Čo mám vybrať?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Čo mám vybrať?

Príspevok od používateľa bifrost »

Čo mám vybrať:

1, TIS (technicko informačné služby) škola je 0,5KM od mojho bydliska
2, Gymnazium, Secovce, skola je 28KM od mojho bydliska :roll:

SOm prijaty na obe, lenze neviem co teraz

So školou TIS neviem, ci by som pokracoval na vysokej skole

S gymnaziom som nuteny studovat na vysokej skole, siel by som na fakultu filozofie do presova, ja neviem, kde sa mi viac oplati studovat
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... hmmm mas aspon minimalny sklon k technike ? .. predovsetkym vypoctovejh ? ak ano .. chod na TIs ..aj ked ta je viac o ekonomike, uctovnictve, strojopise atd ... hned potom mozes robit solidnu sekretarku ...

... ak ne chod na gymko .. uc sa vsetko, z coho potom budes podla zamerania potrebovat tak 20% alebo nic ... ak nezmenis nazor a pojdes na filozofiu, tak skutocne neviem ako sa da s takou skolou zamestnat ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ja byvam 40km od skoly ktoru nenavidim a bola najvacsia sprostost si ju vybrat :roll: takze kilometre neries. To co si mas vybrat mas predovsetkym vediet ty a nie ini. Ak ta bude bavit TISka bez tam, ak si si isty ze o pat rokov sa ti bude chciet dalej studovat a neupustis od svojich idealov bez na to gymo :idea: .
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

jezis,len preboha nechod na TIS-ku. Ja na nu chodim do blavy na fajnorovom nabrezi 5 a je to bieda. (Som teraz prvak.) Ucia nas stari ucitelia, ktorí nevedia ani zapnut comp, prve dva rocniky budeme len cvicit strojopis a az potom nas "zasvetia" do tajov informatiky :lol: Strasne. Asi prestupim. To nema s informatikou nic spolocne. Ako neviem jak je to v druhych mestach ale moc by som to nedoporucoval.
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Dobre ze si ma upozornil :lol:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

ano pozor na skolach ucia stare generacie...cize neratajte s tym ze hned v prvom rocniku vam bude niekdo vysvetlovat co je to IP adresa ...a ako sa instaluje system :D :D pekne od zaciatku kedze tvoji spoluziaci tiez niektori toho vela nevedia....
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

reno23 napísal:Ako neviem jak je to v druhych mestach ale moc by som to nedoporucoval.
aj u mňa v PB na TIS je to tak :slap: Ale som spokojný, len ta predstava že bych sa na gymnáziu učil fyziku, chémiu atď. ma mrazí :smt040 a aj to že po skončení musieť ísť na výšku, takto sa môžem rozmyslieť či pôjdem či nie...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

reno23 napísal:jezis,len preboha nechod na TIS-ku. Ja na nu chodim do blavy na fajnorovom nabrezi 5 a je to bieda. (Som teraz prvak.) Ucia nas stari ucitelia, ktorí nevedia ani zapnut comp, prve dva rocniky budeme len cvicit strojopis a az potom nas "zasvetia" do tajov informatiky :lol: Strasne. Asi prestupim. To nema s informatikou nic spolocne. Ako neviem jak je to v druhych mestach ale moc by som to nedoporucoval.
Tuším tam učí kamarátov fotrik - taky haluzak.. Možme potom pokecať SS

-Ja by som na tvojom mieste zaťal zuby a šiel na to gymnazium. Take veci, že nebudeš mať nič v ruke je hadzanie hrachu na stenu. Z tej TIS-ky budeš mať v ruke akurat tak rolku toaletaku s ktorou si možeš vytreť zadok a dreť na niekoho cudzieho..
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

premna je TIS=skola pre sekretarky :)
ak sa chces naucit nieco o pocitachch tak chod na nejaku SPS elektrotechnicku. Tma budes mat zaklady programovania, naucia ta co to o architekture PC a o sietach. Kamarat mi chodil na TIS a jedine co sa tam naucil je ako pisat vo worde a hrat CSko :lol:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Tuším tam učí kamarátov fotrik - taky haluzak.. Možme potom pokecať SS

