1, posta pre teba
2, srdcove zalezitosti
3, rozvedeni s zavazkami
4, pestunka (ale da sa na tym malych smradoch pobavit, aj ked su na zaplakanie)
5, narychlo si nespominam, ale je toho viac
Mega keketiny ktore nesledujem ...
Bailando
Celebrity camp
Reflex
srdcove zalezitosti
rozvedeni s zavazkami
pestunka
A vsetky telenoveli ..... to by som grcal ... a vrzdil vsetky babky co to divaju ...
Vyz vysie tieto veci zasadne nepozeravam ... seru ma niesom schopny to sledovat
hmmm toho je tolko ze neviem ci mi budu stacit znaky na jeden prispevok vsetko vyssie spomenute, ten hit storocia je celkom fajn (IMHO). a tiez by som pridal vsetky programy, kde vystupuju "celebrity" ja som vacsia celebrita jak oni vsetci dohromady...
to je ten for, ze ja tv nepozeram - vcera som videl kusok bailanda, celebrity camp som videl dokopy mozno 20 min... bud som v praci, vonku alebo na pc uz ani spravy moc nepozeravam
pre mna je to takmer kazda relacia v TV (az na televizne noviny, tie si pozriem) ale "skvosty" su:
srdcove zalezitosti
bailando
posta pre teba
vcerajsie pocasie na jojke
uplne som zabudol na smotanku a Mojito (alebo ako sa to vola ta JOJkarska odroda) thx n1^
Tak určite Rozvedený so záväzkami a Srdcové zaležitosti. Tú Pestunku by som tam ani neradil, aspoň sa dá vidieť, ako si poradiť s detiskami keď si neviete rady.
suhlasim s tymto az na ten reflex podla mna ho kludne moze nahradit nieco z produkcie stv to uz je jedno co to je pretoze vsetci moderatory v stv mi pripadaju strasne amatersky ja si uz nepomozem co uz
Súhlasím so všetkými menovanými + do "banku" pridávam reláciu Na streche s neprekonateľnou Olinou "Boy George" Záblackou TV už takmer vôbec nesledujem, ale minule som videla asi 5 minút z Hitu storočia... No zbohom!
Zlate vajce ci Zlaty dazd alebo ako sa to teraz vola...to je riadna pohroma , tiez pocasie kde su rosnickary, hlavne ten kkt teply co je na jojke...ten ma vie dobre nas*at, dobra parodia na TV je TV Nautik...raz som tam prepol na niaku diskusiu a im tam padali kulisy a ten chlpaty mikrofon (alebo co to je) vkuse skakal do zaberu
podla mna je to celkom dobre. Ja viem ze v telke to tak trapne vyzera ale ked sedis v hladisku, kde to neni zostrihane, tak to tak viac pocitujes. Chodievam tam niekedy tlieskat. Nie ze by som bol nejaka "citlivka" ale neodcudzoval by som to.