DELL

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tie baterie nezacali len tak horiet ... oni sa najprv pomali zahrievali .... si z dola citil teplo tak cca 50-60C co kazdemu logicky doslo ze ju treba vybrat lebo nieco nieje v pohode ... Zhorely iba dve baterky a to tym uzivatelom ktory neboli doma a nechali baterky na nabijacke ... ja by som tymto rozhodne nestratil doveru k Dell ani k Sony ... je to vyrobna vada ktora sa moze stat ktorej kolvek firme ... a ako dobre vies baterky im vsetkym vymenili zadara a este sa aj hlboko ospravedlnili
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vikki »

ale jasne no ked ti odide komp keed nesi doma lebo tho je jedno kedy thak psychicky stracas doveru aspon podla mna...
nejdeoto
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nejdeoto »

jamess napísal:co som mal v rukach Dellka, jeden pocitac za druhym bol otras ci uz laptop alebo desktop...
//presunuté do správnej časti fóra.upravil eritrocit
riadna blbost, DELL je jedna z NAjlepsich znaciek
pracujem s pocitacmi uz dlhodobo, ale takuto kravinu som nepocul...
preslo mi cez ruky fakt velaq pocitacov, mozem poveat ze desattisice.... ale na DELL nedam dopustit...DELL ako taky ma najlepsie vyrieseny
problem s "uzkymi hrdlami" v pocitacovom svete.....
popri nom sa kvalitou v PC vyrovna iba IBM , potom nizsie je HP a LEnovo.
ak si mal len raz DELL v ruke. a rozumies sa tomu, tak vies ze su to skvele computre a nie nejaky srot.

k teme?? mam presne tento monitor, a myslim ze je uplne v pohode...
vikki napísal:Ako nic nekcem hovorit ako nemam skusenosti s touto firmickou ale si cithal ze :

Kód: Vybrať všetko

Americká spoločnosť Dell sťahuje z trhu viac než štyri milióny batérií pre notebooky vyrobené japonskou spoločnosťou Sony. Tie sú vadné a hrozí ich prehriatie a následné vzplanutie. Hovorca Dellu síce tvrdí, že vzplanutie hrozí len vo výnimočných prípadoch, ale napriek tomu budú batérie z trhu stiahnuté. Sony už vzniknuté problémy a ich príčinu skúma.

Zatiaľ je známych šesť prípadov, keď batéria začala horieť, našťastie zatiaľ nebol nikto zranený. Americká federálna komisia pre bezpečnosť elektroniky označila stiahnutie batérií z trhu za najväčšiu akciu, ktorú kedy organizovala.

Väčšina pokazených batérií bola predaná v USA, ale vyše milión ich putovalo aj do iných zemí. Jedná sa o batérie, ktoré do notebookov šli v období 1. apríl 2004 až 18. júl 2006. Objavily sa napríklad v modeloch Latitude alebo Inspiron. Dell samozrejme zákazníkom vymení batérie bezplatne. (Aktuálně.cz)
ano, ale ziadna firma by neurobila Masovu kampan za to aby sa tie baterie vymenilli bezplatne.... to je jedna strana. ale druha, ze celu zakazku baterii zobrali od SONY taqkze DELL sa zachovala Ferovo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hned druhy prispevok

pekna sprava pre prijimatela karmy :roll: (cize mna)
Obrázok
ja len odosielam odosielatelovi ze kkt je on sam :lol:
Napísať odpoveď