-Ja by som na tvojom mieste zaťal zuby a šiel na to gymnazium. Take veci, že nebudeš mať nič v ruke je hadzanie hrachu na stenu. Z tej TIS-ky budeš mať v ruke akurat tak rolku toaletaku s ktorou si možeš vytreť zadok a dreť na niekoho cudzieho..
myslis ucitel Pekarovič ? pracuje v dielnach. To je uplne najpohodovejsi ucitel
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

reno23 napísal: ... Asi prestupim. To nema s informatikou nic spolocne.
.. hmm to si sa oplachol sam, to ta neoplachli na skole ... nikdy si nemohol cakat, ze budes mat na TIS ( Technicke a informacne sluzby - vacsinou sa este dodava ze v priemysle ) nejake vazne programovanie alebo elektrotechniku, alebo strojnictvo ... to len tak pekne znie v skutocnosti ta maju naucit pisat na stroji, vedet sa orientovat v uctovnictve, riadit malu firmu, a este ta maju naucit tukat do wordu a excelu, max powerpointu a potom to vedet vytlacit ... ked si hcel robit s PC, mal si ist na spravcu siete, alebo take nieco :-) ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Urcite gymnazium. Teda nemozme ti poradit, neviem, na co sa citis skor, ako sa ucis a ake plany mas do buducna, ale ja by som si vybrala (aj znova, bo uz maturujem :)) gymnazium. Prezit sa to da v poho a mas viac moznosti, co sa tyka VS - myslim, ze gym ta lepsie pripravi ako TIS. Na VS sa oplati urcite ist, aj ked to v zivote nevyuzijes, bo vacsinou zamestnavatel pozera na titul, takze tie tri roky, aby si bol aspon Bc...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Gympel, nemáš čo riešiť ak si prijatý na obidve. Uvidíš aj tú úroveň ľudí, na gymli je skrátka vyššia. Inak na tej informatike by si nenasiel ziadne baby, na gympli ich je viac ako chalanov :oops:
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

7iro napísal:Inak na tej informatike by si nenasiel ziadne baby, na gympli ich je viac ako chalanov :oops:
Dakujem za pripomenutie :P
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.. hmm to si sa oplachol sam, to ta neoplachli na skole ... nikdy si nemohol cakat, ze budes mat na TIS ( Technicke a informacne sluzby - vacsinou sa este dodava ze v priemysle ) nejake vazne programovanie alebo elektrotechniku, alebo strojnictvo ... to len tak pekne znie v skutocnosti ta maju naucit pisat na stroji, vedet sa orientovat v uctovnictve, riadit malu firmu, a este ta maju naucit tukat do wordu a excelu, max powerpointu a potom to vedet vytlacit ... ked si hcel robit s PC, mal si ist na spravcu siete, alebo take nieco :-) ...
mozno ma oklamal ten nazov,lebo na dni otvorenych dveri som nebol a z toho co som docital ma ten odbor po pocitacovej stranke zaujal. Neviem ze ci na skole zostanem alebo nie, este netusim kam by som inde isiel. Kazdopadne pocitace su buducnost a ja nechcem zostat za opicami. Jedine stastie na tej skole je ze tam neni chemia. Ostatne predmety su v poho
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

7iro napísal:Gympel, nemáš čo riešiť ak si prijatý na obidve. Uvidíš aj tú úroveň ľudí, na gymli je skrátka vyššia. Inak na tej informatike by si nenasiel ziadne baby, na gympli ich je viac ako chalanov :oops:
s tym suhlasim ja chodim tiez na technicku skolu a baby niet ........hmm veru ze to lutujem ........ inac odbor mechatronika .........
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Tak tak ako fsetci predomnou tiez som si vybral TIS na super Murgaske v BB a doteraz toho lutujem ...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

slavo120 napísal:s tym suhlasim ja chodim tiez na technicku skolu a baby niet ........hmm veru ze to lutujem ........ inac odbor mechatronika .........
heh este povedz ze na myjavu :D Zlaty dobry skalicky gympel ako som rad ze nechodim na technicku ...:)
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

Odporúčam TIS. Ja chodím na Stavebnú odbor TIS - Rožňava. Vôbec neľutujem. Naučil som sa korešpondeciu, administratívu, niečo o PC, ekonomiku, účtovníctvo, pozemné stavby, dopravné stavby, stavebné konštrukcie, stavebné materiály...
Teraz maturujem a chystám sa na TUKE Stavebná fakulta. Ja som odmalička sníval že budem architektom, takže premňa to bola jasná voľba.
Rozhodni sa sám, ale musíš mať nejakú predstavu čo chceš robiť a čo ťa baví. Ak chceš potom ísť na tú filozofiu, tak gym. a čo sa týka diečat unás sú v prevahe. :wink:

Kód: Vybrať všetko

http://www.spsstavrv.edu.sk/
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

bifrost neviem ake su tvoje studijne vysledky a ako si na to s ucenim ale Gymko v Secovciach... :? co ja viem. Uroven tam nie je velmi vysoka. Je to pre takych dobrych 2 pripadne 3.
Ale na druhej strane ak budes dobry tak vyniknes. :wink:
Napísať odpoveď