Zrazilo vas niekedy nieco?
skoro: tazky frajer s kockou vo vytunovanom golfe zabacal doprava a nepozeral sa do spatneho, ja na bicykli a ubrzdil som takymstylom, ze som mu rozbil predne svetlo. biku ani mne nastastie nic, ale on po mne zacal hucat ako najaty, mal som stastie, ze tam boli prave mestski, inak mi asi rozbije hubu. a pritom to bola cisto jeho vina 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vo stvrtok ma skoro zrazilo auto (dodavka), nechybalo vela a uz by som to tu nepisal...
siel som na prednasku so spoluziakmi a tak som bol zabraty do rozhovoru, ze som to auto vobec nepocul, a len som sa nalakal, ked asi 5cm odo mna prefrcalo rychlostou asi 40 km/h
co mi pripomina, ze by som si asi mal na seba davat vacsi pozor
siel som na prednasku so spoluziakmi a tak som bol zabraty do rozhovoru, ze som to auto vobec nepocul, a len som sa nalakal, ked asi 5cm odo mna prefrcalo rychlostou asi 40 km/h
co mi pripomina, ze by som si asi mal na seba davat vacsi pozor
mňa?no na bicykli som si pozical takeho maleho chlapcov bicykel a on ze prosim ta len mi ho nepokaz prosim ta a ja nebooj zisiel som 10 mestrov aa "praaask" do auta,auto v pitchi teda lak na aute (stastie ze chlapik bol dobry) a bicykel som mu stocil do zvrtliku
proste korman sa 3x otocil ...chudak chlapec
-
Tripmaster
Light Star
mna nastastie nezrazilo nic ale skoro som ja zrazil spoluziaka na motorke
traja spoluziaci sme sa boli len tak previezt (ja na moto, oni na bikeoch). jedneho z nich som "vystrasil" takym sposobom, ze som sa mu skryl do travy a nechal ho sameho v strede luky, on mi to chcel oplatit tak ze vecer, ked sme sa vracali domov, sa ti dvaja skryli za kriaky a ten co som ho vystrasil poslal toho druheho aby mi skocil do cesty (trocha blby napad nemyslite?). mal som dost nahukane lebo to bola vlastne rovina a aj celkom prehladna, ale to som netusil ze mi vbehne do cesty. pohlad to bol hnusny ked som ho zbadal predomnou, nastastie uskocil, ale kebyze sa oneskori o sekundu, boli by sme v riti obaja
traja spoluziaci sme sa boli len tak previezt (ja na moto, oni na bikeoch). jedneho z nich som "vystrasil" takym sposobom, ze som sa mu skryl do travy a nechal ho sameho v strede luky, on mi to chcel oplatit tak ze vecer, ked sme sa vracali domov, sa ti dvaja skryli za kriaky a ten co som ho vystrasil poslal toho druheho aby mi skocil do cesty (trocha blby napad nemyslite?). mal som dost nahukane lebo to bola vlastne rovina a aj celkom prehladna, ale to som netusil ze mi vbehne do cesty. pohlad to bol hnusny ked som ho zbadal predomnou, nastastie uskocil, ale kebyze sa oneskori o sekundu, boli by sme v riti obaja
-
MasterSvegga***
Light Expert
-
Pantagruel
Star
ja som nabral pred 2-oma rokmi motorku...Dobre rozbehnuty z kopca a "hladel som po holuboch"
a zrazu 2 metre predomnou chlapec sediaci na motorke v strede cesty a pisal smsku
...Proste je to tak kkt namysleny nastastie som strhol volant a preletel som cez riadidla motorky, zlomil som si ruku, motorke som rozbil smerovku a sral som sa domov.Inak toho debila sme raz presli na sankach a znicili sme mu boby a aj jeho usmev na xichte 
No moj tatko ked siel na sluzobnej Lade Nive
tak donho zozadu napalil peugeot boxer a naposledy na krizovatke donho zboku napalil rozbehnuty kamion a on nastastie nemal zapnuty pas a stihol odskocit na miesto spolujazdca inak neviem ako by dopadol
.Niva chuda skoncila v srote,ale je nasledovnik je novy outlander 
No moj tatko ked siel na sluzobnej Lade Nive
-
JohnFrusciante
Star
mna este nikdy nic nezrazilo i ked asi 2 razy bolo to len tak tak ze som sa vyhol na poslednu chvilu. ale musim sa priznat ze ja som uz raz zrazil niekoho na biku. au to bola supa. isiel som skopca, prsalo a dostal som smyk. a este k tomu mi vletel do cesty. ja som vyskocil s biku a hodilo ma o auto ktore len len ze zastalo. fuj. hnusny zazitok. neprajem nikomu taky