Natiahnuty upon
Natiahnuty upon
Caute. Neviem kam som to mal dat tak to dam sem. Priblizne na konci novembra (bolo dost zima) sme na treningu hrali futbal. Pravdepodobne mojou vinou, slabsim strecingom ako normalne mi ako keby puklo pri bedrovom klbe. Chvilu ma to bolelo, mal som pocit ako keby mi noha vysela na spagatoch a cakal som kedy mi uleti. Po chvili ma to prestalo bolet, dotrenoval som a na dalsi den a to trvalo 2-3 tyzdne som krival co ma bolela ta noha. Bol som u ortopeda (kam inam som asi tak mohol ist v tom nasom velkom meste) a povedal mi, ze je to pravdepodobne natiahnuty sedaci upon. Poradil mi aby som si to natieral nejakou mastickou typu FastumGel atd. ze to po 3-4 tyzdnoch prestane boliet. Avsak to nepomohlo vobec. 20. februara sme boli na povinnej prehliadke u sportoveho lekara v Trencine. Ten mi povedal aby som to natieral mastickami, ak by som trenoval tak iba zlahka, nasvecoval to biolampou atd. To som dodrzoval ale pri prudsich pohyboch ma stale ten upon boli. Neviem co s tym mam uz robit. Vynechal som celu zimnu pripravu, halove turnaje, predsezonne pripravaky a 7 majstrakov. Ak to takto pojde dalej, ze sa mi to nezlepsi tak budem musiet asi s futbalom skoncit a to nechcem spravit. Prosim poradte niekto nieco
Na zdravie.sk som vcera vecer napisal a este sa nikto neozval. S futbalom vsak skoncit nechcemBabySHAQ napísal:Haloooooooooo kde su vsetci doktory ?. Ale teraz vazne. Skus este pobehat dakych doktorov . A ak nic tak si rozmysli ci je lepsie venovat sa futbalu aj to s bolestami a na starobu sa ani nepostavit ako s tym prestat .
Inak skus zdravie.sk , tam ti asi lepsie poradia .
A este skore uzdravenie