Spider-man 3
Spider-man 3
Práve tu hru sťahujem tak dufam,že to bude pecka čo si myslíte vy ????? 
Ja uz instalujem...
MiNiMUM REQ
MOJ PC
Budem rad ak mi to pojde na medium nad 20fps
Najviac sa obavam, ze poziadavka Shader Model 3.0 nebude moc pekna. 6600vka ma 3.0 ale to len okrajovo, prejavuje sa na vykonne 
EDiT:
Po polhodine hrania som to vzdal, na low detailoch by sa to dalo hrat v pripade ze by som stale pozeral len do terrainu a videl velke h... optimalizacia hry je naprd... na high to ide 5fps, na medium na 15 a na low na 20 ked sa hra normal bez cumenia na zem... nieco strasne, ked uvazim aj graficky vzhlad, teda ziadna revolucia!!! engine porovnavam k enginom so starych Spider-Man hier. Hratelnost je podobna ako v ostatnych movie filmoch... Spider-Man 3 neskonci o nic lepsie ako ostatne Movie filmy! Kedze zabera 5,7GB mozem to rovno odinstalovat... diky za zbytocny cas zmarneny za touto hrou!!!
Este k tomu by som rad vedel, co mam "pressnut" na konci tej chodby
Kód: Vybrať všetko
http://img131.imageshack.us/img131/7599/smiiiry0.jpgKód: Vybrať všetko
CPU: Pentium 4/Athlon XP or better
CPU Speed: 2.8 GHz
System: RAM 1 GB for Windows 2000/XP or 1.5 GB for Windows Vista
Operating System: English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP/Vista
Video Card: 100% DirectX(R) 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers (NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+)
Free Disk Space 6 GB of uncompressed hard disk space (plus 600 MB for the Windows swap file) Kód: Vybrať všetko
AMD64 2800+ (2ghz)
1GB RAM
GeForce 6600VTD Diamond (oc 550/1050)EDiT:
Po polhodine hrania som to vzdal, na low detailoch by sa to dalo hrat v pripade ze by som stale pozeral len do terrainu a videl velke h... optimalizacia hry je naprd... na high to ide 5fps, na medium na 15 a na low na 20 ked sa hra normal bez cumenia na zem... nieco strasne, ked uvazim aj graficky vzhlad, teda ziadna revolucia!!! engine porovnavam k enginom so starych Spider-Man hier. Hratelnost je podobna ako v ostatnych movie filmoch... Spider-Man 3 neskonci o nic lepsie ako ostatne Movie filmy! Kedze zabera 5,7GB mozem to rovno odinstalovat... diky za zbytocny cas zmarneny za touto hrou!!!
Este k tomu by som rad vedel, co mam "pressnut" na konci tej chodby
http://img184.imageshack.us/img184/6083/game2007042722094356yi9.png-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Dem0n
Je mozne ze ked bude (ak bude) scene rls ze by to mohlo ist lepsie ?
EDIT:
Je mozne ze ked bude (ak bude) scene rls ze by to mohlo ist lepsie ?
EDIT:
no to hej... v poslednej dobe robia hry ktore su hrozne zle optimalizovane.. grafika je horsia ako v hociktorej inej hre ale aj tak to seka... dnes je to uz len .. co najrychlejsie vydat hru aby boli peniaze.. a potom ju az pomalicky opravovat... vyrobcovia nechaju nech usery vychytaju vsetky chyby v hre a oni ich potom poopravuju..Joker napísal:Šu-Do:To bude to iste podla mna.Lebo Crakom to neniTa hra je proste dost narocna mozno ked tak Patch ked bude.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to newiem ci taka bo som to nehral, aleVenom napísal:je tam taka volnost pohybu ako v ULTIMATE SPIDERMAN?
Pripravte sa na relatívnu voľnosť, jednanie, kde si budete môcť sami vybrať, či budete pokračovať v plnení príbehových misií, alebo sa rozhodnete zraziť zločinectvo v jednej z niekoľkých štvrtí New Yorku, ktoré sužujú nielen Spider-Manovi nepriatelia, ale i trojica zločineckých gangov. uz nainstalovane
... A dojmi very guuud
Takze po prve moj pc znie - 1Gb kingston 800 Mhz, E6300 , 7900 gs , P5B .
No problem-ani jeden sek -hram na medium,este som vacsie neskusal,grafika velmi pekna -nie najlepsia -ale po spidermanoch predchodzich docela osviezenie...Pohyb hrdinu je vykresleny na jednotku , boje super -komba ,parada... Spracovanie pavucin super (zatial hral som to 15 min ) Takze pojdem do toho neskorsie terza nemam moc cas -tesim sa na Venoma
alias black spidey... Zatial hovorim dojmy su super 
Takze po prve moj pc znie - 1Gb kingston 800 Mhz, E6300 , 7900 gs , P5B .
No problem-ani jeden sek -hram na medium,este som vacsie neskusal,grafika velmi pekna -nie najlepsia -ale po spidermanoch predchodzich docela osviezenie...Pohyb hrdinu je vykresleny na jednotku , boje super -komba ,parada... Spracovanie pavucin super (zatial hral som to 15 min ) Takze pojdem do toho neskorsie terza nemam moc cas -tesim sa na Venoma