PEACE
Lets go lets go lets go Slovakia...a podme do toho a vsetci zborovo
ty sa nauc pisat a aj gramatika by sa zisla zopakovat a potom môzes kritizovatMartin44 napísal:Neodpustim si pripomienku....
Podla mna forum ma sluyit na konverzaciu na akosi vyssej urovni a akosi my zopar tychto postrehov tak nepripada....
Taketo veci sa podla mna maju skor riesit na chatoch....
Nevravim ze tu pisete od veci ale rozoberate tu kazdu cocotinu ze ma az prejde chut citat ....
Nehnevaj sa ale mozes ma opravit???miso2911 napísal:ty sa nauc pisat a aj gramatika by sa zisla zopakovat a potom môzes kritizovat
Hanba by bola kebyze proti nim prehrame. Obrancovia niekedy robili chyby a niekedy pekne odzbrojili Norov.V utoku to neslo az tak najlepsie, aj ked sme mali par vylozenych sanci.Pevne verim a dufam ze ked pride trio z NHL /Hossa-Demitra-Gaborik/ tak kvalita utoku stupne a superovi dame viac golov.Proti Norom sme si udrzali ciste konto co sa zatial podarilo len Finskej reprezentacii.P3Bo napísal:No tak 3:0 proti norom ..hanba ...nori mali kopec sanci proste nehorazne hrubky sme robili ...som zvedavý ako ďaleko to tento tým dotiahne pretože sa mi zdá že hráme slabo, keď príde silnejší tým bude to kruto trestané ...no dúfam že sa rozbehnú.
Hossa s Demitrom este nepricestovali (ti budu hrat az na dalsi zapas s Nemeckom)a Gaborik ma nejaku virozukali520 napísal:Ako ja som nechapal preco nehraju Hossa a Demitra? Su zraneny alebo co? Gaborik si aspon nasiel ubohu vyhovorku z nejakou virozou, oni aspon mohli povedat castu frazu slavnych hokejistov ze su unaveny.
Nie to by bolo fiaskoSajmon napísal:Hanba by bola kebyze proti nim prehrame.
No ale fini vyhrali 5:0 pokial viem a z tých úvodných zápasov ktoré by sa mohli hrať aj kontumačne Slováci vyhrali jedným z "najhorších" výsledkov. PeaceSajmon napísal:Proti Norom sme si udrzali ciste konto co sa zatial podarilo len Finskej reprezentacii.