kenny19 napísal:Kamos v QuakeWars...
Adobe Photoshop CS2
Este s tym len zacinam, malo veci poznam...
men sa to paci,, kym som zistil ze ta postava neni staidial ..........hehe len ta kukla nie je vytienovana..to mitam vadi ....a spoznal som to podal ruk
kenny19 napísal:Mmm to viem a dost ma to serie, nevies nahodou odporucit nejaky dobry navod na vystrihovanie objektov v photoshope? Bol by som vdacny.
mno poviem ti ako to robim ja, technik je mnoho treba si najst tu ktora ti najviac vyhovuje.
klasickym lanom si vystrihnes postavicku vytvoris si jej kopiu a efektom radial blur ju mierne rozmazes potom to pouzijes ako masku, popripade pouzi blur k zaobleniu a miernemu rozmazaniu okrajov.
GTS napísal:kua ti vravím že som to robil ja
pozadie je iba brush !
potom tam je prechod farieb je tam font rámik potom jedna čierna vrstva kde je menšie krytie tak abny to bolo tmavšie !!!!
a je tam bruush čiže to oko !!
a keď si debil a nevidel si nikoho iného kto má 15 a vie robiť s photoshopom za to nikto nemože že si retard !
tak PROSÍM aspoň netrep kraviny
kenny19 napísal:Kamoska ma poprosila ci jej nespravim "ilustrovane" meno
som zvedavy co na to poviete
ak by mal niekto zaujem dam aj ine, ktore som skor spravil
je to zlate, mozno menej kriklava farba, ale babe sa to asi bude lubit. Aj ked niekto mozno nebude suhlasit, ale "modelovat" pri kresleni je 1000x tazsie, ako nahadzat par efektov, blending modov a vyseknut hotove veci a pozliepat ich dokopy...
uplink napísal:je to zlate, mozno menej kriklava farba, ale babe sa to asi bude lubit. Aj ked niekto mozno nebude suhlasit, ale "modelovat" pri kresleni je 1000x tazsie, ako nahadzat par efektov, blending modov a vyseknut hotove veci a pozliepat ich dokopy...
toto bol poctivy papier a fixka, cize si mozes domysliet ako dlho som to asi kreslil a ta kriklava farba bola zamerna...tu je napr. moje meno
a ak by nahodou mal niekto zaujem o svoje meno v takomto style dajte vediet
radek21 napísal:Spravil som si len tak z haluze wallpaper tykajuce sa MS 2007 v hokeji:
hehto tretie ale uz nebude nase
Ale bude. Kanada nic nehra. S Nemcami ledva vyhrali aj to so stastim a s Normi mali tak isto problemy. Nori sa dobre drzali, len ten tlak uz nevydrzali.