. Kazdy firewall ma nejake ine features. Napriklad nvidia firewall funguje dost do pohody s windows firewallom a to tak ze windows firewall vyuziva nvidiacke anti hacking features a este nejake ine "featury" z nvidiackeho jadra a naopak. Samozrejme kombinovat outpost, kf, a kasp. fw je dost hard core, ale niekedy to dokopy ide :)
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

uplink napísal:s tym si nedovolim celkom suhlasit. Kazdy firewall ma nejake ine features. Napriklad nvidia firewall funguje dost do pohody s windows firewallom a to tak ze windows firewall vyuziva nvidiacke anti hacking features a este nejake ine "featury" z nvidiackeho jadra a naopak. Samozrejme kombinovat outpost, kf, a kasp. fw je dost hard core, ale niekedy to dokopy ide :)
mal som na mysli iba softweraky
Napísať odpoveď