Zdravim mam problem.... V systray jak je ta zelena sipka a ked dam bezpecne odstranit hardwer napr. USB kluc sa mi nezobrazi ta informacna bublinka ze mozem bezpecne odstranit hardwer... na pc nejsom as taka lama skusal som vselico mozne help thx
Kup si najdrahsi mp3 prehravac samsung s co najvacsou pamatou a odpoj ho aj ked ti nevycapi tu bublinu. Potom ho zapoj zase a ak ti nebude chciet reagovat, tak nieco nie je v poriadku
Inak na toto by sa mal pozret niekto, kto sa rozumie.
Inu, ja to tam aj mam a neklikam na to.
Pokial nerobim ziadny prenos dat z/na USB, tak to len jednoducho vytiahnem a je.
Zatial sa s tym nikdy nic nestalo.
kinjeril napísal:Inu, ja to tam aj mam a neklikam na to.
Pokial nerobim ziadny prenos dat z/na USB, tak to len jednoducho vytiahnem a je.
Zatial sa s tym nikdy nic nestalo.
no vidis ja som mal 256kluc neodhlasil som ho a bum uz nejde to je nahoda co?
Z HW hladiska je jasne, ze je lepsie, ked tam uz nejde stava. Stretol som sa s vela takto odidenymi USB periferiami. Potom som to vsetko musel davat na RMA, lebo na to uzivatelia kaslu.
Ked pripojis USB kluc ci mp3 prehravac, automaticky je nastaveny na Quick Removal.. a tam pisu ze ho mozes vybrat bez toho aby si ho este v PC odpajal cez tu ikonku... Takze teoreticky by to nebolo treba robit.. ale prakticky windows asi oebava.
ono to kludne moze byt aj tym ze mas win od niekoho kto ho upravoval ako napr aj ja ked pocujes zvuk tak to aj je ten co ma zobrazit bublinu mne tiez nezobrazuej pretoze som si vsetky tieto blbosti vypol v upravenej instalacke ako low disk space a podobne takze sa neboj ide o win nie o chybu