Otvorená Bedňa
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Otvorená Bedňa
mal som ale oco mi to zarazil 
-
t0m4s3
Admin
Dnes som pri prilezitosti otvarania bedne zistil zaujimavy jav a zaroven aj argument ci mat otvorenu alebo zavretu bednu. Mam dva disky, jeden je v Silenceri (pasivny chladic) druhy bez. Teploty
Zavreta bedna: 30 a 39
Otvorena bedna: 40 a 48
Zaver nech si spravi kazdy sam, podotykam len ze pred vetrakmi je 12cm ventak na 800otackach a vzadu pod zdrojom dalsi taky isty. Vetraky na zdroji maju pod 1000otacok.
Zaver nech si spravi kazdy sam, podotykam len ze pred vetrakmi je 12cm ventak na 800otackach a vzadu pod zdrojom dalsi taky isty. Vetraky na zdroji maju pod 1000otacok.
-
Šu-Do
Redeemer
t0m4s3
ked mas pekne cirkulovany vzduch v bedni, co mas tak je lepsie ju mat zatvorenu.. teploty uz hovoria sami za seba...
otvoris a vzduch tam v podstate stoji.. ked je zatvorena tak je to ako keby si mal ruru a pred nou vetrak.. stale je cez nu vhanani cerstvy vzduch ktory ofukuje to teplo z HDD..
ale taky co vetraciky nema a bednu zatvori tak potom mu tam vzduch stoji a ece k tomu sa aj vari... co tiez nieje super...
snad som to dobre napisal
ked mas pekne cirkulovany vzduch v bedni, co mas tak je lepsie ju mat zatvorenu.. teploty uz hovoria sami za seba...
otvoris a vzduch tam v podstate stoji.. ked je zatvorena tak je to ako keby si mal ruru a pred nou vetrak.. stale je cez nu vhanani cerstvy vzduch ktory ofukuje to teplo z HDD..
ale taky co vetraciky nema a bednu zatvori tak potom mu tam vzduch stoji a ece k tomu sa aj vari... co tiez nieje super...
snad som to dobre napisal
Ja ked si bednu zavriem tak mi poslednu dobu zacne fest skripat v nej nieco takze radsej ju mamotvorenu a HDD mam 36t0m4s3 napísal:Dnes som pri prilezitosti otvarania bedne zistil zaujimavy jav a zaroven aj argument ci mat otvorenu alebo zavretu bednu. Mam dva disky, jeden je v Silenceri (pasivny chladic) druhy bez. Teploty
-
Šu-Do
Redeemer
s chladenim ??R1k1nko napísal:no nemam otvorenu bocnicu ale mam ju otvorenu v predu ( kde sa davaju cdromky ... tak tie kryty som dal prec a vidno vsetky DISky / TEploty maju do 35 C ! ( Segate 320GB ma 33)
ked to bolo zavrete mali aj nad 40 a to je zle
ci mas doma klimu ?