Po druhé ja neviem Ty len hľadáš a hľadáš a veľmi chceš a skúšaš, ale čo ja viem, chlape zastav sa trošku, jak tak počúvam Ty si už mal známosť asi so 100 ženami keď nie viac.
Ja mám o mesiac 22, chodil som doteraz iba s jedinou babou od 19.. ešte stále sme spolu.
Veď to ja sa môžem snažiť ako len chcem a dosiahnem menej ako ty. Môžem sa 1000x tak sa to 1000x nepodarí. Ako vravíš bol som možna s viac ako 100 ženami a stále ma nejako odiebú, vyhovoria sa, len kamarátstvo a čojaviemčo a láska nikde. To je blbosť podľa mńa to sa nedá. To sa podarí len vyvoleným ľuďom.
Dam ti radu...daj tomu pauzu...chodievaj s kamosmi na pivko..po skole vecer vonka
Však je to v pláne, ale akosi sa stále stihnem zalúbiť... Vždy sa mi pripletie pod ruku nejaká nová známosť, a ako obvykle sa to aj pokazí...
neboj ono to pride ked to budes najmenej cakat a ver alebo nie aj ja som si myslel ze houby ze to keci a to fakt pravda ale to zistis ked sa sam o tom presvedcis ..
To sa ešte načakám. To skôr vstúpi Afganistan do EU ako mňa nejaká lúbiť... Ale tak iné mi nezostáva. Ani tým čo robím som nič nedosiahol.
Mozes si najst aj kamaratky, spoznat ich, a ak potom zistis, ze je to holka, s ktorou si rozumies, mas si s nou co povedat aj po istej dobe, tak skus ten vztah posunut niekam dalej.
Ano mám vela kamošiek ale tie sú zadané, a keď aj niesu tak si hladajú iného nie mňa. Mňa berú automaticky ako kamoša, bútlavú vrbu, človeka na pokecanie, záluby ale nič viac. Vážia si ma ale nieje tam chémia. Len za dobu čo sa my kamošíme, majú aj 5-6 vzťahov stále sa sklamú, sťažujú sa... Ale somnou to neskúsia, a keď sa ponúknem sám... Veď ste napísali čo sa vtedy stane...
chod von, spoznavaj ludi, dievcata,
To ja robím už 10 rokov a stále je tam to isté. Sme len kamaráti, nič viac...
MayDaySK
no čo nové?
To isté ako doteraz. Zase som spoznal holku. Ceľkom dobre sme si rozumeli. Aj ma pochválila že som zlatý a všetko. Sme si písali komu sa aká povaha lúbi, ona že taká a hentaká, ja že som presne taký (ale to naozaj nie kôli tomu aby som lichotil) bola ten druh aký mám rád, sedeli sme si aj v horoskope a vše. Ale potom sa začala chovať čudne na niektoré veci nereagovala, ale zase keď sa spýtam že prečo na toto nereagovala už to je také dotieravé a blbé. Tie baby proste vedia tak vyprovokovať aby som spravil chybu. A potom sme sa dotešili, prišiel jej ,,kamarát" a už kašlala namňa. Ja som dobrý babe len vtedy ak nikoho nemá... Keď nieje kôň stačí aj somár... No tak sa mi ešte čudujete prečo mám takéto názory. Nevidel som v živote babu čo by sa kumne chovala normálne, ktorá by si má vážila atd. Vždy som len také druhé koleso. Vychádzajte vždy z toho, keď čítate moje príspevky...
A vždy je ten Second Wheel Effect preto že ma nikdy žiadna nelúbila. Keby mi robila baba to že by sa zaujímala, venovala by sa iba mne, alebo by to už konečne raz bolo opačne že ja by som bol ten ,,kamarát" kôli ktorému nechá tak druhého... Tak by ma lúbila. Bolo by to to isté ako ja keď myslím stále naňu a dobre mi padne ak jej napíšem občas ako sa má a tak, teším sa keď som pri nej a tak. Toto by mala aj baba robiť avšak baba lúbiť nevie. VLASTNÁ SKÚSENOSŤ...